i ovdje nas kradu... ali zato pobjediti u ovom grotlu prije 3 dana je med medeni...

http://www.youtube.com/watch?v=EZYmgzav ... re=related
treći gol catanie je tv u boji za bogliacinov gol.super jaka catania prešla napoli na tabliciKalach wrote:sutra ili večeras kad budete vidjeli gol bogliacina onda molim komentare.... dečko je bio ozljeđen i nije previše igrao a spominjao sam ga još prije 2-3 godine pa sam bio predmet sprdnje...
čestitam navijačima napolija super 12. mjesto uz malo vremenoplova.....Kalach wrote:kakvi kraljevi..
jesmo li i dalje redikuli kad pričamo o napoliju u ligi prvaka sjetite se djiki i zagaduro kako ste me sprdali prije 2-3 godine da ne govorim o vječitom pesimistu benxu...
Serie A 2008-09
Inter 10
Lazio 9
Atalanta 9
Napoli 8
Juventus 8
Catania 7
Udinese 7
Genoa 6
Milan 6
Palermo 6
Chievo 5
Siena 5
Torino 5
Roma 4
Lecce 4
Fiorentina 4
Sampdoria 3
Bologna 3
Reggina 1
Cagliari 0
vremenoplov...početak listopada...benx wrote: čak ja koji sam pesimista ne mogu ne to konstatirat i reči ludo ali ovaj napoli če priredit iznenadjenja a Hamsika čemo jednog dana prodat Realu za 150 miljona Eura
nemaš pojma dragi moj benxbenx wrote:Ti si prošli vikend pričao o čempion ligi da neče Fiorentina igrati kup velesajamskih gradova!
Ko kad benki ima na pes-u šansu za gol, pa se okrene i pusti đojped i veseli se,a ono lopta pored gola...zagadur wrote:vremenoplov...početak listopada...benx wrote: čak ja koji sam pesimista ne mogu ne to konstatirat i reči ludo ali ovaj napoli če priredit iznenadjenja a Hamsika čemo jednog dana prodat Realu za 150 miljona Eura
![]()
![]()
Šupci su što su ga tako ponizili i potjerali čim su oni kupili quagliarellu, već sam mislio da rade mega momčad baš sam razočaran!!Clouseau wrote:A ode Lavezzi
Lavezzi još nije nigdje otišao... marino će morati zbog navijača pregristi svoju riječ i podebljati mu ugovor... e vissero felici e contenti....benx wrote:Šupci su što su ga tako ponizili i potjerali čim su oni kupili quagliarellu, već sam mislio da rade mega momčad baš sam razočaran!!Clouseau wrote:A ode Lavezzi