zagadur wrote:
Umag Calling 2009A
Re: Umag Calling 2009A
http://www.pes-umag.issland.com/gotove/statistics2.htm
Rođo tablica ti ne štima vječito me zakidaš i kad sam zadnji ajde popravi to i upiše bodove u vječnoj tablici ako si fulao!!!!!
Rođo tablica ti ne štima vječito me zakidaš i kad sam zadnji ajde popravi to i upiše bodove u vječnoj tablici ako si fulao!!!!!
kakve gol razlike! ja +19, vanja +1, a svi ostali ili u minusu ili na nuli! a antiša kao 2. -6
imam samo jednu pjesmu za vas http://www.youtube.com/watch?v=YzYgdP2mi_8
imam samo jednu pjesmu za vas http://www.youtube.com/watch?v=YzYgdP2mi_8
radi se rekalkulacija svakih par prvenstva zna se desiti da ne stimaju pobjede porazi i nerjeseni, ali ukupni zbroj bodova je tocanbenx wrote:http://www.pes-umag.issland.com/gotove/statistics2.htm
Ne kužiš, nemam 23 nego više bodova tako si mi ti rekao ili 24,25 neznam točno a ti si napisao 23 u tome je kvaka provjeri kad budeš mogao!!!djiki wrote:radi se rekalkulacija svakih par prvenstva zna se desiti da ne stimaju pobjede porazi i nerjeseni, ali ukupni zbroj bodova je tocanbenx wrote:http://www.pes-umag.issland.com/gotove/statistics2.htm
benx ima 25 bodova tj. tri manje od mene
U biti 25 a ne 23
a di su ti navijači bili cijele godine?
Možda se tada, u toj muci, ostvari i davno zaboravljeni san - europsko nogometno proljeće nije u Zagreb stiglo zadnjih 40 godina!
Net.hr/T.Hrga
To je odgovor dinamo 40 godina nije prezimio opet šansa koja im se otvara svake godine prokocka, nadamo se da će konačno ta noćna mora prolječa konačno svršit....
e moj vanja čime se ti baviš treninzima,proljećima,navijačima....
i šta ako dinamo i prezimi u europi?šta?nikad više neće osvojit neki euro trofej a nije dinamo toliko mali klub da se diči četvrtfinalima kao jajduk.pa ja bi dao sto proljeća u europi za još jedan naslov prvaka hrvatske da i šestu godinu za redom gledam izbezumljeno kisele i jalne face po gradu
i šta ako dinamo i prezimi u europi?šta?nikad više neće osvojit neki euro trofej a nije dinamo toliko mali klub da se diči četvrtfinalima kao jajduk.pa ja bi dao sto proljeća u europi za još jedan naslov prvaka hrvatske da i šestu godinu za redom gledam izbezumljeno kisele i jalne face po gradu
za sada ovako izgleda hull
1. de sanctis 860
2. kompany 950
3. chygrinsky 580 *
4. gurzallo 690 *
5. marchioni 710
6. mascherano 1130 *
7. camoranesi 1100
8. ballack 1370
9. maicon 1160 *
10. vucinic 1030 *
11. ribery 1050
---------------------------- 10630
12. 300
13. 300
14. 300
15. 300
16. 300
17. 300
18. heskey 710
19. campagnaro 640
20. babel 650
21. santacroce 630
22. aghahowa 430 *
---------------------15490
aj zagi javi ako sve štima... vidi ove sa zvjezdicama ako su non eu...
laku noć i počnite se brinuti
1. de sanctis 860
2. kompany 950
3. chygrinsky 580 *
4. gurzallo 690 *
5. marchioni 710
6. mascherano 1130 *
7. camoranesi 1100
8. ballack 1370
9. maicon 1160 *
10. vucinic 1030 *
11. ribery 1050
---------------------------- 10630
12. 300
13. 300
14. 300
15. 300
16. 300
17. 300
18. heskey 710
19. campagnaro 640
20. babel 650
21. santacroce 630
22. aghahowa 430 *
---------------------15490
aj zagi javi ako sve štima... vidi ove sa zvjezdicama ako su non eu...
laku noć i počnite se brinuti
istra ti materina!
Pa da bolje se divit Cufre-u i Papadopolosu 4-5 mjeseci nego svom vlastitom kadru.....zagadur wrote:e moj vanja čime se ti baviš treninzima,proljećima,navijačima....
benx, šta si opet kisel... pa imamo šansu prezimit u europi a tebi pjena ide na usta samom pomisli na takav scenarij... pa daj pusti da se nadamo, šta nam to kvariš... ionako ćeš iza 9 postirat razne cinične linkove sa yubitoa...
fora mi je šta je u originalu diname i napule, čak i mandžukiće ... imamo nešto zajdničko... hajduk je uvijek hajduk
fora mi je šta je u originalu diname i napule, čak i mandžukiće ... imamo nešto zajdničko... hajduk je uvijek hajduk
istra ti materina!
nema veze ko igra jer cilj opravdava sredstva.nema ljepšeg osjećaja nego kad dan nakog završetka prvenstva uzmem slobodan dan i obidjem sva okupljališta kiselih mandrila sa osmjehom od uha do uha a oni grickaju usne i jebu mi sve po spisku ali dakako u sebi.fantazija od užitka.benx wrote:Pa da bolje se divit Cufre-u i Papadopolosu 4-5 mjeseci nego svom vlastitom kadru.....zagadur wrote:e moj vanja čime se ti baviš treninzima,proljećima,navijačima....
http://www.net.hr/sport/page/2009/12/16/0714006.htmlzagadur wrote:nema veze ko igra jer cilj opravdava sredstva.nema ljepšeg osjećaja nego kad dan nakog završetka prvenstva uzmem slobodan dan i obidjem sva okupljališta kiselih mandrila sa osmjehom od uha do uha a oni grickaju usne i jebu mi sve po spisku ali dakako u sebi.fantazija od užitka.benx wrote:Pa da bolje se divit Cufre-u i Papadopolosu 4-5 mjeseci nego svom vlastitom kadru.....zagadur wrote:e moj vanja čime se ti baviš treninzima,proljećima,navijačima....
vidoviću predan martell sa čašama u vrijednosti 220 kn.dobili opasku za buku ali ništa strašno.vidović poprilično hladan šta nije baš najbolji znak.