to sa pastiranje linkova je moja stvar, otvoren nam je topic gdje bi mogli pisati o dragim nam klubovima, pokušali smo tebi otvoriti topic sa radom i drugim klubovima ali nije išlo, očito nije toliko zanimljivo... uostalom, masu puta ste rekli da nećete ništa pisati na ovom topicu ali imate toliko otrova i samo čekate posrtanje napolija da se veselite...
napoli je mali klub kojemu je gotovo cijela povijest sažeta u 5-6 godina 85-91 dok je tamo diego obitavao... šta treba sad ljudima zabraniti da veličaju svoje uspjehe... pa meni je najdraža pobjeda kad smo benx i ja stavljali lovu u kapelicu i to mi neće ni'ko nikada oduzeti... vaših je bilo 100 pobjeda pa se ni jedna ne pamti a meni je ta jedna draža od 100 vaših... ili ona sa valdiviom, neznam ako razumiješ ali povlačio sam paralele...
s obzirom da imaš potrebu pljuvati napoli predlažem ti da si otvoriš topic za pljuvanje napolija... kako vas je već dvoje zagriženih mrzitelja napolija mislim da će biti pun postova kao i ovaj naš koji je upravo prešišao umag calling...
neznam ima li smisla dalje nakon tog podatka