Ja ču prodat onaj moj za 13 kuna jer mi svjetlo još na njemu radi!djiki wrote:Molio bih da se svi igraci potrude do sljedeceg turnira nabaviti jopade.nije posteno da neki vjecito ih kupuju a drugi samo posudjuju.i tuntar ce prodat stari za 100 injak kuna kao i sto se moze kupit kopija za 60 kn...
najbolje bi bilo da vlasnici jopada sljedeci turnir jednostavno ne posudjuju svoje joypde pa nek se turnir ne igra ili utakmice preskacu jedino u tome vidim neku nadu...
meni je jadno to i gotovo, 70 ustaskih cuna svaki kurac moze nabavit za epileptic attack joypad
Problematika PES 2009
Re: Problematika PES 2009
ja jučer nisam od nikoga posuđivaobenx wrote:Ja ču prodat onaj moj za 13 kuna jer mi svjetlo još na njemu radi!djiki wrote:Molio bih da se svi igraci potrude do sljedeceg turnira nabaviti jopade.nije posteno da neki vjecito ih kupuju a drugi samo posudjuju.i tuntar ce prodat stari za 100 injak kuna kao i sto se moze kupit kopija za 60 kn...
najbolje bi bilo da vlasnici jopada sljedeci turnir jednostavno ne posudjuju svoje joypde pa nek se turnir ne igra ili utakmice preskacu jedino u tome vidim neku nadu...
meni je jadno to i gotovo, 70 ustaskih cuna svaki kurac moze nabavit za epileptic attack joypad

Posuđivao si ga od klinaca, kako nisi...Daj si kupi već jednom i ti taj joypade i mirna bosna!!!Chile wrote:ja jučer nisam od nikoga posuđivaobenx wrote:Ja ču prodat onaj moj za 13 kuna jer mi svjetlo još na njemu radi!djiki wrote:Molio bih da se svi igraci potrude do sljedeceg turnira nabaviti jopade.nije posteno da neki vjecito ih kupuju a drugi samo posudjuju.i tuntar ce prodat stari za 100 injak kuna kao i sto se moze kupit kopija za 60 kn...
ali nisam od vas!!! nema se, recesija 

evo da malo obnovim topic.....
bilo je najava odlaska sir petra u zagreb i stalno visenje ronija koji jos uvijek zonglira izmedju provalija.....ali sir petar je naso mackicu ovdje i tesko da ce ici (pati kalach), a roni i dalje se neda, a u medjuvremenu mali djole ceka vec 3 mjeseca upad te se nanovo vratio ponovno fee milas....
sta sad milas ima naravno prdnost nad djoletom ali i mali ceka vec dugo....
molio bih da se uzme u opbzir mogucnost sastavljanja lige 6 + lige 4 di bi zadnja dva ispadala
dobilo bi se na borbenosti trajala bi 20 kola u 2 puta, a liga 4 12 kola od jedanput, gdje bi takodjer svi bili u igri do nekog 7-8.kola
sto se tice termina lige ne trebaju imati isti termin, znaci cak bi se lakse dogovorili, a kup u slucaju da u prva 2. kola (znaci 1/8 i 1/4 finale neko fali se moze nadoknaditi do sljedeceg termina)
liga 9 je utopija po mojim racunicama
molio bih bez pljuvacine argumentirane pro et contra da date
bilo je najava odlaska sir petra u zagreb i stalno visenje ronija koji jos uvijek zonglira izmedju provalija.....ali sir petar je naso mackicu ovdje i tesko da ce ici (pati kalach), a roni i dalje se neda, a u medjuvremenu mali djole ceka vec 3 mjeseca upad te se nanovo vratio ponovno fee milas....
sta sad milas ima naravno prdnost nad djoletom ali i mali ceka vec dugo....
molio bih da se uzme u opbzir mogucnost sastavljanja lige 6 + lige 4 di bi zadnja dva ispadala
dobilo bi se na borbenosti trajala bi 20 kola u 2 puta, a liga 4 12 kola od jedanput, gdje bi takodjer svi bili u igri do nekog 7-8.kola
sto se tice termina lige ne trebaju imati isti termin, znaci cak bi se lakse dogovorili, a kup u slucaju da u prva 2. kola (znaci 1/8 i 1/4 finale neko fali se moze nadoknaditi do sljedeceg termina)
liga 9 je utopija po mojim racunicama
molio bih bez pljuvacine argumentirane pro et contra da date
ja sam za ligu 9(milas 9 igrač) dvokuružno u tri puta.znači 6 kola po terminu.djole je odličan dečko ali sve više mislim da se nebi uklpio u mentalni sklop lige
apsolutno sam protiv bilo kakve lige gdje se ispada.smisao lige je prvenstveno da se svi skupa nadjemo odigramo,proćakulamo i popimo koju a ne da jedan tjedan nema npr. benxa a drugi tjedan ronija ili netkog sedmog.totalno bezveze....

apsolutno sam protiv bilo kakve lige gdje se ispada.smisao lige je prvenstveno da se svi skupa nadjemo odigramo,proćakulamo i popimo koju a ne da jedan tjedan nema npr. benxa a drugi tjedan ronija ili netkog sedmog.totalno bezveze....
apsolutno sam protiv lige 9 jer je koncepcija rasporeda sjebana, dvokruzno je kratko (16 utakmica po momcadi), trokruzno sranje jer onda nemozes podjelit tocno jednak broj tekmi na 2 plejstationa......jbg
jebote kakav je sklop mozga satare ako je milas ajnstajn za njega
jebote kakav je sklop mozga satare ako je milas ajnstajn za njega

sinoc novi skandal u ligi i to bez prisutnosti benx benx benxa
roni u 21 15 rece idem po curu na kolodvor pa cu doc nazad , s time d aje najavu te mogucnosti najavio oko 20.00....nije mu bilo traga ni glasa do 22.30 , posto je iskljucio mobitel (prva pederana) zovem ga na kucni i mrtvo hladno rece da ce doci i onda je poceo nesto mrmljat kao nije on nis zajebo i da ce se obuc i polako krenut do nas, promrljavsi opet nesto nakon sto sam ga upitao dali je svjestan da ga cekamo ko pizde i da remeti tjek turnira posto i benxa nema pa smo spali na 6 igraca, na sto mu lijepo recem (pred 2-3 svjedoka) ako hoces dodji ako neces ne trebas vise ni dolazit...dalo mu se rok od nekih 45 minuta dodatnih koje nije ispunio i otislo se na glasovanje koje je glasilo:
6 za izbacivanje iz lige i jedan protiv, dakako ppravednik medju narodima lor owen androcec....
predlazem da se njegova ekipa da kao pravo prvootkupa peri milasu koji upada u ligu umjesto njega.....
da naglasim da su stalno bili problemi s njime u smislu da nikad nije mogo potvrdit termin (mada je dolazio ali uvijek bi trgalo zivce), velika nezainteresiranost oko draftanja i aktovnosti lige, i sad ovaj slag na torti za koju je reko ui njegov dobri prijatelj ..... da je teska pederana
znaci vostaje koncept liga 8 za sada dok se ne razjasni slucaj bankovic
eto toliko

roni u 21 15 rece idem po curu na kolodvor pa cu doc nazad , s time d aje najavu te mogucnosti najavio oko 20.00....nije mu bilo traga ni glasa do 22.30 , posto je iskljucio mobitel (prva pederana) zovem ga na kucni i mrtvo hladno rece da ce doci i onda je poceo nesto mrmljat kao nije on nis zajebo i da ce se obuc i polako krenut do nas, promrljavsi opet nesto nakon sto sam ga upitao dali je svjestan da ga cekamo ko pizde i da remeti tjek turnira posto i benxa nema pa smo spali na 6 igraca, na sto mu lijepo recem (pred 2-3 svjedoka) ako hoces dodji ako neces ne trebas vise ni dolazit...dalo mu se rok od nekih 45 minuta dodatnih koje nije ispunio i otislo se na glasovanje koje je glasilo:
6 za izbacivanje iz lige i jedan protiv, dakako ppravednik medju narodima lor owen androcec....
predlazem da se njegova ekipa da kao pravo prvootkupa peri milasu koji upada u ligu umjesto njega.....
da naglasim da su stalno bili problemi s njime u smislu da nikad nije mogo potvrdit termin (mada je dolazio ali uvijek bi trgalo zivce), velika nezainteresiranost oko draftanja i aktovnosti lige, i sad ovaj slag na torti za koju je reko ui njegov dobri prijatelj ..... da je teska pederana
znaci vostaje koncept liga 8 za sada dok se ne razjasni slucaj bankovic
eto toliko
takodjer bilo bi fer i korektno da sam odluci zeli li sudjelovati u fojbi bez opstrukcije sa ijedne strane
što se tiče ronija i njegovih pizdarija,ja sam za doživotni izgon iz lige bez prava povratka 

ja npr nisam odusevljen zadnjim milasovim istupima glede fojbe tako da bi se o njegovu primanju nazad ocitao nakon fojbe
ronija sam vidio kasnije na fešti i reko mi je da bi došao da mu djiki nije arogantno reko da "ili odmah dođi ili aj bok". ja sam mu reko da mu je djiki lijepo reko jer da nije u redu tako postupati...
ma jeli sad će nam još i glumit uvrijedjenu princezu?!non pasaran,ponio se ciganski i opravdano je izbačen iz lige!Chile wrote:ronija sam vidio kasnije na fešti i reko mi je da bi došao da mu djiki nije arogantno reko da "ili odmah dođi ili aj bok". ja sam mu reko da mu je djiki lijepo reko jer da nije u redu tako postupati...
bio sam arogantan ali brate i on je bio, tako da je tu 1:1 , a on je napravio NEPROMIŠLJENO SRANJE i ostavio nas ko pizde na cjediluChile wrote:ronija sam vidio kasnije na fešti i reko mi je da bi došao da mu djiki nije arogantno reko da "ili odmah dođi ili aj bok". ja sam mu reko da mu je djiki lijepo reko jer da nije u redu tako postupati...
umjesto sto glumi uvrjedjenu princezu trebao bi se pokriti po klempavim usima i mucati posto je sjebo 6 ljudi jucer
ono jučer je samo vrh piramide cijele serije njegovih sranja kojima se već jednom trebalo stati na kraj.milas ili netko drugi će preuzet njegove igrače a on može slobodno po žensku na kolodvordjiki wrote:bio sam arogantan ali brate i on je bio, tako da je tu 1:1 , a on je napravio NEPROMIŠLJENO SRANJE i ostavio nas ko pizde na cjediluChile wrote:ronija sam vidio kasnije na fešti i reko mi je da bi došao da mu djiki nije arogantno reko da "ili odmah dođi ili aj bok". ja sam mu reko da mu je djiki lijepo reko jer da nije u redu tako postupati...
umjesto sto glumi uvrjedjenu princezu trebao bi se pokriti po klempavim usima i mucati posto je sjebo 6 ljudi jucer

i faktor iskljucenog mobitela nebi komentirao takodjer, tako olako te zajebe da mislim da je zasluzio banzagadur wrote:ono jučer je samo vrh piramide cijele serije njegovih sranja kojima se već jednom trebalo stati na kraj.milas ili netko drugi će preuzet njegove igrače a on može slobodno po žensku na kolodvordjiki wrote:bio sam arogantan ali brate i on je bio, tako da je tu 1:1 , a on je napravio NEPROMIŠLJENO SRANJE i ostavio nas ko pizde na cjediluChile wrote:ronija sam vidio kasnije na fešti i reko mi je da bi došao da mu djiki nije arogantno reko da "ili odmah dođi ili aj bok". ja sam mu reko da mu je djiki lijepo reko jer da nije u redu tako postupati...
pošto milas nastavlja sa politikom kakit ću piškit ću u vezi povratka u ligu,đole basara stavljen u stanje pune pripravnosti.kao što sam u više navrata napominjao milas je neodgovoran i nepouzadan sugovornik kad su u pitanju ozbiljne teme kao što je njegov povratak u ligu, na trenutke je euforičan a na trenutke ravnodušan.mislio sam da ipak oformimo tu čuvenu ligu 8+1 ilitiga koljačka liga i da uvedemo i milasa(ako bude već jednom odlučio) i đoleta basaru.prije bilo kakvog primanja u ligu,novim/starim ligašima treba dati jasno do znanja da se neće tolelirat pizdarije kao milasove(spavanje,glupe izlike tipa vozim mamu kod ginekologa
) ili ronijeve(odlazak na pola turnira,zavlačenje oko terima)
basari sam ja očitao lekciju pravila ponašanja i bon tona unutar lige i on je to sve lijepo shvatio
i rekao da u slučaju ulaska u ligu uzima west ham united zbog huligana sa filmova
u najkraćem roku uži kabinet vodstva lige(djiki i zagadur) će obavit razgovor sa milasom gdje će mu se dat doznanja svi uvjeti i pravila oko njegovog povratka u ligu.
p.s- vratit ćemo ligu na stare staze slave i ozbiljnosti dok smo svi bili odgovorni i grizli ko hijene

basari sam ja očitao lekciju pravila ponašanja i bon tona unutar lige i on je to sve lijepo shvatio

u najkraćem roku uži kabinet vodstva lige(djiki i zagadur) će obavit razgovor sa milasom gdje će mu se dat doznanja svi uvjeti i pravila oko njegovog povratka u ligu.
p.s- vratit ćemo ligu na stare staze slave i ozbiljnosti dok smo svi bili odgovorni i grizli ko hijene

1.nakon zadnjih istupa milasa koje nebi javno na forum mislim da neznam koliko je pametno ga primit unutra, posto iz dana u dan pokazuje ciganstvo po pitanju jednog faktora koji je doveo do savrsenstva
2.zagi odjednom za koljacku ligu posto ocito gura dva kandidata, i ne mogu reci da mi nije drago :)
3.whu je bio u vlasnistvu lampica a politika je da se ec dani klubovi ne daju, sad mozemo napraviti iznimku, ali ima toliko klubova sa divnim huliganskim skupinama (millwall,cardiff....)
4.ko e preuzeti djolu a ko milasa na repeticije obojica trebaju nauciti princip drafta
5.ako jedan kandidat otpadne imam jednog solidnog koji voli championship manager, i pes, nema svoj zivot, rijetko se pere, facka curice od 14 godina, jedino treba vidit kako ce mu se razvit poslovni zivot, posto pikanira bit tuntarov i bankovicev kolega
2.zagi odjednom za koljacku ligu posto ocito gura dva kandidata, i ne mogu reci da mi nije drago :)
3.whu je bio u vlasnistvu lampica a politika je da se ec dani klubovi ne daju, sad mozemo napraviti iznimku, ali ima toliko klubova sa divnim huliganskim skupinama (millwall,cardiff....)
4.ko e preuzeti djolu a ko milasa na repeticije obojica trebaju nauciti princip drafta
5.ako jedan kandidat otpadne imam jednog solidnog koji voli championship manager, i pes, nema svoj zivot, rijetko se pere, facka curice od 14 godina, jedino treba vidit kako ce mu se razvit poslovni zivot, posto pikanira bit tuntarov i bankovicev kolega
tickets for miso 120 u pretprodaji, u prodaji oko 150, krmetina bar 100, pa sad vi zbrajajte
rasprava tece oko novih igraca pes lige, cak su pojedine struje pocele pritiskat 8+1 neovisno sto su bile protiv krvi (klasicno licemjerje nas hrvata)
znaci u kandidaturi
djole satara /7/10
vraach 6/10 + veliki potencijal
milas 1/10 zgadio mi se
njoko nemam ocjenu jer ga nzenam tolkio dobro
znaci u kandidaturi
djole satara /7/10
vraach 6/10 + veliki potencijal
milas 1/10 zgadio mi se
njoko nemam ocjenu jer ga nzenam tolkio dobro