Umag Calling 2009A
Re: Umag Calling 2008B
drž' se kume, evo stižem blizu sam, taman zadnje gastale kupio u ljekarni... 

istra ti materina!
O ovoj sam ti pjesmi jučer pričao, ekipa ju je pjevala 20 minuta i zvučalo je ludilo!Kalach wrote:drž' se kume, evo stižem blizu sam, taman zadnje gastale kupio u ljekarni...
como te quiero!
Ako neko nađe i snimku koja duže traje nek je pastira!
http://www.youtube.com/watch?v=uf3UAEeS ... annel_page
ja nisam nikog tlačio. nego su čopa i zagi pisali gluposti pa sam se samo nadovezao na njih. pogledaj malo bolje. ja sam najmanje od svih pisao o derbiju!!!
a što se tiče bakljade. jedan od boljih pogotovo jer su se po prvi put palili strobovi! jebeno je izgledalo.
a što se tiče bakljade. jedan od boljih pogotovo jer su se po prvi put palili strobovi! jebeno je izgledalo.
zagi ja babaroga a ti si milo djete iz družbe pere kvržiceChile wrote:ja nisam nikog tlačio. nego su čopa i zagi pisali gluposti pa sam se samo nadovezao na njih. pogledaj malo bolje. ja sam najmanje od svih pisao o derbiju!!!

Kalach I Kevatikopolos bi radi dinama pogazili bi prijateljstvo staro 15-20 i lizali šupak u ovom slučaju našem dragom monstrumu svih vremena ili ti superbabaroga, svaka čast kalachzagadur wrote:ajme da je keva ovakav svaki dan,ja bi se zaljubio u njega.za sve napisano jedno veliko:AVE CEZARE
![]()
![]()

šta mene spominješ, kakve ja imam veze sa vašim prepucavanjembenx wrote:Kalach I Kevatikopolos bi radi dinama pogazili bi prijateljstvo staro 15-20 i lizali šupak u ovom slučaju našem dragom monstrumu svih vremena ili ti superbabaroga, svaka čast kalachzagadur wrote:ajme da je keva ovakav svaki dan,ja bi se zaljubio u njega.za sve napisano jedno veliko:AVE CEZARE
![]()
![]()
![]()
![]()
živio dinamo i Drazen Kolosos(Roso).

istra ti materina!
Rekao si da sam djetinast da hoću se zagiju dokazat ne odgovoras na pm, nisi rekao ljudima da se stobom i sa nijednim dinamovcem nisam nikad prepucavao itd. hvala kalachKalach wrote:šta mene spominješ, kakve ja imam veze sa vašim prepucavanjembenx wrote:Kalach I Kevatikopolos bi radi dinama pogazili bi prijateljstvo staro 15-20 i lizali šupak u ovom slučaju našem dragom monstrumu svih vremena ili ti superbabaroga, svaka čast kalachzagadur wrote:ajme da je keva ovakav svaki dan,ja bi se zaljubio u njega.za sve napisano jedno veliko:AVE CEZARE
![]()
![]()
![]()
![]()
živio dinamo i Drazen Kolosos(Roso).
Kod mene u kuči se gledalo dinamo partizan 5 0, graschopers dinamo 0 6 dinamo celtic 3 0 dinamo c z 3 0 i masu masu masu masu ostalih dinamovih pobjeda(uvijek sam hvalisao atmosferu i koliko ljudi ima to ti znaš najbolje ali muda su ti ostala u djikija) sigurno bi Vanja snimao utakmice Hajduka i divio se podvizima bilih kod mene je je uvjek vladala tolerancija ali od danas ču bit monstrum ko Zagim vidim da je to formula i pol pljuvat i lagat sve što stignem biti ok i tako poslije uvijek bivaš šupak hvala by benx
benx oni više mrze hajduk nego šta vole dinamo
ma kita, upravo vrijedi obrnuto 

Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
čekaj, šta želiš time dokazati... znamo ti, ja, djiki i andročec... valjda je to dovoljno... uopće ne razumijem poantu...
chile ne pričaj gluposti...
istra ti materina!
benx pa zar opet???dosta je bilo prepucavanja,ti misliš na jedan način ja na drugi i kraj priče.jebote šta grdović radi od ljudi,treba ga zabranit po hitno 

Čim mi nisi odgovorio na pm ništa znam kako si počeo razmišljat, slušaj uopće mi se neda više raspravljat bilo pa prošloKalach wrote:čekaj, šta želiš time dokazati... znamo ti, ja, djiki i andročec... valjda je to dovoljno... uopće ne razumijem poantu...
Se slažeš da napravimo spektakl u utorak pišanje po benxu i kvarcanje Drazena u hotel Istri(baklja iz Červara).zagadur wrote:benx pa zar opet???dosta je bilo prepucavanja,ti misliš na jedan način ja na drugi i kraj priče.jebote šta grdović radi od ljudi,treba ga zabranit po hitno
sve mogu shvatit i da si ljut i da si razočaran i da si povrijedjen mojim riječima tj. stavom ali nikako ne mogu shvatit zašto se to mora razvlačit po forumu 5 dana?!benx wrote:Se slažeš da napravimo spektakl u utorak pišanje po benxu i kvarcanje Drazena u hotel Istri(baklja iz Červara).zagadur wrote:benx pa zar opet???dosta je bilo prepucavanja,ti misliš na jedan način ja na drugi i kraj priče.jebote šta grdović radi od ljudi,treba ga zabranit po hitno
Daj Zagi moli te nemoj djelit pravdu ti živiš za ove stvari nemoj mi sada kao krivo ti je pa ti o smeću i prostoru i štičeniku chiletu razvlačiš već 650 dana po forumu a meni sad filozofiraš stvarno si legendazagadur wrote:sve mogu shvatit i da si ljut i da si razočaran i da si povrijedjen mojim riječima tj. stavom ali nikako ne mogu shvatit zašto se to mora razvlačit po forumu 5 dana?!benx wrote:Se slažeš da napravimo spektakl u utorak pišanje po benxu i kvarcanje Drazena u hotel Istri(baklja iz Červara).zagadur wrote:benx pa zar opet???dosta je bilo prepucavanja,ti misliš na jedan način ja na drugi i kraj priče.jebote šta grdović radi od ljudi,treba ga zabranit po hitno

krivo si shvatio.meni nije za ništa krivo niti se za išta kajem.iza svake moje riječi i dalje stojim samo što sam sad još 500 puta sigurniji u moje mišljenje i moje stavove
Takvi stavovi su Hrvatsku držali 14 stolječa u tamnici robstva, ujedno se kao i moj bivši prijatelj Kalach udaljavam od Umag Callinga na neko vrijeme a možda i od onog drugog pratit ču samo održavanje turnira po evropskim uzancama!!!

"Dragi moji najbolji prijatelji na svijetu" uživajte u svađama i pumpanje jedan protiv drugog to vam ide najbolje od svega....... 

koliko sam svatio ukratko:
benxu smeta sto se sada sere, a kod njega je uvijek bila oaza mira, i najcesce (sto je istina) su kalach i on gledali i hajduka i dinamo (hdz princip) i jedan i drugi su bili realni i sto je bilo fora je biklo fora...
onda se desi derbi (sa antagonisticke strane prvi nakon 100 godina) i benx se zakaci sa zagijem i dva bbb siemens buldoga sute (jedan izjednacava da je zajednop sa djikijem smjesan i paljevina isto ko zagi), a kad je bilo koja druga situacija u kojoj zagi zastrani onda je drvlje i kamenje po zagiju (privatnim kanalima, telefonima,pm itd)
mislim da ga smeta kad se raspravlja oko relacije hajduk-dinamo da tada se zaboravlja sve pizdarije stila jezgre i onda se uvidja kako je sve to skupa jadno, jer s jedne strane ko neke nije briga, a mi (ja i benx u ovom slucaju) se palimo , a u biti svi su se napalili...
benxu smeta sto se sada sere, a kod njega je uvijek bila oaza mira, i najcesce (sto je istina) su kalach i on gledali i hajduka i dinamo (hdz princip) i jedan i drugi su bili realni i sto je bilo fora je biklo fora...
onda se desi derbi (sa antagonisticke strane prvi nakon 100 godina) i benx se zakaci sa zagijem i dva bbb siemens buldoga sute (jedan izjednacava da je zajednop sa djikijem smjesan i paljevina isto ko zagi), a kad je bilo koja druga situacija u kojoj zagi zastrani onda je drvlje i kamenje po zagiju (privatnim kanalima, telefonima,pm itd)
mislim da ga smeta kad se raspravlja oko relacije hajduk-dinamo da tada se zaboravlja sve pizdarije stila jezgre i onda se uvidja kako je sve to skupa jadno, jer s jedne strane ko neke nije briga, a mi (ja i benx u ovom slucaju) se palimo , a u biti svi su se napalili...