Umag Calling 2009A
- ice
- Rakija, a ne pivo
- PSN: iss-ice
Re: Umag Calling 2009A
Predobro, cijeli ovaj set sprdacine, kvazi urota i sl. samo na moju zahvalu dobrocinitelju benxu!
vidi se zasto ste vodeci spameri isslanda. Svaka cast sad kad mrvicu razumijem odnose medju vama bit ce mi gust pratiti umagland
@ Benx nemas pojma koliko si mi ustvari pomogao, objasnim ti na fojbi uz bocu rakije
e ova epizoda sa ice-om nam stavrno nije trebala
već čujem benxa na sljedećem turniru:ja sam dobročinitelj,mene svi vole,ja sam legenda i na forumu,riješio sam svo žensko čeljade na poslu.....ja ja ja ja ja
već čujem benxa na sljedećem turniru:ja sam dobročinitelj,mene svi vole,ja sam legenda i na forumu,riješio sam svo žensko čeljade na poslu.....ja ja ja ja ja
- ice
- Rakija, a ne pivo
- PSN: iss-ice
hahahahahaha eto vam tematike za par desetina postova, bar vam nece biti dosadnozagadur wrote:e ova epizoda sa ice-om nam stavrno nije trebala
Znao sam da sam jedna od najmametniji umova današnjice kako bi Pogy rekao još od Montreala 1976
nije ni čudo što mi je zagi postao simpatičniji... još malo i evo me na curva fiesole...benx wrote:Znao sam da sam jedna od najmametniji umova današnjice kako bi Pogy rekao još od Montreala 1976
istra ti materina!
benx benx benx benx
buahahahahaha... već onda računa kurs na ovim kuglicama, i uvježbava onaj blesavi pogled, "ko, ja vas zajebo na tečaju? Nikada!!!"...djiki wrote:
benx benx benx benx
neki nikad nisu bili djeca
ali meni je fora to što benki svršava ne djikijevo prcanje kuma... jedva čekam da se leo počne služiti internetom da vidi kakav lik mu se uvaljivao darovima
e keva moj gdje je ovaj svijet otišao...
ali meni je fora to što benki svršava ne djikijevo prcanje kuma... jedva čekam da se leo počne služiti internetom da vidi kakav lik mu se uvaljivao darovima
istra ti materina!
Kažeš, ti si čak uzoran i častan kum gledajući ovo kumstvo između ova dva redikula!?!?Kalach wrote:neki nikad nisu bili djeca
krv nije voda
samo za zagija zolti iz vremena kolegija u pazinu
p.s.strava materijal sa sinocnje papice
ronaldo kandidat za ligu per exellence
ronaldo licul je kralj
On je oružani zaštitar u našem kampu!!!!!!!!!!djiki wrote:
ronaldo kandidat za ligu per exellence
Sutra imate u 12:00 uspjesi Hrvatskog športa pobjeda nottinghama na Ipswichem u kupu ove godine 0:5 ali na kraju zasluženih 3:0
a preksutra imate pod nazivom uspjesi Hrvatskog sporta odlazak bankoviča sa kupa prije 10 godina i njegov govor za sve si ti benx kriv.
a preksutra imate pod nazivom uspjesi Hrvatskog sporta odlazak bankoviča sa kupa prije 10 godina i njegov govor za sve si ti benx kriv.
benx wrote:Sutra imate u 12:00 uspjesi Hrvatskog športa pobjeda nottinghama na Ipswichem u kupu ove godine 0:5 ali na kraju zasluženih 3:0
ajme divnih vremenoplova, a tek preksutra je na 3. bacanje benkijeve ruke u sumu i slucaj pena
interesantno da je u oba dogadjaja isti krivacbenx wrote:Sutra imate u 12:00 uspjesi Hrvatskog športa pobjeda nottinghama na Ipswichem u kupu ove godine 0:5 ali na kraju zasluženih 3:0
A subotu odlazak Zagija kod Vidovica i priopćenje da je 099-253-5284 sad odgovoran za prostor