Transfer Suskanja
Re: Transfer Suskanja
mali info za pero08
Quincy Owusu-Abeyie IZ CARDIFFA IMA DVOJNO DRZAVLJANSTVO SENEGA I HOLLAND tako da imas 4 non eu-a
Quincy Owusu-Abeyie IZ CARDIFFA IMA DVOJNO DRZAVLJANSTVO SENEGA I HOLLAND tako da imas 4 non eu-a
ne drugi puta ide nasri. trebam viditi koja je razlika jer nisam isprobavao giovinca
forest draft-out:heitinga i gamberini
in:carragher i jurić
p.s.-da sam ja napravio onakavu draft prijevaru gdje roni najavljuje benzemu i onda ga u dosluhu sa tuntarom prepušata za martinsa,danas bi me izbombardirali na forumu,priklali ko pivca(peteha) i vukli kukom po gradu
in:carragher i jurić
p.s.-da sam ja napravio onakavu draft prijevaru gdje roni najavljuje benzemu i onda ga u dosluhu sa tuntarom prepušata za martinsa,danas bi me izbombardirali na forumu,priklali ko pivca(peteha) i vukli kukom po gradu
"Drogba out in Forlan"
ovo je fora... meni su najdraži ovi draftovi kad vraćate odbjegle sinove...benx wrote:"Drogba out in Forlan"
istra ti materina!
ovo je smješno.već imam spremnu kuvertu sa imenima benkijevog sljedeća drafta,forlan out diego milito inbenx wrote:"Drogba out in Forlan"
Dečki malo ste se zajebali žao mi je što miki ima sad posla mora nosit U Mateškovića palačinke ali draft sam stavio pod navodnike a svi znamo da su navodnici jedna velika spačka
slijedeći draft benxa...
dhorasoo, radzinski... djiki molim te vrati mi joe kokicu... mbami, mondragon... gdje igra sad jj okocha, taj bi dobro došao
dhorasoo, radzinski... djiki molim te vrati mi joe kokicu... mbami, mondragon... gdje igra sad jj okocha, taj bi dobro došao
istra ti materina!
UUUUUUU to su bili igrači Radzinski Okocha joj kakav sam bio igrač sad sam gori od goreg Zagija
Zašto nemogu biti više mašina jer nisam drafter prvavi
Zašto nemogu biti više mašina jer nisam drafter prvavi
nekad je tvoj draft ludilo ali ovo sada gdje zagi ima imena tvojih igrača u kuverti je smijurija...
istra ti materina!
sve ti je prika kalach podredjeno rezultatu, dodje mi za pplakat kad se sjetih vremena romantike:
mondragon
hart-radebe-sutto-heitinga (faruk)
giggs-dhorasoo
radzinski-smith-okocha(gudjonsen)
mondragon
hart-radebe-sutto-heitinga (faruk)
giggs-dhorasoo
radzinski-smith-okocha(gudjonsen)
superatraktivni draft by djiki
in:
Heskey med medeni 730
da rocha nantes 380
cejni 300 free austria
out:langella, buskazy, jaromoton
nazalost za novog carecu calaia nije bilo para
in:
Heskey med medeni 730
da rocha nantes 380
cejni 300 free austria
out:langella, buskazy, jaromoton
nazalost za novog carecu calaia nije bilo para
djiki wrote:superatraktivni draft by djiki
in:
Heskey med medeni 730
da rocha nantes 380
cejni 300 free austria
e jazavče jazavi DA ROCHA je kod benxa u leedsu od prvog ovogodišnjeg drafta. dodji kod dr.zagija na poduke o draftu.e djiki djiki
pred potpisom je
djiki šta si mi htio uzet da rochu svaka čast ovo ti nije trebalo najgori drafter zadnjih godinu dana e djiki djiki
mogu se kladit da sad rano ujutro gleda igrače zbog da roche
ide na kafu sa zagijem
E djiki djiki da sam ja to zajebo bio bi najgori drafter u povjesti
out---Petit 640
Benjani Mwuaruwari 650
Lennon 830
in --- Berbatov 1240 MUFc
Quagliarela 720 udinese