Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi
Re: Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi
http://www.youtube.com/watch?v=TAHSvRzMGvs
pogledaj 1. gol... mamma mojenshish
becks je kraljovljanin
pogledaj 1. gol... mamma mojenshish
becks je kraljovljanin
istra ti materina!
pogledajte samo gol na 1:04...
istra ti materina!
Kalach wrote:pogledajte samo gol na 1:04...
http://www.youtube.com/watch?v=ww6fQR2fFK8
A ovo protiv Spursa ajme majko
A ovo protiv Spursa ajme majko
stvarno je kralj becks. samo me čudi da je bio u čelsiju i onda otišao u sedmu ligu. pa tek s 22 godine došau leeds u treću ligu. stvarno čudak. slobodno može igrati u premijer ligi
do jutros prodano samo 54500 karata za milan... katastrofa ako ne bude pienone dai pienonni onda idem navijati za lecce, livorno, parmu, brescia i sassuolo.... 4 od tih 5 sigurno ulazi u serie a ako ih ne iznenadi triestina...
istra ti materina!
sassuolo u serie a, di je isla serie a
pregrizavamjezik sto sam nesto napisao ovdje
pregrizavamjezik sto sam nesto napisao ovdje
već odavno si ti kalač trebao prestati navijati za napoli jer su katastrofa, ono što je bilo bilo je... sad smo u modernijem svijetu...
pero je opet dobio poene kod djikija
Čestitam ti da smo ja ti i Kalach prije 14 godina išli na utakmicu HR Italija bravo Pero!!!!!!!pero08 wrote:već odavno si ti kalač trebao prestati navijati za napoli jer su katastrofa, ono što je bilo bilo je... sad smo u modernijem svijetu...
jbg... napoli od jučer tutto esaurito... ostalo je još samo 3000 karata za gostujuću tribinu tako da benx odustajemo od puta... jedino ako ćeš da idemo sa kluzoom na tekmu
istra ti materina!
Pitam danas Zagija i Djikija danas je gol Milana zicer na kladionici 1,25 a oni ni slučajno to igrat, a pastirat kako je Napoli ukurcu i tablice i 40 kola itd... to znaju
Čestitam djikiju i Zagiju na pogodjenom tipu da Milan neče zabit inače bio je 3,20, Napoli je trebao zasluženo dobit kompletno je nadigrao Milan pogotovo u drugom poluvremenu a u prvom je sudac poništo regularan gol Hamsiku ovog puta dajem zapravo kalachu koji upravo želi dokazat da Napoli biva stalno pokraden to sam i ja sad potpuno svjestan sramota........
nikad nisam pastirao tablicu.nema veze što su napoliju poništili regularan gol,glavno je da je bio pun stadion
tu se i ja slazem za stadion
- tata
- Čovjek koji je otkrio LeBrona i Akognona ter izmislio i otkrio Lahma, Bakambua i Dzyubu
- PSN: Tata_13
pogledao sam tablicu i mogu reći da su napokon stvari sjele na svoje mjesto, Napoli je 11...
Ja sam IDIOT. Rinse and repeat.
dosadio sam i sebi samome šta svaku utakmicu nakon snimke vidim koliko su pokradeni...benx wrote:Čestitam djikiju i Zagiju na pogodjenom tipu da Milan neče zabit inače bio je 3,20, Napoli je trebao zasluženo dobit kompletno je nadigrao Milan pogotovo u drugom poluvremenu a u prvom je sudac poništo regularan gol Hamsiku ovog puta dajem zapravo kalachu koji upravo želi dokazat da Napoli biva stalno pokraden to sam i ja sad potpuno svjestan sramota........
istra ti materina!
nisam htio igrati milan zabi gol jer bi me jednostavno Bog kaznio jer rujem po napoliju, ali nema veze ako ne igras milan ne zabi gol uvijek je tu dinamo
http://www.youtube.com/watch?v=JZvffT5j ... re=related
IBRAKADBRA kralj svejtskog nogometa i igrač nottingham forest F.C.
IBRAKADBRA kralj svejtskog nogometa i igrač nottingham forest F.C.