Evo prvog djelovanja
Evo prvog djelovanja
ima privatnih poruka
ima i avatara ali nema nista u galeriji
ima rankova
NEMA smajlica jer rade neke nepredvidjene poteskoce, kad bude novi style (da, da) biti ce i njih
...valjda...
ima rankova
NEMA smajlica jer rade neke nepredvidjene poteskoce, kad bude novi style (da, da) biti ce i njih
...valjda...
jebem ti sunce!!!
Eeee...poglavico-diko!!!
E jebote,je me nasmija',a ja taman srk'o ladni Zlatnorog,kad vidjeh ove "rank-ove" i ode sve po monitoru(srecom,nedavno kupijo onu medzik spandz krpu,pa ce da obrisem tumorou)...
Ovi rank-ovi su nambr uan svih foruma po kojima opcim...sjedi pet!
Daklem...vidim napredujemo...jos ce nesto i ispasti od ovoga naseg foruma,samo stavi 'ebene kvacice jerbo mi je vise pun kua 'vakog pisanja!
I jos nesto....na emajlu procitam da sam primio prajvit mesidz kada ono nema nicega???Koji kua?
Veseli i zdravi bili
E jebote,je me nasmija',a ja taman srk'o ladni Zlatnorog,kad vidjeh ove "rank-ove" i ode sve po monitoru(srecom,nedavno kupijo onu medzik spandz krpu,pa ce da obrisem tumorou)...
Ovi rank-ovi su nambr uan svih foruma po kojima opcim...sjedi pet!
Daklem...vidim napredujemo...jos ce nesto i ispasti od ovoga naseg foruma,samo stavi 'ebene kvacice jerbo mi je vise pun kua 'vakog pisanja!
I jos nesto....na emajlu procitam da sam primio prajvit mesidz kada ono nema nicega???Koji kua?
Veseli i zdravi bili
ma evo nam i foruma, nego mozete li ista uraditi u vezi fonta.ima privatnih poruka
ima rankova
...valjda...
mozda samo to ja cjepidlacim,znam da sam dosadan ali...
Ma vidi ti njega!!!
Prvo places da bi htio smajlice...i sad kad uvalim jedinu radost svooooju,ti meni da ja to smanjim...i to zato sto te veza jebe...a na gamer-u zasipas ekipu na milion plavih ninja---to moze,jeli?...e pa sine evo ti jedan od mene i ekipe "juniora ponosnih" ...ZIVIJO!!!
A i za one manje ponosne...sve u stilu "Jedna slika-tisucu rijeci!"
Prvo places da bi htio smajlice...i sad kad uvalim jedinu radost svooooju,ti meni da ja to smanjim...i to zato sto te veza jebe...a na gamer-u zasipas ekipu na milion plavih ninja---to moze,jeli?...e pa sine evo ti jedan od mene i ekipe "juniora ponosnih" ...ZIVIJO!!!
A i za one manje ponosne...sve u stilu "Jedna slika-tisucu rijeci!"
a vidi reakcije i vraga...
sta si odmah digao nos,samo sam te zamolio i to lijepo!!!
nemoras se odmah ljutiti,ako ces nastaviti sa tolikim gifovima NASTAVI!
P.S.
ako provjeris gamer i ninje, to sam radio samo kad sam bio u svadji i ljut na nekoga.
P.P.S.
to sam uradio samo 3-4 puta,a ne u gotovo svakome postu
sta si odmah digao nos,samo sam te zamolio i to lijepo!!!
nemoras se odmah ljutiti,ako ces nastaviti sa tolikim gifovima NASTAVI!
P.S.
ako provjeris gamer i ninje, to sam radio samo kad sam bio u svadji i ljut na nekoga.
P.P.S.
to sam uradio samo 3-4 puta,a ne u gotovo svakome postu
Tako je reci ti njemu!
Jes vala, samo loce i drozgira se... ;-)
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
Ma 'ko se ljuti???
Alo Hann(y)...ma tko se ljuti...sve je to cista za'ebancija...pa bar ti znas da sam ja dobar barba koji je uvijek spreman pomoci(!)...ali isto tako volim dobru za'ebanciju,samo sto se uvijek dogodi da netko ne uspije procitati izmedju redaka...no ne boj se...ima vremena,a vjezba cini majstora(i ovo je zaje.......).
Re: Tako je reci ti njemu!
Ma jok!Samo tekucine...a drogiram se samo teletinom(dobar i pouzdan mesar,sa domacim telcima)!poglavica wrote:Jes vala, samo loce i drozgira se... ;-)
Alo Hann(y)...ma tko se ljuti...sve je to cista za'ebancija...pa bar ti znas da sam ja dobar barba koji je uvijek spreman pomoci(!)...ali isto tako volim dobru za'ebanciju,samo sto se uvijek dogodi da netko ne uspije procitati izmedju redaka...no ne boj se...ima vremena,a vjezba cini majstora(i ovo je zaje.......).
mrzim te(samo se zajeb....)
Kvacice
Daj ljudi sredite vise ovo s kvacicama...evo gledam Uchin post...tamo rade svi znakovi...i upalite avatare,bar ono da ga mogu staviti sa svog kompa ili neke adrese,ako vam je tlaka radit svoju galeriju!I neka bude velik bar 30 kb,ima krasnih slikica(Trifona nisam jos nasao,ali radim na tome).
PLIIIIZ!!!!
PLIIIIZ!!!!
singeru,tebi se stvarno svidjaju smajlici.
no, ja mislim da to nije do foruma(kvacive) vec do compa.
evo recimo ja imam dva compa u kuci,kad surfam sa starim(p233...) nemam kvacica(win95,instaliran je samo eng znakovi,a oridji je,a nemam cd-e,a necu ga brisati,a...),tj pojave se samo oni ludi znakovi.
kad surfam sa novim compom sve je u redu,no...
P.S.
prvi dojmovi o thingu?
no, ja mislim da to nije do foruma(kvacive) vec do compa.
evo recimo ja imam dva compa u kuci,kad surfam sa starim(p233...) nemam kvacica(win95,instaliran je samo eng znakovi,a oridji je,a nemam cd-e,a necu ga brisati,a...),tj pojave se samo oni ludi znakovi.
kad surfam sa novim compom sve je u redu,no...
P.S.
prvi dojmovi o thingu?