Umag Calling 2009A

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
djiki

Re: Umag Calling 2009A

Post by djiki » 21 May 2009, 22:42

benx wrote:Dobro djiki ali i ja i ti znamo da ako ti pristaneš na igru da ču ja to reč kao što znam da češ ti pristat na igru i to reč ili i ti misliš da si najpametniji od svih i nemaš dobro mišljenje o nikom osim o sebi!
apsolutno, ali zaboravljamo i ego prema kojem je triglav brezuljak
Chile

Re: Umag Calling 2009A

Post by Chile » 21 May 2009, 22:46

tuntar wrote:Sad cu ja nesto reci!!!!!!!!!Od prvog dana kad sam poceo igrat se nikad sa nikim nisam dogovarao za rasplet utakmica,tolko jadan bas i nisam.Ako bi ti bio na mom mjestu ja bi ti samo cestitao,reko da si naj bolji i to je to,bez sumnlje u namjestalke.U biti znas sta,misli sta god zelis
bolime..........!
Sta se tice kupa,ja sam za ponavljanje utakmice bez ikakvih sankcija jer onda ce bit jos vece drame.
ma znam da se niste dogovorili... samo je to isto smješno da mi on dođe i govori da će izgubiti...
to sam reko čisto radi ove afere s kupom, da sam mislio tako već bi jučer bilo drame :mig
benx

Re: Umag Calling 2009A

Post by benx » 21 May 2009, 22:58

tuntar wrote:Sad cu ja nesto reci!!!!!!!!!Od prvog dana kad sam poceo igrat se nikad sa nikim nisam dogovarao za rasplet utakmica,tolko jadan bas i nisam.Ako bi ti bio na mom mjestu ja bi ti samo cestitao,reko da si naj bolji i to je to,bez sumnlje u namjestalke.U biti znas sta,misli sta god zelis
bolime..........!
Sta se tice kupa,ja sam za ponavljanje utakmice bez ikakvih sankcija jer onda ce bit jos vece drame.
Ti Tuntar u toj priči nemaš uopće veze nego Zagi i to je to, i sad če se to rješit konačno nadam se da če pravda biti zadovoljena.
benx

Re: Umag Calling 2009A

Post by benx » 21 May 2009, 23:04

Svaku stvar koju čovjek pogriješi makar to nije bila namjera trebala bi se sankcionirat, Vanja se očitovao Mislav takodjer Vedran takodjer Zagi isto prema tome mislim da možete dati konkretan jedan prijedlog da se takve stvari više ne dogadjaju i amen.
zagadur

Re: Umag Calling 2009A

Post by zagadur » 21 May 2009, 23:47

evo da se i ja malo raspišem:
1.ono jučer što su napravili 3 mušketira je najobičnija svinjarija
2.čavlek je zaslužio kup ali nije u tome bit nego je bit u podjebavanju protivnika
3.da sam ja to napravio danas bi visio naglavačke na adriatiku
4.ne priznajem ništa drugo osim dobivanja kupa za zelenim stolom,vidim da ste odlučili da se finale ponavlja i ja vam odmah mogu reći da nema ni najmanje šanse da ponovo odrigram tu utakmicu.
5.u svim sljedećim prvaenstvima neću igrat protiv chileta nego predajem bez borbe
6.dali se netko sjeća da smo prije godinu dana dogovorili da nećemo više oduzimat 82.prvenstvo benxu i ja iz toga stojim.
7.nisam zlonamjerno vadio 82. prvenstvo nego sam htio svih prisjetit da se već jednom davali trofeji za zelenim stolom i to zbog manje pizdarije nego ona sinoćnja.
8.ne priznajem debilna dvostruka mjerila gdje se nekom svašta dozvoljava a netkog odmah proglasuje babarogom i čudakom
9.kajem se pred bogom što sam dao suglasnost da čavlek udje u ligu,to mi jedna od većih gluposti u mom životu
10.DINAMO JE OPET PRVAK JEBI SE JEBI SPLITE I CIJELA DALMACIJO SA ĐAKOVOM I OKOLICOM I ŠIROM SLAVONIJOM I ZAPADNIM SREMOM(ovo su me naučili keva i kalach)
benx

Re: Umag Calling 2009A

Post by benx » 22 May 2009, 00:00

zagadur wrote:10.DINAMO JE OPET PRVAK JEBI SE JEBI SPLITE I CIJELA DALMACIJO SA ĐAKOVOM I OKOLICOM I ŠIROM SLAVONIJOM I ZAPADNIM SREMOM(ovo su me naučili :vidiga keva i :vidiga kalach)
Pa kalach je pravi Istarski HSP-ovac

Evo imam jedno pitanje za jednog člana jezgre koji me dosta pozna gdina Ićoslavca Mazievkova!

Da ja igram protiv Djikija i da me djiki vodi 5-2 i da u 75 minuti popije :vidiga apaurin poludi i da da djijstik Roniju šta bi ja rekao na kraju utakmice na to???

Pitam Mikija jer radi kviz da li poznaješ benxa na facebooku pa ako on nezna na ovo odgovor onda neznam koga pitat

Ajmo da vidimo odgovor????
zagadur

Re: Umag Calling 2009A

Post by zagadur » 22 May 2009, 00:15

evo jedno moje pitanje na koje ću si i sam odgovorit.

da u kojem slučaju ja i benx igramo u finalu kupam i ja vodim 5-2 i dam joypad andročecu i da se posprdno smijemo,šta bi benx napravio?

benx bi poplavio od muke,vadio bi štoriju o antibenvinovskoj koaliciji,srao bi zagiju jer voli vanju jer i ma firmu,djikiju bi izvadio muda i snjima igrao onaj stolni mogomet gdje su igrači na federima,popeo bi se na stol i držao dvosatni monolog kako je on uvijek sprdan i osakačen,zagiju bi barem 500 puta rekao da je pokvarena babaroga i da se kurči sa lovom jer ženi kupuje trenerku,zatvorio bi djikija u tempru i do jutra ispitivao o makinacijama kontra njegove ličnosti,potrošio bi pola plaće na telefonske impulse da tlači djikija da mu vratai trofej i p.c.ladin gaju bi napravio dodatnih 2000 kn telefonskog računa da sve uvjeri da babarogu sa rogovima treba izbacit iz lige
benx

Re: Umag Calling 2009A

Post by benx » 22 May 2009, 00:34

reds wrote:Evo i mene da dam komentar o jučerašnjem događaju...
Čitao sam vaše postave još ujutro, ali nisam stigao ništa komentirati.
Mislim da prvo čestitam benxu na njegovoj domišljatosti koja najčešće njemu padnu na pamet i nakon kojih uvijek nama drugima zadaje glavobolje jer posljedice njegovih ispada su uvijek takve da se o njima još dugo, dugo raspravlja i polemizira, ali takav je sam i benx pa valja i njegovi postupci...A tu je onda i Zagi koji uvijek ima spremnu kontru nakon benxovih pizdarija, a bogami mu se uvijek to stostruko obije o glavu (benx), ali čovijek valjda u tome uživa...
Ako se več i traži moje mišljenje, znam da je smisao toga bila zajebancija zagija, i ispalo je tako, da ste to možda napravili nekom drugom možda nebi došlo do takve reakcije, ali niste, njemu ste, i čovijek ima potpuno pravo da negoduje zbog toga, a i da spomenem da se bojim i pomisliti kakva bi reakcija bila da je kontra situacija i da je čile u tom položaju kao što je zagi ( da nije tako dominantan ko što je i da se bori svake prstupne za ulazak u finale kupa a kamoli osvajanja, a da o prvenstvu i ne pričamo), da bi čileta slušali i smirivali do 8 ujutro kao i benxa.
Drugo, ja sam iskreno za ponavljanje finalne utakmice, to je moje mišljenje, što se tiče sankcija možemo raspravljati prije početka slijedečeg prvenstva pa neka svako da svoje mišljenje.
Evo benx benx benx benx Vanja je sam dao odgovor na to vanja nije nikad skrivao nešto od mene u smislu da je balansirao ako je rekao da sam ukurcu ponovio je to i više puta nego što sam zaslužio po meni. Tako i da je uzeo djojstik nebi tako reagirao kako ti kažeš nego bi javio djikiju ujutro na telefon dok zvečka jety drin drin drin, i onda bi njegov odgvor bio onaj njegov: tvrdi
A jebiga prikaš sam si zakuvao a ima Zagi ipak dosta pravo čekaj imam drugu liniju :hatsoff .

Drin drin benx reci šta si me trebao : e da Benki ali Kalach je rekao da bi trebao izgubit to prvenstvo a vanja sad čemo čut šta on kaže pa čemo odlučit ali da si zakuvao si zakuvao napravio si benvinariju.
A chile i Rony su za isto krivi. Ali djiki ja bi da se meni oduzme više titula.

benki slušaj poslao sam ti MMS dobio sam pet medvedvjeda idem si kupi u Kopar playsation 4 i idem vidim tebi i Zagiju za one orginal igrice da možete dobit proviziju ali moram dati i firmi Multimat jedan Wolstein i Warkraft 2.

:klanjam2 :klanjam2
benx

Re: Umag Calling 2009A

Post by benx » 22 May 2009, 00:36

Moram se prvo ispričat ovo je samo igrokaz zajebancija da se nebi neko uvrijedio želio bi samo Zagiju reči da se malo smiri da počne pes shvatit kao zajebanciju e ne to ko je bolji ja ili Zagi svako prvenstvo gledanje tablice(tabele).
dosta s time....
zagadur

Re: Umag Calling 2009A

Post by zagadur » 22 May 2009, 00:40

benx wrote:Moram se prvo ispričat ovo je samo igrokaz zajebancija da se nebi neko uvrijedio želio bi samo Zagiju reči da se malo smiri da počne pes shvatit kao zajebanciju e ne to ko je bolji ja ili Zagi svako prvenstvo gledanje tablice(tabele).
dosta s time....
jesam za zajebanciju ali nisam za omalovažavanje protivnika onakvim glupostima i nakon toga još i prepotentno zajebavanje.zaboravih prije napisat,izbacivanjem netkog iz kupa nije nikakva kazna nego nagrada jer će dotični prije ići kući.
benx

Re: Umag Calling 2009A

Post by benx » 22 May 2009, 00:47

Ma ne seri nisam ti ni morao reči mogao sam prešutit i šta bi znao ma šta tebi nešto objasnit ti si najpametniji.

Inače nisam za izbacivanje iz kupa nego za kaznene bodove u prvenstvu
benx

Re: Umag Calling 2009A

Post by benx » 22 May 2009, 00:54

Imam pitanje za tebe šta bi se desilo da ti ja nisam fer i pošteno rekao šta je bilo znači bolje biti mustra u svakom slučaju.

Znači šta bi se desilo da ti nisam ja to rekao molit ču lijepo odgovor????
zagadur

Re: Umag Calling 2009A

Post by zagadur » 22 May 2009, 00:58

benx wrote:Imam pitanje za tebe šta bi se desilo da ti ja nisam fer i pošteno rekao šta je bilo znači bolje biti mustra u svakom slučaju.

Znači šta bi se desilo da ti nisam ja to rekao molit ču lijepo odgovor????
nebi ništa bilo ali ti se naravno nisi mogao suspregnut od podjebavanja i sam si sebi zakuvao.uzalud ti sada lupanje prazne slame i izvrtanje priče u tvoju korist
benx

Re: Umag Calling 2009A

Post by benx » 22 May 2009, 01:08

Okej zagi popustiti ču ipak ti znaš sve

pozdrav
Chile

Re: Umag Calling 2009A

Post by Chile » 22 May 2009, 01:10

zagadur wrote:4.ne priznajem ništa drugo osim dobivanja kupa za zelenim stolom,vidim da ste odlučili da se finale ponavlja i ja vam odmah mogu reći da nema ni najmanje šanse da ponovo odrigram tu utakmicu.
5.u svim sljedećim prvaenstvima neću igrat protiv chileta nego predajem bez borbe

jebote baš hočeš taj kup! ja ti ga nedam jer ga nisi zaslužio.
ti cijelu noć možeš podjebavati druge, ali kad tebe neko malo počne drkati odmah praviš drame...
uopće neznam kako možeš tražiti taj kup, kad si gubio 5-2 u 75.min :-(

ovo šta ćeš predavati bez borbe tebi ide u prilog jer ćeš pušiti samo 3-0
zagadur

Re: Umag Calling 2009A

Post by zagadur » 22 May 2009, 03:34

Chile wrote:ja ti ga nedam
kao da se tebe pita. :rofl3 :rofl3 :rofl3 da je ovo liga kao što je bila kad sam ja ulazio u nju,ti biš već pred davno vremena bio izbačen a ključeve prostora biš imao samo na slici.ali eto vremena se mijenjaju pa se tebi toleriraju svakakve pizarije jer si dite puka.gubitničkog puka :bleee :bleee :bleee :bleee :bleee
zagadur

Re: Umag Calling 2009A

Post by zagadur » 22 May 2009, 03:59

bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka
http://www.youtube.com/watch?v=NetseWTXUpk

benx i djiki bili su torcida
kada umren zamotan u bilo u prostoru sa bocama prekrite mi tilo

http://www.youtube.com/watch?v=SDybnFIS ... re=related
zagadur

Re: Umag Calling 2009A

Post by zagadur » 22 May 2009, 04:33

Image

http://www.youtube.com/watch?v=RzyvJFQYHhA

bila mama djikinka bio tata benxanka imali su maloga yuyu.jednom su se šetali kraj duboke rijeke nil gdje je bio velik babarogil
User avatar
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid
Posts: 3861
Joined: 08 Oct 2006, 16:30
Contact:

Re: Umag Calling 2009A

Post by Kalach » 22 May 2009, 10:09

zagadur wrote: 9.kajem se pred bogom što sam dao suglasnost da čavlek udje u ligu,to mi jedna od većih gluposti u mom životu
10.DINAMO JE OPET PRVAK JEBI SE JEBI SPLITE I CIJELA DALMACIJO SA ĐAKOVOM I OKOLICOM I ŠIROM SLAVONIJOM I ZAPADNIM SREMOM(ovo su me naučili keva i kalach)
1. tebe se nikad nije pitalo za suglasnost :rofl3
2. ja nemam veze sa sremom i ostalim pizdarijama ali sa đakovom da...


nego zagi... da nisi komentirao pjesmicu to je katastrofa, barem od tebe sam očekivao jedan veliki :hatsoff

konzultirao sam se sa svojim mozgom (kumom) i mislim da je najpametnije da se prvenstvo dinamovog proljeća ostavi benxu tako da ga cijeli život možemo zajebavati, da opet vidimo pjenu na ustima, krv na košulji, zubiće i ostale nuspojave... mislim da je to fer prema svima, em ćemo ili ćete imati one man show zagarantiran slijedećih godina em će djiki i dalje graditi kult o recepcioneru ladin gaya, povremenom svingeru, mojstoru za prvu pomoć u paru sa mumsom, velikom ljubitelju video kaseta long time snimanje i majstora skrivanja šilinga u kantun sobe...
Last edited by Kalach on 22 May 2009, 10:47, edited 1 time in total.
istra ti materina!
Locked