Umag Calling 2009A
Re: Umag Calling 2009A
nego djiki... 'ko je po tebi kao fetivnom vlaju veća faca... j.a. ili m.p.
inicijali tek toliko da nebi povrijedili etiku foruma i uzrujali usnulog poglavara...
inicijali tek toliko da nebi povrijedili etiku foruma i uzrujali usnulog poglavara...
istra ti materina!
ko su j.a. (gradjevinski tajkun?) a m.p.(slager pevac?)
daj uozbilji se... svi sve znaju... nema se tu šta skrivati nego moramo pod šiframa da nebi letili sa foruma...djiki wrote:ko su j.a. (gradjevinski tajkun?) a m.p.(slager pevac?)
onda ovako... jel ti draža sacher torta ili drakula na lešo?
istra ti materina!
m.p. pravnik bez stava...j.a. je fora.ž.k. fora...f.f.po mom gustu ali leti na zalost
fora je samo žikica...
u zalasku karijere i nedostatku kvalitetnih ponuda, svoj pretpostavljam posljednji ugovor, potpisao gretzky... neka mu je sa srećom...
u zalasku karijere i nedostatku kvalitetnih ponuda, svoj pretpostavljam posljednji ugovor, potpisao gretzky... neka mu je sa srećom...
istra ti materina!
po meni je ovo neprimjerena slika.djiki se polako ali sigurno pretvara u guzonju
Djiki je tek u 40 tim sazno da je peder
benx wrote:Djiki je tek u 40 tim sazno da je peder
ae!
zagi licemjeran hrvat koji kao brani sada benxa a svaki dan radi mitinge ko 89.u pristini u hotel istri o benxu...o divna o slatka perfidnosti
opet tvoje izvrtanje teza i kontranapad pez pokrića.slika nije primjerena a sad ti možeš zagija prikazivati kao babarogu sa sto rogova slika će i dalje biti ne primjerena radilo se o benxu,meni,kalachu ili netkom trećemdjiki wrote:benx wrote:Djiki je tek u 40 tim sazno da je peder
ae!
zagi licemjeran hrvat koji kao brani sada benxa a svaki dan radi mitinge ko 89.u pristini u hotel istri o benxu...o divna o slatka perfidnosti
ako benx smeta bice uklonjena, a ti si predzadnji koji moze moralizirati
zagi kava ban ti trajao 3 dana jos, s toga sto si takav produzujem ban za jos 7 dana
i ja se slažem da je neprimjerena... sad se benx bruka gradom jer slika dokazuje da imam muda manja od djikija...zagadur wrote:po meni je ovo neprimjerena slika.djiki se polako ali sigurno pretvara u guzonju
istra ti materina!
hvala bogu ,sad me ljudi neće 7 dana pitat:koji ti je onaj smješan lik sa kojim piješ kavudjiki wrote:zagi kava ban ti trajao 3 dana jos, s toga sto si takav produzujem ban za jos 7 dana
zagadur wrote:hvala bogu ,sad me ljudi neće 7 dana pitat:koji ti je onaj smješan lik sa kojim piješ kavudjiki wrote:zagi kava ban ti trajao 3 dana jos, s toga sto si takav produzujem ban za jos 7 dana
kako ja neznam da si bio sa kallachem na kavi?
5 godina mature,benx je valjda tu u ulozi profesora ( nije pijan )
Last edited by zagadur on 02 Jul 2009, 13:44, edited 1 time in total.
šta vi radite tom čovjeku... sve ima svoje granice a vi ste ih odavno zanemarili... sa druge strane benx i nije baš normalan, prije bi rekao da je veća faca od satana panonskog kad gušta u tim sadomazo budalaštinama...
istra ti materina!
benx,njegove žene i njegov adjutant ilitiga držač vreće
Kratak osvrt Ciki je imao rođendan i to je to nikakva matura