zašto da odrastem? nesmijem pisati o napoliju po tvome jer si ti veći navijač dundee ili?
pa svaki put kad nešto piše ideš mi poklopit... em tablica, em napoli ovo, napoli ono...
pa svima je već jasno da navijam za sve klubove... nije ni čudo kad si to ponovio barem 200 puta na forumu a i usmenom predajom po umagu... i šta je u tome loše? navijam za nogomet...
lista je dugačka... da ponovim za one koji su možda zaboravili... dinamo, rijeka, istra, pazinka (zbog purana-fora životinja), orijent (one velike pizze), napoli, lazio, milan i bari zbog bobana, livorno jer sam bio tamo, triestina (zbog špeže), udinese (jer sam bio 5-6 puta na tekmi), boavista (ima dresove kao hr)i sporting lisabon (jardel), werder (basler) i dynamo dresden(dinamo), espanol (contra barca), atletico madrid (fora), sevilla (suker i diego), koper (jer je blizu) i domžale (boško), željo (burek dobar), aris (neznam, tako) i aek (samo 3 slova klub pa je smješno), naravno tu je palmeiras i botafogo... argentinos i boca... ali ti to već znaš