Jajarenje
- ant
- Čovjek koji je otkrio Raula i Neuera, a ima lavovske zasluge i glede Lahma
- PSN: antD5Z
Jajarenje
Cini se kako se na online punjenju puno vise prica o cuvanju rezultata i lopte. Nacin igranja je cak dobio i ime: Jajarenje. Ne znam za ostale ali ja sam se nedavno ukljucio (nakon dugo vremena) na BPL forum pa citam kako se na nekim njemackim serverima uglavnom tako igra i kako ekipa prilicno pizdi na igrace koji se koriste tim metodama.
mrav na odmoru
nema to veze s njemackim serverima nego ima nekoliko igraca tipa tatko koji uvale gol i onda se logicno povuku i do ludila dovode raju jer im ne znaju uzet loptu
cim dodjem kuci idem na trening
jajarenja, da slucajno ne pomisli netko nesto drugo
cim dodjem kuci idem na trening
jajarenja, da slucajno ne pomisli netko nesto drugo
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
evo ti moj post sa mg foruma:
i jos uzmi u obzir da sam ovo prvi puta radio.
al je neki shvabo vs mene radio. i samo po istoj sabloni.
el je 3x pauzirao, rasporedjivao igrace, radio sve i svasta.
al ni blizu lopte nije bio.
e moj poglavica svasta i ti moras vjezbati. ja mislim da ovo moze postici i osoba koja prvi put uzme ps2 gamepad u ruke i upali PES5 po prvi puta. valjda zato i jesi toliko los pa jos i el pipa de magnifica prodajes
ps.
za one koji ne znaju, el che igra sa lyonom, i 4 utakmice 4 pobjede u prvoj ligi. sad ce malo pobjeci nama koji ga pratimo. vec mi bod bjezi i ima 2 utakmice manje. dakle, nije neki prosjecan igrac.
Hann wrote: pa ako sam ja igrac A, i igram vs igraca B, valjda niko drugi osim mene ne moze reci dal igrac jajiše, pajiše, sere itd. osim mene :)
i gonzo, kad vec vuces paralelu sa pravim nogometom.
reci mi jel u pravom ovo moguce:
ako je, ja prestajem igrati PES-a.
toliko o jajarenju.
i loptu sam izgubio tek u 40-oj, i to na glup nacin.
kad mi je ispala cigara iz ruke, spustio se po cigaru i nisam upravljao igracom, el che lako loptu pokupio. a imao je 5 igraca naprijed ako se ne varam.
el, eto naseg hokusa pokusa.
pa nek mi neko kaze da ne smim izaci kad drugi jajari.
i jos uzmi u obzir da sam ovo prvi puta radio.
al je neki shvabo vs mene radio. i samo po istoj sabloni.
el je 3x pauzirao, rasporedjivao igrace, radio sve i svasta.
al ni blizu lopte nije bio.
e moj poglavica svasta i ti moras vjezbati. ja mislim da ovo moze postici i osoba koja prvi put uzme ps2 gamepad u ruke i upali PES5 po prvi puta. valjda zato i jesi toliko los pa jos i el pipa de magnifica prodajes
ps.
za one koji ne znaju, el che igra sa lyonom, i 4 utakmice 4 pobjede u prvoj ligi. sad ce malo pobjeci nama koji ga pratimo. vec mi bod bjezi i ima 2 utakmice manje. dakle, nije neki prosjecan igrac.
- Zbornaja
- Dobitnik nagrade: "Šut do jaja pa R1!"
Mozete pricati sto hocete ali ova slika sa posjedom lopte od 89% dosta govori.
Zagreb open - Pobjednik
Fojba open - Pobjednik
Pobjednik mnogih turnira i liga unazad 12 godina, jednom rijecju PROFI
Fair play igrac desetljeca
Otkrio:
1. Hasselbaink
2. Ljunberg
3. Riquelme
Spriječen i prevaren za zelenim stolom u osvajanju NBA lige
Fojba open - Pobjednik
Pobjednik mnogih turnira i liga unazad 12 godina, jednom rijecju PROFI
Fair play igrac desetljeca
Otkrio:
1. Hasselbaink
2. Ljunberg
3. Riquelme
Spriječen i prevaren za zelenim stolom u osvajanju NBA lige
I jel' pronadjen nacin borbe protiv jajarosha? Zanosim se idejom da mozda najesen krenem u online gaming omiljenog nam PES-a, ali imam osjecaj da bi ovo poprilicno utjecalo na moju zelju za igranjem...
Nego, nije li tatko najbolji plejer bio i prije jajarenja? Hocu reci, mislim da mu nije ni potrebno, zasto ga koristi?
Nego, nije li tatko najbolji plejer bio i prije jajarenja? Hocu reci, mislim da mu nije ni potrebno, zasto ga koristi?
I got a pretty little mouth, underneath all the foaming...
- sarray-man
- Reprezentativac s manekenkom
oces kupit PES 5 original?Spushkin wrote:I jel' pronadjen nacin borbe protiv jajarosha? Zanosim se idejom da mozda najesen krenem u online gaming omiljenog nam PES-a, ali imam osjecaj da bi ovo poprilicno utjecalo na moju zelju za igranjem...
- sarray-man
- Reprezentativac s manekenkom