Što poslje Reala?
Što poslje Reala?
Pošto smo svi već odavno proveli svoje najbolje godine u Realu bio bi red da se ovi rankovi malo prošire..recimo do 1000 postova sa novim nivoima napredovanja...poglavice šta kažeš?
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
paaaaa poslije reala nekada je bio newyorski Cosmos gdje su igracke dane zavrsili uchini ljubimci beckenbauer, pele i vladislav bogicevic
sada mi stvarno ne pada na pamet sto bi moglo dalje? sve ostalo mi se cini kao degradacija
jebga kad sam na pocetku mislio da je 100 postova neka cifra, puno smo bolji nego sto sam mislio
morat cemo smisliti neku kulturniju verziju, svi prijedlozi bit ce razmotreni na najvisem tijelu :-)
evo recimo poslije reala moglo bi biti "trazi ga haag" ili "upecao ga haag" ili "nastradao od stingerove ruke" ili "popio cetri ladna osjecka i prezivio"...
sada mi stvarno ne pada na pamet sto bi moglo dalje? sve ostalo mi se cini kao degradacija
jebga kad sam na pocetku mislio da je 100 postova neka cifra, puno smo bolji nego sto sam mislio
morat cemo smisliti neku kulturniju verziju, svi prijedlozi bit ce razmotreni na najvisem tijelu :-)
evo recimo poslije reala moglo bi biti "trazi ga haag" ili "upecao ga haag" ili "nastradao od stingerove ruke" ili "popio cetri ladna osjecka i prezivio"...
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
Poglavice pa upravo si dao odgovor!Degradacija!Biće komičnije od ovog "uspinjanja"...recimo prvi nivo:"odigrao zadnjih 16 minuta pri rezultatu 5:0",a recimo zadnji..."ili ću u veliki klub ili kopačke o zid!"poglavica wrote:paaaaa poslije reala nekada je bio newyorski Cosmos gdje su igracke dane zavrsili uchini ljubimci beckenbauer, pele i vladislav bogicevic
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
E to,to..!
Zatim:
"trener obećao mjesto standardnog prvotimca sljedeće godine"
"menadžeri odbili 7 mil. "španskih" eura zbog prestižnog angažmana u Dinamu"
Zatim:
"trener obećao mjesto standardnog prvotimca sljedeće godine"
"menadžeri odbili 7 mil. "španskih" eura zbog prestižnog angažmana u Dinamu"
- robybaggio
- Reprezentativac s manekenkom
"Ćiro na kormilu reprezentacije"...bolna istina..ali SIGURAN sam...Ćiro će bar još jednom voditi "vatrene"..
Evo malo i od mene
Osvojio prvenstvo s Realom piva
Osvojio Ligu prvaka s Realom piva
Presao u Newcastle snop novčanica
Osvojio Kup Uefa s Newcastlom
Presao u Anderlecht
Vratio se u Dinamo
Osvojio prvenstvo sa Dinamom
Okacio kopacke o klin cigareta i (ili) gemišt
Postao trener Marsonije
Postao trener Hajduka
Postao Baricev pomocnik
Postao tehnicki direktor Dinama
Tajnik HNS-a cigara i (ili) konjak
Predsjednik HNS-a
Tajnik UEFA
Lennart Johanson
Glavni tajnik FIFA
Sepp Blatter
Osvojio prvenstvo s Realom piva
Osvojio Ligu prvaka s Realom piva
Presao u Newcastle snop novčanica
Osvojio Kup Uefa s Newcastlom
Presao u Anderlecht
Vratio se u Dinamo
Osvojio prvenstvo sa Dinamom
Okacio kopacke o klin cigareta i (ili) gemišt
Postao trener Marsonije
Postao trener Hajduka
Postao Baricev pomocnik
Postao tehnicki direktor Dinama
Tajnik HNS-a cigara i (ili) konjak
Predsjednik HNS-a
Tajnik UEFA
Lennart Johanson
Glavni tajnik FIFA
Sepp Blatter
Eu não tenho que mostrar nada a ninguém. Não há nada a provar.
joqueSTINGer wrote:Ma jebote Tito...ja c´u da bidnem Prle,a ti budi Tihi...a poglavica nek bude Zlata...jel' valja?
ja nemerem da bidnem zlata jerbo nijesam plavusa (iako uskoro tko zna)
kandidiram ariesa za doticnu ulogu, ona je, onako, uvijek bila na mjestu, promisljena, davala je samo tihom...
mogu da bidnem samo onaj lik sto ga je igro papa pavle vuisic, pokoj mu dusi, al sam zaboravijo ime
ili mozda krigera
PS. jel ti to sad vracas za onu opasku o elementarnim zaostatcima u razvoju mentalnopsihickom glede trotineta?
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
Joca jebote kako si mogo zaboravit. Bolji ti je Joca, bradat, krmeljav i smrde mu noge, večno loše volje zbog Nemaca (ti si zbog nogometa al to ti je otprilike isto). Stevo Žigon je ipak malo preasketska faca za tebe, nisi ti za Krigera.poglavica wrote: mogu da bidnem samo onaj lik sto ga je igro papa pavle vuisic, pokoj mu dusi, al sam zaboravijo ime
ili mozda krigera
Eu não tenho que mostrar nada a ninguém. Não há nada a provar.
Kad već spomeni Radovana moram da napomenem da je jedna njegova legendarna provala često na repertoaru kad igramo ISS i to uglavnom kad je igrač u zoni centraršuta......Ucho wrote:onda oću da bidnem Zoran Radmilović, najbolji Radovan treći s ovu i onu stranu hemeroidosfere!
..............."CENTRIRAJ RUMENKA!".................