The return of Ringo
The return of Ringo
Eto, biljezim se postovanjem i pozdravljam sve prisutne na forumu...Nakon mjeseci izbivanja sa travnjaka uzrokovanog egzistencijalnim problemima itakoto 8) vratih se...Toliko od mene...za sad...
S četrdeset meteri glavom u rape...jedva ušla
zajeb
Nijesam se mislio israti u odvojeni toalet, al jebiga...zaboravih u gornjem klozetu kliknuti na post reply...Do mene, do mene
S četrdeset meteri glavom u rape...jedva ušla
- Pinturicchi
- Prvotimac s kafićem
Re: The return of Ringo
Bio je to BLITZKRIEG!Upao je iznenada, a zamalo smo ga proglasili nestalim i zaboravljenim.O'ma je u'vatio svoju Romu oslabljenu za pridošlog Chivu-a kao i malobrojno karlovačno pivo.Dobar je otpor pružio ali samo toliko nakon čega se povukao na domaći teren ojačan za kompletniji option file!Priča se po Osijeku da uči japanski, slaže ubitačne formacije i da se sprema za osvetu!Ringo wrote:Eto, biljezim se postovanjem i pozdravljam sve prisutne na forumu...Nakon mjeseci izbivanja sa travnjaka uzrokovanog egzistencijalnim problemima itakoto 8) vratih se...Toliko od mene...za sad...
Jedan dan iza vikenda.Come and get it!
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."