Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi
Re: Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi
http://www.youtube.com/watch?v=SzX4TEPJlz0
procjenite i sami... kod 1. gola palerma faul na maggiu a da ne govorim o poništenom golu... jbg, izgleda da se suci svake godine moraju sprdati na napoliju... iako su na kraju utakmice i u emisijama naglasili kako će napoli biti najugodnije iznenađenje prvenstva...
osim 3 stative ovdje je i statistika utakmice...
http://www.napolisoccer.net/7506/palerm ... atistiche/
šteta, šta drugo reći... nema predaje
procjenite i sami... kod 1. gola palerma faul na maggiu a da ne govorim o poništenom golu... jbg, izgleda da se suci svake godine moraju sprdati na napoliju... iako su na kraju utakmice i u emisijama naglasili kako će napoli biti najugodnije iznenađenje prvenstva...
osim 3 stative ovdje je i statistika utakmice...
http://www.napolisoccer.net/7506/palerm ... atistiche/
šteta, šta drugo reći... nema predaje
istra ti materina!
Rosetti: un goal annullato che poteva essere tranquillamente accordato; un goal accordato al Palermo dopo una spinta di Cavani a Maggio che stava proteggendo il pallone in piena area
evo šta kažu novine... pa onda ja izmišljam...
istra ti materina!
prvo kolo a već se počelo sa kuknjavom u stilu najgoreg benxa
napoli će biti najugodnije iznenadjene prvenstva...to da.kao i prošle godine,ugodno su nas iznenadili sa 13-14 mjestom
napoli će biti najugodnije iznenadjene prvenstva...to da.kao i prošle godine,ugodno su nas iznenadili sa 13-14 mjestom
ćeš se i ti kladiti? ok, ali najprije daj benxu onih 50 eura koje si izgubio na okladi u kojoj sam i ja sudjelovao, onda neka djiki plati meni večeru koju je dužan isto tako zbog oklade, kao i benx koji je dužan pizzu kod nona i biftek za mene i tanju... nije mi jasno kako to da nikad nisam popušio kladeći se sa vama velikim nogometnim znalcima...zagadur wrote:prvo kolo a već se počelo sa kuknjavom u stilu najgoreg benxa
istra ti materina!
sve je to ok ali čemu kuknjava u prvom kolu
napoli je dobro trgovao ovo ljeto ali daleko je to još za ulazak meddju prvih 4.moja prognoza je da će napoli završit 7.
napoli je dobro trgovao ovo ljeto ali daleko je to još za ulazak meddju prvih 4.moja prognoza je da će napoli završit 7.
ono kod gola palerma nije uopće faul kad je igrač napolija čuvao loptu. Pa koja budala to radi na 5 metara od vlastitog gola?!?!? to je smješno da ti komentiraš kao faul u napadu, jer da si ti sam u takvoj situaciji bi drukčije razmišljao ,a ne subjektivno kao i uvijek kad je napoli u pitanju! faul ne postoji!Kalach wrote:Rosetti: un goal annullato che poteva essere tranquillamente accordato; un goal accordato al Palermo dopo una spinta di Cavani a Maggio che stava proteggendo il pallone in piena area
Ja bi se kladio sa tobom kalač u vezi napolija jer mi je postao radi tvog ponašanja sve manje fora, tako da daj svoji prijedlog pa da se okladimo. cifra do koje se kladim je max 500kn!
reds wrote:ono kod gola palerma nije uopće faul kad je igrač napolija čuvao loptu. Pa koja budala to radi na 5 metara od vlastitog gola?!?!? to je smješno da ti komentiraš kao faul u napadu, jer da si ti sam u takvoj situaciji bi drukčije razmišljao ,a ne subjektivno kao i uvijek kad je napoli u pitanju! faul ne postoji!Kalach wrote:Rosetti: un goal annullato che poteva essere tranquillamente accordato; un goal accordato al Palermo dopo una spinta di Cavani a Maggio che stava proteggendo il pallone in piena area
Ja bi se kladio sa tobom kalač u vezi napolija jer mi je postao radi tvog ponašanja sve manje fora, tako da daj svoji prijedlog pa da se okladimo. cifra do koje se kladim je max 500kn!
smrtna presuda ti je ovo
važi oklada u 500 kn, molim lijepo djiki pribilježi ovo... jeli ista kao u djikija da napoli neće biti među prvih 8? jbg ili ću biti beg ili pak cicija... ali gadite mi se svi zajedno... kum gleda tekmu i zove me nakon svakog gola koliko mu se gadi napolireds wrote:ono kod gola palerma nije uopće faul kad je igrač napolija čuvao loptu. Pa koja budala to radi na 5 metara od vlastitog gola?!?!? to je smješno da ti komentiraš kao faul u napadu, jer da si ti sam u takvoj situaciji bi drukčije razmišljao ,a ne subjektivno kao i uvijek kad je napoli u pitanju! faul ne postoji!Kalach wrote:Rosetti: un goal annullato che poteva essere tranquillamente accordato; un goal accordato al Palermo dopo una spinta di Cavani a Maggio che stava proteggendo il pallone in piena area
evo, ako dobije svu tu silnu lovu vodim vas na gostovanje napolija u udinama sl godine n vlastiti trošak sa manjadom i cugom đabe... nemate šta izgubiti...
istra ti materina!
neznam šta moj prijatelj benx misli o tome ali naš lufc je zaredao 6 pobjeda u nizu uz gol razliku 11:3... evo sinoć je pao i watfrod.... gdje je kraj becksu i kompaniji nezna ni mišo kovač...
istra ti materina!
A ništa mogu samo reči da če mi gost Calemma kojem sam napravio dobru cjenu u nekom objektu Itua druge godine donest majicu Qugliarela Ove godine sam ulihvario 50 Eura od nekog Panonca Zagija T-shirt majicu San Paolo i Dres ili T-shirt majicu Qugliarela još ako mi Miki pokloni garažu u Špinelu mislim da je sezona uspješna kako bi Bajs rekao!!!!
bilo bi bolje da ti djiki pokloni nove neprobojne škure koje su testirane na rafale iz kalašnjikova ili baremko novi foto aparat da se moreš slikavat sa pilićicamabenx wrote:A ništa mogu samo reči da če mi gost Calemma kojem sam napravio dobru cjenu u nekom objektu Itua druge godine donest majicu Qugliarela Ove godine sam ulihvario 50 Eura od nekog Panonca Zagija T-shirt majicu San Paolo i Dres ili T-shirt majicu Qugliarela još ako mi Miki pokloni garažu u Špinelu mislim da je sezona uspješna kako bi Bajs rekao!!!!
treba li šta dodat?
jovetić suona ci il violinozagadur wrote:
treba li šta dodat?
istra ti materina!
samo da spomenem da je becks potopio i slavni colchester za kojeg je svojedobno djiki navijao...
7 pobjeda u nizu više je nego dovoljan alarm za ladin gay...
7 pobjeda u nizu više je nego dovoljan alarm za ladin gay...
istra ti materina!
http://www.youtube.com/watch?v=-He2NgAK2Hc Sa 50 metara pogodio prećku!!!
tu se ne vidi ni qualgliarella,ni preČka a bogami ni dali je 50 metar.vidi se samo dava preplanula žabara kojima je mjesto u fojbi a ne za komentatorskim mjestombenx wrote:http://www.youtube.com/watch?v=-He2NgAK2Hc Sa 50 metara pogodio prećku!!!
svi novi odlični... ciga predobar, quaglia dopietta i ona prečka sa centra... i de sanctis odličan... a šta reći, djiki vadi pare...
istra ti materina!
šteta što cassano nije došao... ubio je udinese...
istra ti materina!
predobra stvar
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!