ovako... u subotu se igra crystal palace vs scunthorpe (15h) i charlton vs southampton (15h) iako doma igra i qpr te wba čini mi se da je charlton vs southampton najtekma za subotu s obzirom da su oba kluba do nedavno bili premierligaši... neovisno o tome što su 3. liga, treba podržati southampton da lufc preuzme vrh... inače, karte su od 17-25 funti za sve tekme...
u nedjelju imamo fulham vs everton i karata još ima na general sale po 35 funti pa chile vidi koliko bi tvojih jazavaca otišlo na tekmu... ali ne da se čeka sl tjedan i kalkulira...
ako idemo na charlton možemo se zaletit do milwalla, fora je kao poluotok omeđen rijekom, pa čak i malo educiranja do greenwicha naštimat satove

to nam je sve relativno blizu i vrijedi karta za prve dvije zone, odnosno najeftinja varijanta za tube... čet i petak ne mislim kupovati kartu za tube jer smo u centru i onaj festival nam je skroz blizu (1.4 km) kao i covent garden (1.3 km) te neka interesantna mjesta gdje sam mislio da izađemo među kojima i najstariji pub u engleskoj
ono za brixton je možda previše i stvarno preopasno... bo, razmislite..