Umag Calling 2009A

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
reds

Re: Umag Calling 2009A

Post by reds » 26 May 2009, 11:40

Pa ja se ne želim izjašnjavati preko foruma, mi ovdje možemo raspravljati i čuti različita mišljenja, prijedloge, ali donositi neke odredbe i vuči neke bitne poteze za opstanak lige iz fotelje svako doma, donositi neka pravila je u najmanju ruku smješno, mislim da forum nije pravo mjesto za to.Pa mi sad trebamo donijeti neku bitnu odluku i ti bi je donio ovdje, daj djiki molim te!?!? :-( Stvarno si redikul, tu mi izvlačiš neke odredbe iz statuta UEFE i kakvi su propisi HNS-a, a mi ih donosimo na forumu, pa nije ni čudo što onda u njima zagi samo traži i nalazi rupe!!!
I onda mi ti govoriš o nekim mudima kojih namam jer se ne izjašnjavam nego čekam da to riješimo kad smo svi na okupu, maislim stvarno si hrabar što si sasuo sve zagiju i benkiju u lice na forumu, a kad se budemo našli onda ćeš im u facu reći sasvim drugačiju priću i još zamotanu u dobar sloj celofana, a ja sam pička jer ljudima želim reći sve na licu mjesta i da donesemo svi zajedno neko kompromisno riješenje, ako nije moguće onda ćemo se izjasniti svaki pojedinačno šta misli o svemu i doći do nekog riješenja. Mislim ko meni garantira da je pero rekao ono što si ti napisao, želim to čuti od njega, želim da se svako ko nije upleten u zadnja događanja na turniru izjasni prije početka slijedečeg turnira i da se na osnovu toga donese zaključak...
benx

Post by benx » 26 May 2009, 12:08

Imate dobar koeficijent na kladionici da se Zagi duže vrijeme neče javljat na forum 1,35 a 1,45 je da se neče javit jedino u slučaju da u tom postu mene neče spominjat, igrajte jer to je zicer nad zicerima uplata u yachting kladionici u Zagrebu kontakt osoba Vedran!!!
djiki

Post by djiki » 26 May 2009, 12:09

:-(
telefonski i ovako smo se nasli ja i pero i tuntar ti nisi zainteresiran ocito bio, na odluku koju si procitao s nase strane nisi ni reagirao niti bar napisao ovo sto si sad...mah kako ces, nas stav od nas trojce je takav i u zivo tako da mislim da je sve receno
zagadur

Post by zagadur » 26 May 2009, 12:39

benx wrote:Imate dobar koeficijent na kladionici da se Zagi duže vrijeme neče javljat na forum 1,35 a 1,45 je da se neče javit jedino u slučaju da u tom postu mene neče spominjat, igrajte jer to je zicer nad zicerima uplata u yachting kladionici u Zagrebu kontakt osoba Vedran!!!
imamo novog idola grivu a ti si sada u medijskom mraku tj. u medijskoj blokadi.djiki će zaključat topic "benki protiv svih" i nema više fora,nizozemaca i kurce palca.danas smo te ja i moj djiki na kavi spomenuli 0 puta a sad ćemo tu praksu prenjeti i na forum. e moj 0 0 0 0 0 puta spominjan :kres :kres :kres :kres
Chile

Post by Chile » 26 May 2009, 13:45

odmah je moj djiki u boji kad ti je dao kup :-(

vanja :klanjam
djiki

Post by djiki » 26 May 2009, 13:49

zagi je u svakom slucaju perfidan hrvat
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 26 May 2009, 13:58

zagi se malo isfurava na djikija sa tom dobrotom ali u njemu je atmoska bomba... čini mi se da benx u ruci drži osigurač... slijedi nam se samo pomoliti da ju ne aktivira ili naći kvalitetnog razminiravača (moj kum) da spasi stvar... :molitva
istra ti materina!
benx

Post by benx » 26 May 2009, 14:01

Kalach wrote:zagi se malo isfurava na djikija sa tom dobrotom ali u njemu je atmoska bomba... čini mi se da benx u ruci drži osigurač... slijedi nam se samo pomoliti da ju ne aktivira ili naći kvalitetnog razminiravača (moj kum) da spasi stvar... :molitva
Sa tvojim kumom sam se već vidio u reste banci jučer i pričali nažalost o Zagiju!!! :jupiiii
benx

Post by benx » 26 May 2009, 14:03

zagadur wrote:
benx wrote:Imate dobar koeficijent na kladionici da se Zagi duže vrijeme neče javljat na forum 1,35 a 1,45 je da se neče javit jedino u slučaju da u tom postu mene neče spominjat, igrajte jer to je zicer nad zicerima uplata u yachting kladionici u Zagrebu kontakt osoba Vedran!!!
imamo novog idola grivu a ti si sada u medijskom mraku tj. u medijskoj blokadi.djiki će zaključat topic "benki protiv svih" i nema više fora,nizozemaca i kurce palca.danas smo te ja i moj djiki na kavi spomenuli 0 puta a sad ćemo tu praksu prenjeti i na forum. e moj 0 0 0 0 0 puta spominjan :kres :kres :kres :kres
San ti rekao da češ me spomenut 1,45 je bio Zicer
benx

Post by benx » 26 May 2009, 14:03

Zaključajte topic nema problema!
zagadur

Post by zagadur » 26 May 2009, 14:08

Chile wrote:odmah je moj djiki u boji kad ti je dao kup :-(

vanja :klanjam
moj djiki je bila provokacija prema letećem holandezu i ništa više od toga
i nije mi djiki dao kup nego pravedna odluka većine.ne brini chile,neću ti ukrast tvog sponzora
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 26 May 2009, 14:20

benki se nemože pomiriti sa činjenicom da nije žrtva.... gdje ide ovaj svijet :-(
istra ti materina!
Chile

Post by Chile » 26 May 2009, 14:21

on ti ga je donio, jer su svi prvobitno bili za ponavljanje. a vjerovatno su ti ga dali samo da bi ušutio i da bi liga mogla ići dalje normalnim tokom. ja i benx spremamo još veću koreografiju :rofl3
zagadur

Post by zagadur » 26 May 2009, 14:22

Kalach wrote:benki se nemože pomiriti sa činjenicom da nije žrtva
to da.po meni
zagadur

Post by zagadur » 26 May 2009, 14:25

Chile wrote:on ti ga je donio, jer su svi prvobitno bili za ponavljanje. a vjerovatno su ti ga dali samo da bi ušutio i da bi liga mogla ići dalje normalnim tokom. ja i benx spremamo još veću koreografiju :rofl3
leteći holandez će ići dalje sa koregrafijama sve dok djiki neće biti primoran da naredi gricku da holandeza izbaci iz lige.to da :zzz
djiki

Post by djiki » 26 May 2009, 14:29

Chile wrote:on ti ga je donio, jer su svi prvobitno bili za ponavljanje. a vjerovatno su ti ga dali samo da bi ušutio i da bi liga mogla ići dalje normalnim tokom. ja i benx spremamo još veću koreografiju :rofl3
ok ovako, 1. sam bio za ponavljanje utakmice, poslije sam po svom razmisljanju rekao da nije stvarno fer koliko god zagi bio perfidan....
bankovic je od pocetka bio za jos drasticnije kazne, dok je tuntar bio za zeleni stol takodjer ali kao sa pitanjem koga je "bolje" slusat poslije chilu ili benxa ali njegov stav je bio u privatnom razgovoru zeleni stol.reds se nije oglasio do danas kad smo pricali tako prepustam njemu d aobjavi jos nekompletan njegov stav......ukratko kunem se da nisam utjecao na nikoga i na kraju krajeva odlucio sam nakon sto su pomenuta dvojica imali vec svoj stav....odluka sa moje strane (za drugu dvojicu nemogu i ne zelim tvrdit) je donesena sto objektivnije moguce po pitanju pravicnosti, mozda grijesim, ali ja sam uvjeren da je najpravednije rjesenje.....u svakom slucaju nije doneseno da se ne slusa zagija...

inace skidam kapu chili sto na odluku nije reagirao neprimjeeno i tu barem djelomicno isprao ljagu kupa, sto ne vrijedi za zagija koji je preuzeo stafetu od benxa po pitanju loseg pobjednika i benxa koji kao inicjator svega, svojecrsni spinelski matija gubec i dalje vrsi iznered unutar nasih redova
stavio samo 100 kuna ali ej koef bio spusten na 1,3
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 26 May 2009, 14:43

evo... da se sve peripetije riješe na najbezbolniji način organiziram izlet na finale kupa... šofer jer djikijev bratić sa acdc majicom, do njega sjedi tuntar i djiki vođa puta, trio u 2. redu su benx-zagi-chile :-D i na zadnjim sicevima najveći prijatelji pero, krnetočec i ja... karte nam ne trebaju, upast ćemo na 2. poluvrijeme đabe... đikija samo molim da u boraji rezervira stol... možemo krenuti i ranije pa jednodnevni izlet agramom sa pecanjem i podvodnim ribolovom na kornatima... imamo čak i playstation 2 u marini... :kokice
istra ti materina!
Chile

Post by Chile » 26 May 2009, 14:44

uglavnom ne slažem se s vašom odlukom pogotovo kad taj kup ide zagiju, da je bar neko drugi... ali ako će to smiriti strasti i neću morati više slušati zagija onda nek si uzme u kup... ajde nek i on nešto osvoji
benx

Post by benx » 26 May 2009, 15:48

Chile wrote:uglavnom ne slažem se s vašom odlukom pogotovo kad taj kup ide zagiju, da je bar neko drugi... ali ako će to smiriti strasti i neću morati više slušati zagija onda nek si uzme u kup... ajde nek i on nešto osvoji
Cile još ti ispao najnormalniji u ovoj situaciju bolji si i od žirija djikija!!!! :jupiiii
Chile

Post by Chile » 26 May 2009, 16:00

pa ja sam uvijek bio normalan i nisam bahat i bezobrazan kao što neki misle :-?
Locked