Umag Calling 2009A
Re: Umag Calling 2009A
Nemojte zaboravit i na sankcije sa bodovima to zna bit jako djelotvoran lijek protiv počinitelja.
Pošto te ja kalach jako cijenim kao mustru i zato mi je drago da smo sve jači i bolji, ta me titula jako jako bocka kao i Mislava jer kad se sjeti te tiule koje je on apsolutno zasluženo dobio ali sa prijevarom nehotičnom od strane nekog drugog kluba, Mislim sad kad ju je Zagi ponovno izvadio van ne bi bilo loše o tome progovorit i to konačno rješit da se i ta zadnja nepravda okonča na dobrobit svih samo ne naravno meneKalach wrote:bravo iako mislim da to radiš namjerno... ali dobro si primjetio da te bockalo u podsvjesti zbog te titule koja ti je naknadno dodjeljena...benx wrote:Kako je i sam kalach rekao kao bivši revizor lige Totenhamu mora pod hitno ič titula da se ta nepravda konačno ispravi!
djiki o čemu ja to mudro šutim, to prvenstvo ste spomenuli toliko puta da i guerino zna šta se desilo... ako ćemo kako stvari stoje, bez tih benxovih glupiranja, kukanja i ostalih pizdarija koje radi nebi bilo zanimljivo a ti to dobro znaš pa svako malo izvadiš koju njegovu foru (neke i sam izmisliš jer benx nije u formi) na benki tips, benki solo kontro tutti, fejsbuk.... da ga revitaliziraš a benxu kao to ne paše a u sebi gušta... ono, nemoj stavljati te slike na fcb pa nakon 5 minuta... a djiki zašto nisi stavio onu gdje sam ja sa pinom kocijančićem... benx je mustra veća od svih vas ali polako postaje proziran pa njegovu kuknjavu više ni'ko ne shvaća ozbiljno kao i istupanje iz lige.... benx moraš napraviti nešto novo, recimo ofarbat gricku noge u kričavo rozu pa da vidiš dramenshish...
Kalach wrote:bravo iako mislim da to radiš namjerno... ali dobro si primjetio da te bockalo u podsvjesti zbog te titule koja ti je naknadno dodjeljena...benx wrote:Kako je i sam kalach rekao kao bivši revizor lige Totenhamu mora pod hitno ič titula da se ta nepravda konačno ispravi!
djiki o čemu ja to mudro šutim, to prvenstvo ste spomenuli toliko puta da i guerino zna šta se desilo... ako ćemo kako stvari stoje, bez tih benxovih glupiranja, kukanja i ostalih pizdarija koje radi nebi bilo zanimljivo a ti to dobro znaš pa svako malo izvadiš koju njegovu foru (neke i sam izmisliš jer benx nije u formi) na benki tips, benki solo kontro tutti, fejsbuk.... da ga revitaliziraš a benxu kao to ne paše a u sebi gušta... ono, nemoj stavljati te slike na fcb pa nakon 5 minuta... a djiki zašto nisi stavio onu gdje sam ja sa pinom kocijančićem... benx je mustra veća od svih vas ali polako postaje proziran pa njegovu kuknjavu više ni'ko ne shvaća ozbiljno kao i istupanje iz lige.... benx moraš napraviti nešto novo, recimo ofarbat gricku noge u kričavo rozu pa da vidiš dramenshish...
btw. kad smo kod gradnj kulta licnosti evo malo da se razmmislimo, sjedimo na kavi ja benx i zagi:
z-mislim djiki da si malo pretjerao i da je vrijeme da malo skratimo sve to, benki tips,solokontro tutti,fanpage (i cereka mi se bez da benki vidi)
dj-mislimd aje vrijeme (pristajem na igru)
b-mislim za takvo sto napravit da bi se trebalo prvo pitat za moje misljenje
z-mislim djiki da si malo pretjerao i da je vrijeme da malo skratimo sve to, benki tips,solokontro tutti,fanpage (i cereka mi se bez da benki vidi)
dj-mislimd aje vrijeme (pristajem na igru)
b-mislim za takvo sto napravit da bi se trebalo prvo pitat za moje misljenje
Dobro djiki ali i ja i ti znamo da ako ti pristaneš na igru da ču ja to reč kao što znam da češ ti pristat na igru i to reč ili i ti misliš da si najpametniji od svih i nemaš dobro mišljenje o nikom osim o sebi!
sam sebi skidam kapu za ovo....
rezime i preslika umaške lige, redikula isvega ostalog, mogla bi biti himna za fojbu... prati pažljivo tekst... pročitali su nas prije skoro 40 godina... mamamojenshish!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=zkJY3fcjYyc
ali.... ti odio, poi ti amo, poi ti amo, poi ti odio.... non lasciarmi mai piu'.... sei grande, grande, grande come te, sei grande solamente tu!!!!
rezime i preslika umaške lige, redikula isvega ostalog, mogla bi biti himna za fojbu... prati pažljivo tekst... pročitali su nas prije skoro 40 godina... mamamojenshish!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=zkJY3fcjYyc
ali.... ti odio, poi ti amo, poi ti amo, poi ti odio.... non lasciarmi mai piu'.... sei grande, grande, grande come te, sei grande solamente tu!!!!
istra ti materina!
ne meni je ovo dobro Citiram od Mine: Ti imaš toliko toliko mana nisi niti svjestan koliko.............
Ja dodajem: imamo pre veliko mišljene je o sebi
Ja dodajem: imamo pre veliko mišljene je o sebi
tebi bolje dođe ona...
sei peggio di un bambino capricioso, la vuoi sempre vinta tu
sei l'uomo piu' egoista e prepotente che io abbia conosciuto mai.... zagaduro
sei peggio di un bambino capricioso, la vuoi sempre vinta tu
sei l'uomo piu' egoista e prepotente che io abbia conosciuto mai.... zagaduro
istra ti materina!
Evo i mene da dam komentar o jučerašnjem događaju...
Čitao sam vaše postave još ujutro, ali nisam stigao ništa komentirati.
Mislim da prvo čestitam benxu na njegovoj domišljatosti koja najčešće njemu padnu na pamet i nakon kojih uvijek nama drugima zadaje glavobolje jer posljedice njegovih ispada su uvijek takve da se o njima još dugo, dugo raspravlja i polemizira, ali takav je sam i benx pa valja i njegovi postupci...
A tu je onda i Zagi koji uvijek ima spremnu kontru nakon benxovih pizdarija, a bogami mu se uvijek to stostruko obije o glavu (benx), ali čovijek valjda u tome uživa...
Ako se več i traži moje mišljenje, znam da je smisao toga bila zajebancija zagija, i ispalo je tako, da ste to možda napravili nekom drugom možda nebi došlo do takve reakcije, ali niste, njemu ste, i čovijek ima potpuno pravo da negoduje zbog toga, a i da spomenem da se bojim i pomisliti kakva bi reakcija bila da je kontra situacija i da je čile u tom položaju kao što je zagi ( da nije tako dominantan ko što je i da se bori svake prstupne za ulazak u finale kupa a kamoli osvajanja, a da o prvenstvu i ne pričamo), da bi čileta slušali i smirivali do 8 ujutro.
Drugo, ja sam iskreno za ponavljanje finalne utakmice, to je moje mišljenje, što se tiče sankcija možemo raspravljati prije početka slijedečeg prvenstva pa neka svako da svoje mišljenje.
Čitao sam vaše postave još ujutro, ali nisam stigao ništa komentirati.
Mislim da prvo čestitam benxu na njegovoj domišljatosti koja najčešće njemu padnu na pamet i nakon kojih uvijek nama drugima zadaje glavobolje jer posljedice njegovih ispada su uvijek takve da se o njima još dugo, dugo raspravlja i polemizira, ali takav je sam i benx pa valja i njegovi postupci...
A tu je onda i Zagi koji uvijek ima spremnu kontru nakon benxovih pizdarija, a bogami mu se uvijek to stostruko obije o glavu (benx), ali čovijek valjda u tome uživa...
Ako se več i traži moje mišljenje, znam da je smisao toga bila zajebancija zagija, i ispalo je tako, da ste to možda napravili nekom drugom možda nebi došlo do takve reakcije, ali niste, njemu ste, i čovijek ima potpuno pravo da negoduje zbog toga, a i da spomenem da se bojim i pomisliti kakva bi reakcija bila da je kontra situacija i da je čile u tom položaju kao što je zagi ( da nije tako dominantan ko što je i da se bori svake prstupne za ulazak u finale kupa a kamoli osvajanja, a da o prvenstvu i ne pričamo), da bi čileta slušali i smirivali do 8 ujutro.
Drugo, ja sam iskreno za ponavljanje finalne utakmice, to je moje mišljenje, što se tiče sankcija možemo raspravljati prije početka slijedečeg prvenstva pa neka svako da svoje mišljenje.
da baš bi srao kad bi gubio 5-2 u 75. min!!! a još mi i mora zahvaliti šta sam dao njima da igraju pošto su puno slabiji od menereds wrote: a i da spomenem da se bojim i pomisliti kakva bi reakcija bila da je kontra situacija i da je čile u tom položaju kao što je zagi ( da nije tako dominantan ko što je i da se bori svake prstupne za ulazak u finale kupa a kamoli osvajanja, a da o prvenstvu i ne pričamo), da bi čileta slušali i smirivali do 8 ujutro.
nadalje, ako će se ponavljati finalna utakmica kupa, onda mislim da se mora i kazniti sudionike (roni, benx i čile),a kazna bi mogla biti i ta koju je djiki naveo za nesudjelovanje u slijedećem kupu ili neka druga primjerena kazna...
Što se tiče pitanja 82 prvenstva moje mišljenje je da se benxu ni u kojem slučeju NE ODUZIMA TITULA!!! i to iz dva razloga:
1.Nemožemo u nedogled kako kome paše, sad oduzimati jednom titulu pa davati drugom , pa nakon toga kad nekog pere grižnja savjesti za način po kojemu je došao do te titule oduzimati njemu i vračati je prvotnom vlasniku, koji je po meni i zaslužio (i prvotno sam bio kontra toga da je on zaslužio titulu, ali dobro...) ispadamo totalno neozbiljni.
2.Benxa sad jebe i to što mu u nekim trenucima ljudi spočitavaju zbog toga (neki više a neki manje,a zagi najviše, ha,ha,ha) i što zna da će mu to predbacivati unedogled, a kad je takav beskičmenjak bio onda i mogao tako doći do te titule neka pati...ha,ha,ha...e benki, benki
3.Ako se ljudi koji su direktno upleteni u sve to slažu i za vječni mir u kući , imam i jedno solomunsko riješenje, a to je:
Da se to prvenstvo smatra nevažećim i da se jednom za svagda zakopju prošle svađe a i buduće do kojih će kad tad doći dali se titula dala jednom ili drugom u ruke, mislim da će se repovi i dalje vući u tom slućaju zauvijek...
to je to od mene, pa vi dajte komentar...
Što se tiče pitanja 82 prvenstva moje mišljenje je da se benxu ni u kojem slučeju NE ODUZIMA TITULA!!! i to iz dva razloga:
1.Nemožemo u nedogled kako kome paše, sad oduzimati jednom titulu pa davati drugom , pa nakon toga kad nekog pere grižnja savjesti za način po kojemu je došao do te titule oduzimati njemu i vračati je prvotnom vlasniku, koji je po meni i zaslužio (i prvotno sam bio kontra toga da je on zaslužio titulu, ali dobro...) ispadamo totalno neozbiljni.
2.Benxa sad jebe i to što mu u nekim trenucima ljudi spočitavaju zbog toga (neki više a neki manje,a zagi najviše, ha,ha,ha) i što zna da će mu to predbacivati unedogled, a kad je takav beskičmenjak bio onda i mogao tako doći do te titule neka pati...ha,ha,ha...e benki, benki
3.Ako se ljudi koji su direktno upleteni u sve to slažu i za vječni mir u kući , imam i jedno solomunsko riješenje, a to je:
Da se to prvenstvo smatra nevažećim i da se jednom za svagda zakopju prošle svađe a i buduće do kojih će kad tad doći dali se titula dala jednom ili drugom u ruke, mislim da će se repovi i dalje vući u tom slućaju zauvijek...
to je to od mene, pa vi dajte komentar...
opet niš ne kužiš, srao bi za podbadanja i omalovažavanja protivnika, što i on čini, daj se stavi u njegovu situaciju i razmisli malo tom glavom, i ako budeš i dalje razmišljao i pisao tako...onda...Chile wrote:da baš bi srao kad bi gubio 5-2 u 75. min!!! a još mi i mora zahvaliti šta sam dao njima da igraju pošto su puno slabiji od menereds wrote: a i da spomenem da se bojim i pomisliti kakva bi reakcija bila da je kontra situacija i da je čile u tom položaju kao što je zagi ( da nije tako dominantan ko što je i da se bori svake prstupne za ulazak u finale kupa a kamoli osvajanja, a da o prvenstvu i ne pričamo), da bi čileta slušali i smirivali do 8 ujutro.
i još nešto, ja sam da se ronija sankcionira zato što je prije utakmice s tuntarom koju hje izgubio 6-0 reko da je sve već dogovoreno i da tuntar to dobija i osvvaja prvenstvo
chile da si ti pusio 5:2 i da su benx i roni to radili sa zagijevim joystickom bilo bi tarampane
1. zagi mi nemože zabiti 3 gola u 15 min
2. benx i roni su slabiji igrači od mene tako da je to išlo u njegovu korist a ne u moju
3. ja bi se možda bunio da je recimo zagi dao joystick tuntaru koji je bolji od njega, jer se ja
nikad ne predajem i puno puta sam uspio preokrenuti nemoguće za razliku od zagija
4. zagi se predao već prije početka utakmice
najviše što prihvaćam je to da se ponovi utakmica pa da ga ponovno naguzim
2. benx i roni su slabiji igrači od mene tako da je to išlo u njegovu korist a ne u moju
3. ja bi se možda bunio da je recimo zagi dao joystick tuntaru koji je bolji od njega, jer se ja
nikad ne predajem i puno puta sam uspio preokrenuti nemoguće za razliku od zagija
Čekaj chile ti si za sankcije i zbog ping ponga????Chile wrote:http://www.youtube.com/watch?v=El6xZf6qSuE&feature=fvst
benx vs bahatočec
naravno benx je plavi
ako zagi uzme kup onda vas se mora kazniti
1.istinaChile wrote:1. zagi mi nemože zabiti 3 gola u 15 min
2.istina
3.istina
4.istina
ali bit cjele storije nisi svatio.....
Sad cu ja nesto reci!!!!!!!!!Od prvog dana kad sam poceo igrat se nikad sa nikim nisam dogovarao za rasplet utakmica,tolko jadan bas i nisam.Ako bi ti bio na mom mjestu ja bi ti samo cestitao,reko da si naj bolji i to je to,bez sumnlje u namjestalke.U biti znas sta,misli sta god zelis
bolime..........!
Sta se tice kupa,ja sam za ponavljanje utakmice bez ikakvih sankcija jer onda ce bit jos vece drame.
bolime..........!
Sta se tice kupa,ja sam za ponavljanje utakmice bez ikakvih sankcija jer onda ce bit jos vece drame.