Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi
Re: Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi
ovako... u subotu se igra crystal palace vs scunthorpe (15h) i charlton vs southampton (15h) iako doma igra i qpr te wba čini mi se da je charlton vs southampton najtekma za subotu s obzirom da su oba kluba do nedavno bili premierligaši... neovisno o tome što su 3. liga, treba podržati southampton da lufc preuzme vrh... inače, karte su od 17-25 funti za sve tekme...
u nedjelju imamo fulham vs everton i karata još ima na general sale po 35 funti pa chile vidi koliko bi tvojih jazavaca otišlo na tekmu... ali ne da se čeka sl tjedan i kalkulira...
ako idemo na charlton možemo se zaletit do milwalla, fora je kao poluotok omeđen rijekom, pa čak i malo educiranja do greenwicha naštimat satove to nam je sve relativno blizu i vrijedi karta za prve dvije zone, odnosno najeftinja varijanta za tube... čet i petak ne mislim kupovati kartu za tube jer smo u centru i onaj festival nam je skroz blizu (1.4 km) kao i covent garden (1.3 km) te neka interesantna mjesta gdje sam mislio da izađemo među kojima i najstariji pub u engleskoj
ono za brixton je možda previše i stvarno preopasno... bo, razmislite..
u nedjelju imamo fulham vs everton i karata još ima na general sale po 35 funti pa chile vidi koliko bi tvojih jazavaca otišlo na tekmu... ali ne da se čeka sl tjedan i kalkulira...
ako idemo na charlton možemo se zaletit do milwalla, fora je kao poluotok omeđen rijekom, pa čak i malo educiranja do greenwicha naštimat satove to nam je sve relativno blizu i vrijedi karta za prve dvije zone, odnosno najeftinja varijanta za tube... čet i petak ne mislim kupovati kartu za tube jer smo u centru i onaj festival nam je skroz blizu (1.4 km) kao i covent garden (1.3 km) te neka interesantna mjesta gdje sam mislio da izađemo među kojima i najstariji pub u engleskoj
ono za brixton je možda previše i stvarno preopasno... bo, razmislite..
istra ti materina!
iako je stadion millwall izvan tog "poluotoka"...
istra ti materina!
Pa šta baš moraš ič na sve te tekme Kalach nisi fora!!!!Kalach wrote:iako je stadion millwall izvan tog "poluotoka"...
evo još malo pojedinosti... nekako mi se čini da je charlton vs southampton (subota) idealno rješenje... igraju u subotu u 15h... a prije toga bi mogli do the dena koji je u 2. zoni, znači koristimo samo 1-2 tube ili 7,20 funti koliko košta dnevna karta... od the dena do the nags head-a ;) možemo pješice, ima nešto više od 2 km... laganini opijanje sa delboyem i ostalima jazavcima i onda vlakom do greenwicha... pogledati i poslikati cutty sark, kao što sam već rekao naštimati satove i put charltona opet pješke jer nam je u 3. zoni ali je skroz blizu (1,7 km)... bilo bi dobro da smo u blizini stadiona barem 2 sata prije tekme, da doživimo atmosferu po pubovima iako kažu da je to obiteljski klub, poput našeg slavena... znači ne previše napeto... po ovom programu ispada da ćemo u peckhamu cugati od kojih 11 ujutro što i nije tako loše
istra ti materina!
dotolo u sastavu protiv brazila... samo da počne igrati u kontinuitetu i u napoliu...
istra ti materina!
kako bi ti rekao:nadam se da je ovo samo lapsus a ne nogometno neznanjeKalach wrote:dotolo
ma greškica, šta se odmah hvataš... nemoj da te prekrižim sa popisa za bruxelles ;)zagadur wrote:kako bi ti rekao:nadam se da je ovo samo lapsus a ne nogometno neznanjeKalach wrote:dotolo
istra ti materina!
ne hvatam se...nemoj molim te jer ću te opet morat molit kao za udine a onda će benx i djiki moći o tome špekuliratKalach wrote:ma greškica, šta se odmah hvataš... nemoj da te prekrižim sa popisa za bruxelles ;)zagadur wrote:kako bi ti rekao:nadam se da je ovo samo lapsus a ne nogometno neznanjeKalach wrote:dotolo
lufc i 8. pobjeda u nizu... mislim da sada već možemo govoriti o direktnom ulasku u 2. ligu ;) sad u subotu taman navijati protiv charltona da budemo solo na vrhu
che golasso di datolo!!!
che golasso di datolo!!!
istra ti materina!
Vidio sam ludilo još je Julio Cezar dirao ali prouval u malu mrežicu!!!!!
genoa-napoli 4:1
kako bi reka meštar iz velog mista:četri kolpa
la goduria continua.......
- tata
- Čovjek koji je otkrio LeBrona i Akognona ter izmislio i otkrio Lahma, Bakambua i Dzyubu
- PSN: Tata_13
šteta šta nije petarda...
Ja sam IDIOT. Rinse and repeat.
zagadur wrote:genoa-napoli 4:1
i to bez srne i jos 5 prvotimaca dobili
e napoli napoli
djiki wrote:zagadur wrote:genoa-napoli 4:1
i to bez srne i jos 5 prvotimaca dobili
e napoli napoli
Koji je taj Srna šta ja neznam???????
benx ti sve znaš!!!!
mislio je na jurića
mislio je na jurića
mislio na srnu konacno metkovac u genoi najvjerojatnije u prosincuzagadur wrote:benx ti sve znaš!!!!
mislio je na jurića
Ti i djiki ste redikuli transfera i na pesu i nažalost ovom pravom!!!!zagadur wrote:benx ti sve znaš!!!!
mislio je na jurića
zagadur wrote:i?
nadodah bih i???