Umag Calling 2009A

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
benx

Re: Umag Calling 2009A

Post by benx » 31 May 2009, 22:52

zagadur wrote:
benx wrote:Jeste spremni plavi dečki na 4 ovosezonski poraz dinamota protiv našeg dragog ajduka ajmo svi pratit HNL.
Moja prognoza danas: 4 poraz dinama
je si spreman još godinu dana biti kisel i da ti zagi skače po glavi? :bdobro :bdobro :bdobro :bdobro :bdobro :bdobro
Jesan spreman sam, kako bilo bilo kako za ajduka život daču :boks
zagadur

Post by zagadur » 31 May 2009, 23:10

moj i roSSin :-puke rodjak.jere roSo zvan zvir :-D
a ekipa bit će da mu je na hašiš kolačima

http://www.youtube.com/watch?v=bAIYgJmosuc
djiki

Post by djiki » 01 Jun 2009, 09:15

Kalach wrote:šta ne stoje spočitavanja igračima??? došle ekipa igrat za umag i kladit se protiv umaga, daj djiki probudi se...

:-ss
?pa reko si da nisu to napravili
djiki

Post by djiki » 01 Jun 2009, 09:42

Kalach wrote:
zagadur wrote:najlakše je kenjat sa distance od 300 km i branit prijatelje koji uništavaju umaški sport,ali neka kad stignu pravomoćne presude valjda će tad kalach morat zašutit a od ponedjelka bi mu neki frendovi mogli ostat bez posla a neki i bez ugovora.....
danas sam ujutro opet dobio potvrdu od vilija da će metla nakon izbora radit tuta forca.svi ljudi koji su došli na položaje političkim dekretom i nepotizmom i svi ugovori koji su potpisani isto tako političkim dekretom,nepotizmom ili preko razno raznih rodbinskih i prijateljskih veza bit će riješeni u roku mjesec dana
da čujem, na šta ti aludiraš... koji je tebi vrag, ne znači da ako je tebi domet biti capo dei bisteconi da drugi nemogu obavljati bolje i kvalitetnije poslove... samo insinuacije, pretpostavke, nagađanja... dajte se rješite takvih stvari... u klubu imam samo jednog prijatelja a taj je jedan od rijetkih koji je svoje slobodno vrijeme trošio na rk umag iz ljubavi i zato jer je htio pomoći klubu u kojem je odrastao... taj isti zna kako žive igrači i možda je upućeniji od svih onih koji samo zauzmu svoje mjesto u fotelji kad je glasanje...

uostalom k.u. je priznao da je napravio sranje i za sada će biti odstranjen iz rukomet, daljnje sankcije ćemo ubrzo saznati... nisam nikad branio kraljevića i ostale foteljaše poput pertota... ali da je kraljević donosio lovu u klub je, ma kakve god koristi on imao od tih tramakacija... moj prijatelj je prije jednog sastanka izmeđuostalog predložio transparentnost poslovanja ali su ga odmah skratili... samo da dobiješ dojam o kakvom se čovjeku radi a ne tvoj stav na osnovu rekla kazala...
da se nadovežem na tebe zagi, najlakše je kakit iz svoje fotelje, odnosno sa svog laptopa (400 m od dvorane) ... malo sam bolje upućen u situaciju u klubu jer smo se dogovarali za neki projekt koji bi razradili za slijedeću sezonu ali sada je sve to na stan by-u... žalosno u svakom slučaju da grad, županija, generacije klinaca i talenata ispaštaju radi lihvara u upravi...

i još jednom, da te toliko zanima rk umag, da ga toliko voliš i da te toliko smetaju nepravde otišao bi na tekmu i u najmanju ruku objesio transparent "vrah ti krv poji kraljevic, hoj si mater j....!!!"
kalach udovicic je zrtveno janje koje je dalo potpis po tudjem naredjenju, najvjeojatnije vlade kraljevica, a upitno je kolika su bila saznanja ostalih.....naravno sad sve ljepo iskalkulirano ovaj nece imat muda ic na kraljevica i popusit ce jer nece imat dokaza, a covjek nije imao nista od toga.....zanimljivije su price da u klubu fali 200-300k kuna , i bilo bi zanimljivo da uskok se malo pozabavi time da vidimo ko je u toj hjerarhiji pokupio...
pazi ne insinuiran na tvog prijatelja, i mog poznanika, dapace vjerujem da se nije okoristio klubom jer je pametan decko na dobroj pozicji i blamirat se za par iljada kuna nece, za razliku od miljunasa kraljevica.....
molim boga da ce vili pocistiti uprave gradske koje su po nepotisticno i putem veza dosli na poziciju, najkriticniji je urred za prostorno utrdjrnje, pa 6.maj di je situacija gelax i slicno.....
zivi bili pa vidili
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 01 Jun 2009, 11:12

djiki, sve to stoji i za pretpostaviti da je tako ali zaklučujete apriori... tako je zagi dok ste tražili člana za ligu popljuvao kir gdje je između ostalog naveo da je došao na poziciju preko veze i slično... tebi nisam ništa spočitavao radi toga... ali svejedno mi je smješno da ste se toliko raspisali o stvarima koje vas ne brigaju... da si se recimo zalago za povećanje broja kladionica, poker aparata, vrtića i sličnog u čemu si aktivan ili da se zagi borio za veću kuharsku kutu, jeftiniju cijenu ribe, veću plaću shvatio bi... vi skačete kao jazavci a, ponavljam, niste se udostojili pogledat tekmu rukometa u zadnjih 6-7 godina više od 2 puta a na 5 min vam je od doma... daj mi to objasnite...
za igrače čvrsto se nadam da nisu prodali a ako jesu onda, kao što sam rekao, treba im doživotno zabraniti dolazak u umag... zagi, vjeruj mi znam situaciju u klubu bolje od tebe... neke stvari nisu za forum a dolaze iznutra... ako si već toliko informiran onda stavi crno na bilo da vide svi 'ko je uzimao lovu... kad već sve znaš... šta će uopće uskok ako ti sve znaš... neke stvari su već prozirne pa nije neka mudrost uprijeti prstom u kra i per... ali šta ja k.u.? jel ti prije 5 dana bio žrtveno janje a sada je ljiga... ta riječ ljiga znam točno odakle je i došla... :-(

sad će opet zagi kao ris napisati... kalach kako si smješan i sl... ajde molim te ako imaš potrebu diskutirati o tim stvarim, dokazati mi nešto, uvjeriti me u isto onda me nazovi... još malo sam raspoložen za razgovore sa tobom jer vidim da si opet krenuo nizbrdo... :DD
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 01 Jun 2009, 11:33

iskreno ovako:
1.po kirbiju nisam pljuvao, nit sad ne pljujem, ako bude prava istraga ce se pokazati ko je zajebo a ko nije
2.rukomet mi ne znaci mnogo, ali mi znaci poigravanje sa brendom grada i sa vjecitim malverzacijama vlade kraljeivca
3.kalach sa zagijem se slazem, da ja napšravim makinaciju ili znam za nju, a situacija je sranje i ti me zoves reko bi ti zvanicnu verziju (naglasavam nikog ne upirem vec govorim kako bi ja napravio), iako opet kazem kirbi nema sto malverzirati jer ima dobru poziciju na poslu, a i oko nekih stvari je povlacio pa su ga ignorirali
4.kikija znam vec dugo iz srednje skole, nikakav stav o njemu, a ljiga rijec je dosla do mene od tebi bliske osobe koja mi rekla neke stvari, ali na kraju to je bila borba za fotelju, iako covjek je oduvijek u rukometu
5.kristijan nije imao apsolutno nikakvu korist da napravi to, vec vidim kako mu vlado govori samo to potpisi nemas beda ja cu sve sredit, i sredio ga je.....i savrseno zrtveno janje
6.sve vise vjerujem da je takmica pustena iz revolta.....
zagadur

Post by zagadur » 01 Jun 2009, 21:38

neću više polemizirat.samo ću reći da sam ove godine bio na 6 utakmica našeg nekoć slavnog kluba a to što kalach u nedostatku argumenata uvijek vadi tu izlizanu floskulu o koliko je ko bio na utakmica je u najmanju ruku smiješno.uzdajem se u pravne institucije koje će nadam se naći krvca/ce i primjereno ih kaznit.

p.s. čudno mi je da se keva nije oglasio na ovu temu :-ss
djiki

Post by djiki » 01 Jun 2009, 21:45

zagadur wrote:
meni nije
zagadur

Post by zagadur » 01 Jun 2009, 22:02

djiki wrote:
zagadur wrote:
meni nije
ni meni nije ali od mene nikad nećete čuti ništa loše za :volim kevu :volim ipak on ima firmu a i fora mi je kako češka uho :DD
djiki

Post by djiki » 01 Jun 2009, 22:04

vi hrvati ste svi redom stoka, odmah je neko fora samo da ima firmu i da mulja, a neko u problemima ko benx nikoga ne jebe sada...mah sve u fojbu
zagadur

Post by zagadur » 01 Jun 2009, 22:21

ma ja sve volim.evo kalacha volim kad me nakon izgubljenje utakmice hajduka zove i krene sa monologom nakon kojeg skužim da moram još puno raditi na svojoj zloći da dostignem tu razinu mržnje naspram tovara. benxa volim jer kad mi je teško na poslu njega nazovem i on ima uvijek spremnu toplu rečenicu utjehe:zagi ne brini,mi ćemo se "snaći".kevu volim jer me uvijek prvog nazove kad ima koju robu na popustu od 40% na gore a onda me dodatno iznenadi sa još 4,7% popusta na ka$I a tebe djiki naprosto obožavam.ne mogu zamislit jutro bez kave sa tobom, naših rasprava o ljudskim sudbinama i brifinga što je benx rekao i napravio u proteklih 24 sata
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 02 Jun 2009, 09:01

zagadur wrote:ma ja sve volim.evo kalacha volim kad me nakon izgubljenje utakmice hajduka zove i krene sa monologom nakon kojeg skužim da moram još puno raditi na svojoj zloći da dostignem tu razinu mržnje naspram tovara. benxa volim jer kad mi je teško na poslu njega nazovem i on ima uvijek spremnu toplu rečenicu utjehe:zagi ne brini,mi ćemo se "snaći".kevu volim jer me uvijek prvog nazove kad ima koju robu na popustu od 40% na gore a onda me dodatno iznenadi sa još 4,7% popusta na ka$I a tebe djiki naprosto obožavam.ne mogu zamislit jutro bez kave sa tobom, naših rasprava o ljudskim sudbinama i brifinga što je benx rekao i napravio u proteklih 24 sata
ajde molim te mani se pisanja o meni... niti mrzim hajduk, niti hajdukovce... volim ih nešto manje od istre i rijeke ali kad sam ti ja to molim te rekao da ih mrzim... ili čime sam ti to dao naslutiti... u biti ne zanima me, ako ti je gušt pisati gluposti izvoli... povući ću se kao kum od vašeg pametovanja...
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 02 Jun 2009, 09:05

hm po svjedocanstvu u napusenu stanju reds je najveci mrzitelj dalmacije i neoustasa po uvjerenjima, ali ko poslovni covjek se nikad ne izbalansira sa izjava , cmokce u biti ko djiki, ali ta fora je davno popijena....
a kalach ti da mene mrzis ko blitvara koji blitvu jede jednom godisnje ne zelim priznat jer znam da je tebi hajduk drag isto ko dinamo,orijent,rijeka,istra,mnk potpican,segesta, karlovac.......nikad necu zaboravit kad smo skupa isli na sjever i kad si reko sto si reko....tako da je ovo samo sitna provokacija
zagadur

Post by zagadur » 02 Jun 2009, 09:22

neka netko gospodinu vedranu jakovčiću objasni što je pila naopako
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 02 Jun 2009, 09:59

zagadur wrote:neka netko gospodinu vedranu jakovčiću objasni što je pila naopako
zašto? za ove druge si sve točno napisao :neznam
istra ti materina!
benx

Post by benx » 02 Jun 2009, 10:18

Nemoj te se pravit blesavi jer ovih dana se samo priča kako kalach najviše mrzi dalmaciju Hajduk daj se Zagi izjasni i nemoj mene i ljude pravit blesavi a Ti djiki potvfrdi da Zagi priča već mjesec dana da Kalach više mrzi hajduk od Zagija i Vanje??????
djiki

Post by djiki » 02 Jun 2009, 10:22

ne vanja najvise mrzi pa kalach jer da kad se napije da izadje to iz njega...ja potvrdjujem, ces ti potvrdit da je tako?
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 02 Jun 2009, 10:43

e kad to budete čuli od mene onda dajem otkaz na forumu... meni se gadi atmosfera koja je stvorena za derbije i fore na koje peroš, fiorentini, miše i ostali pokušavaju umanjiti dvostruku krunu... da mi se gadi hajduk ili dalmacija nebi išao na utakmice hajduka a bio sam ih na više nego zagi na dinamu, reprezentaciji, istraturistu i ponterossu... :-(
floskule :blabla ... smiješan si... :jazo ... kalach, mi možeš kupiti karte :molitva ... jakovčić, pertot, kraljević, ljiga :-puke
Last edited by Kalach on 02 Jun 2009, 10:48, edited 1 time in total.
istra ti materina!
benx

Post by benx » 02 Jun 2009, 10:46

djiki wrote:ne vanja najvise mrzi pa kalach jer da kad se napije da izadje to iz njega...ja potvrdjujem, ces ti potvrdit da je tako?
Opet se ne kužimo ja govorim da već 1-2 mjeseca mi Zagi piše i govori da Kalach mrzi dalmaciju hajduk više od Vanje i njega o tome pričam ja o Zagiju??
djiki

Post by djiki » 02 Jun 2009, 11:08

benx wrote:
djiki wrote:ne vanja najvise mrzi pa kalach jer da kad se napije da izadje to iz njega...ja potvrdjujem, ces ti potvrdit da je tako?
Opet se ne kužimo ja govorim da već 1-2 mjeseca mi Zagi piše i govori da Kalach mrzi dalmaciju hajduk više od Vanje i njega o tome pričam ja o Zagiju??
pa i ja potvrdjujem da zagi to govori, iako po igrokazu je paintbolocec ipak gori...bar ja tako stekao dojam
Locked