Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi
Re: Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi
kako kalach zna to sve o podebljavanju ugovora i itd.? baca mi na grivera..
sbarca un altro reprezentativac...
luca cigarini, još jedna izvanredna kupovina... grazie delaure'
ako zadrže gargana, lavezzija, hamsika, santakruza, maggia i bogliacina sa quagliarellom i cigarinijem + još 1 super kvalitetan stoper i napadač umjesto gospodina moglo bi to biti liga šampiona...
s time da bi volio da igraju sa 3 napadača kao barca gdje bi lavezzi bio messi, quagliarella henry i ?... utvari ovako...
_____________________navarro________________________
maggio_______santacroce__________?_________________?
_____________cigarini_________gargano_________________
______________________hamsik________________________
____lavezzi___________________________quagliarella______
________________________???_________________________
ali može pia' igrati na mjestu fabia a ovaj špicu iako bi volio rađe nokog kao iaquinta ili amauri na toj pozicji...
da je došao cannavaro santacroce bi išao na beka a 2 brata stoperski par.... continija, aronicu, amodia, gravu, montervina i slične igrače treba na posudbu... zadržati blasia (ove godine slabo), russotta, vitalea, datola i bogliacina...
panteron već ima ponude i polako ulazi u pozne godine iako bi ga držao cijeli život u klubu... prejak je...
šta misliš benx?
luca cigarini, još jedna izvanredna kupovina... grazie delaure'
ako zadrže gargana, lavezzija, hamsika, santakruza, maggia i bogliacina sa quagliarellom i cigarinijem + još 1 super kvalitetan stoper i napadač umjesto gospodina moglo bi to biti liga šampiona...
s time da bi volio da igraju sa 3 napadača kao barca gdje bi lavezzi bio messi, quagliarella henry i ?... utvari ovako...
_____________________navarro________________________
maggio_______santacroce__________?_________________?
_____________cigarini_________gargano_________________
______________________hamsik________________________
____lavezzi___________________________quagliarella______
________________________???_________________________
ali može pia' igrati na mjestu fabia a ovaj špicu iako bi volio rađe nokog kao iaquinta ili amauri na toj pozicji...
da je došao cannavaro santacroce bi išao na beka a 2 brata stoperski par.... continija, aronicu, amodia, gravu, montervina i slične igrače treba na posudbu... zadržati blasia (ove godine slabo), russotta, vitalea, datola i bogliacina...
panteron već ima ponude i polako ulazi u pozne godine iako bi ga držao cijeli život u klubu... prejak je...
šta misliš benx?
istra ti materina!
Glupo je da nisu uzeli brata ja ne kužim Can. tog marina??
šta misliš da uzmu iaquintu i jednog superstopera tipo chivu, juan, samuel...???
istra ti materina!
istra ti materina!
- tata
- Čovjek koji je otkrio LeBrona i Akognona ter izmislio i otkrio Lahma, Bakambua i Dzyubu
- PSN: Tata_13
Još samo da Lavezzi ode i puna šaka brade...
Ja sam IDIOT. Rinse and repeat.
pobjegao je u argentinu i posvađao se sa sportskim direktorom... mislim da je to jedna komplicirana igra kao što manu radi sa tevezom... mah, vidjet ćemo uskoro...tata wrote:Još samo da Lavezzi ode i puna šaka brade...
nego daj reci koja je točno adresa casa di lebron da pošaljem zagadura u akciju, navodno djikiju fali armature i oplata...
istra ti materina!
- tata
- Čovjek koji je otkrio LeBrona i Akognona ter izmislio i otkrio Lahma, Bakambua i Dzyubu
- PSN: Tata_13
jesl normalan, vidiš da sam uklonio sve dokaze o točnoj adresi, ima više djikija na forumu
Ja sam IDIOT. Rinse and repeat.
vračaju se u igru...benx wrote:http://www.chicagotribune.com/sports/ho ... 2574.story
Nije sve tako crno u Detroitu kao propast General motorsa ima i dobrih vijesti!
http://www.nhl.com/ice/newsindex.htm?lo ... atchuplogo
malkin i crosby gdje su dani jaromira i maria...
istra ti materina!
dobro njih dvojica su ipak nešto posebno, ali mi je i "Crosbouka" donio puno veselja i razlijeva emocija protiv benxa i djikija.Kalach wrote:malkin i crosby gdje su dani jaromira i maria...
eov za "čovjeka koji je otkrio le brona"...
http://www.index.hr/sport/clanak/lebron ... 36776.aspx
ovo me totalno podsjeća ne jenu osobu iz pes-umag lige...
Imju i oni svog b..x.
http://www.index.hr/sport/clanak/lebron ... 36776.aspx
ovo me totalno podsjeća ne jenu osobu iz pes-umag lige...
Imju i oni svog b..x.
mislis covk pod sifrom 725040xx?
jel može biti 'ko drugidjiki wrote:mislis covk pod sifrom 725040xx?
ajde barem u nećemu se svi slažemo...
istra ti materina!
ajde barem malo kvalitetnih vijesti... hamsik je rekao da ostaje 1000% a lavezzi se kaje zbog bijega...
mamamojenshish koju ekipu ćemo složiti ove godine... quaglia i ciga su već tu... kad bi casso došao, panucci koji se spominje...
ako ništa drugo prekinuli bi dominaciju intera
mamamojenshish koju ekipu ćemo složiti ove godine... quaglia i ciga su već tu... kad bi casso došao, panucci koji se spominje...
ako ništa drugo prekinuli bi dominaciju intera
istra ti materina!
le ultime parole famoseKalach wrote: ako ništa drugo prekinuli bi dominaciju intera
šta bi rekao zagi, naravno nakon iznošenja prljavog veša, ti uopće ne kužiš pilu naopako...djiki wrote:le ultime parole famoseKalach wrote: ako ništa drugo prekinuli bi dominaciju intera
istra ti materina!
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=154026
zagi vadi 50 eurića...
djiki biftek
benx pizzu u nonu u poreču + još jednu večeru...
da te samo podsjetim, to je bilo za kup uefa koji je napoli izborio ove godine...
možete sve to spojiti i staviti na jedan listić koji kaže napoli nelle primissime 6 del campionato 2009./2010... coppa campioni, ecco ci!!!
zagi vadi 50 eurića...
djiki biftek
da te samo podsjetim, to je bilo za kup uefa koji je napoli izborio ove godine...
možete sve to spojiti i staviti na jedan listić koji kaže napoli nelle primissime 6 del campionato 2009./2010... coppa campioni, ecco ci!!!
istra ti materina!
ja ti vratio pilu naopakoKalach wrote:šta bi rekao zagi, naravno nakon iznošenja prljavog veša, ti uopće ne kužiš pilu naopako...djiki wrote:le ultime parole famoseKalach wrote: ako ništa drugo prekinuli bi dominaciju intera
p.s.kalach toliko lude izjave u stvarnosti ni ti ne moze imati ;)
ja bi radje te vodio u srbe na ravnicama ;)Kalach wrote:http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=154026
zagi vadi 50 eurića...
djiki biftek