Problematika PES 2009

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
djiki

Re: Problematika PES 2009

Post by djiki » 21 Dec 2008, 12:32

molio bih g.chileta da mi potvrdi ono sto mi je rekao na mob jucer...
Chile

Post by Chile » 21 Dec 2008, 14:18

potvđujem iako neznam šta točno :DD
djiki

Post by djiki » 21 Dec 2008, 14:19

citiram:"zagi je poceo me pumpat da je djiki izmanipulirao tablicu samo da ne osvojis 6.titulu u nizu"
Chile

Post by Chile » 21 Dec 2008, 14:35

neznam šta je točno rekao ali je bio dosta uvjeren da ste izmanipulirai tablicu da nebi on osvojio!
a sad će biti opet kaosa na forumu.... :-(
zagadur

Post by zagadur » 21 Dec 2008, 14:44

prvo bi trebalo chileta na alkotest a onda mu dopustit da daje izjave,a djiki je bolesna osoba koja me drži 25 min na mobitelu kakobi mi objasnila da je njegov stari legenda.čovjeku dosadno pa mi objašnava šta njegov stari izjavljuje za ručkom,umjesto da uzme ženu za ruku i da je odvede negdje barem nedjelju on skače od foruma do foruma i zivka benxa 5 puta u sat vremena sa pitanjma tipa:dali ti je fora što sam ti malom kupio jeknu itd. :-(
zagadur

Post by zagadur » 21 Dec 2008, 14:51

djiki wrote:citiram:"zagi je poceo me pumpat da je djiki izmanipulirao tablicu samo da ne osvojis 6.titulu u nizu"
ne kužim ovo pošto rečenica počinje u prvom licu koji se obraća trećem licu a završava u drugom licu.kako bi rekao netko nemoj da ja napišem nešto na forumu pa da djiki više ne dolazi na forum,valjda je mislio na to da djiki nikad nije svladao gramatiku u školi pa ga je trebalo malo pogurat :DD
djiki

Post by djiki » 21 Dec 2008, 15:15

Chile wrote:neznam šta je točno rekao ali je bio dosta uvjeren da ste izmanipulirai tablicu da nebi on osvojio!
a sad će biti opet kaosa na forumu.... :-(
?cekaj reko si da tti nebi osvojio?
a licemjerstvo zagadura kad zivka i pita i govori da nije radi sebe, jer on nema sanse necu ni govorit...
u globalu zagi imas jos jednog prijatelja manje na facebooku i nemojmo vise komunicirati osim na turnirima jer stvarno radis probleme bezveze i di ih ima i di ih nema....
djiki

Post by djiki » 21 Dec 2008, 15:16

zagadur wrote:prvo bi trebalo chileta na alkotest a onda mu dopustit da daje izjave,a djiki je bolesna osoba koja me drži 25 min na mobitelu kakobi mi objasnila da je njegov stari legenda.čovjeku dosadno pa mi objašnava šta njegov stari izjavljuje za ručkom,umjesto da uzme ženu za ruku i da je odvede negdje barem nedjelju on skače od foruma do foruma i zivka benxa 5 puta u sat vremena sa pitanjma tipa:dali ti je fora što sam ti malom kupio jeknu itd. :-(
aj ne seri, nemoj samo da pocenmo pricati sto ti pricas preko telefona....
ja neznam koji je tebi kua stvarno
zagadur

Post by zagadur » 21 Dec 2008, 15:35

ja bi razumio da se djiki uvrijedio da je čistog obraza ali djiki je već poznat po tim rabotama.djiki tebi je u životu dosadno i tebe takve stvari uveseljavaju jer nemaš drugih prokupacija u životu.ovo za fb je smješno koliko i žalosno što ti je virtualni svijet glavna stavka u životu zato i stalno laprdaš po desetak foruma istovremeno.o zivkanju biš stvarno trebao držat jezik za zube jer si tu šampion svijeta
djiki

Post by djiki » 21 Dec 2008, 16:52

zagadur wrote:ja bi razumio da se djiki uvrijedio da je čistog obraza ali djiki je već poznat po tim rabotama.djiki tebi je u životu dosadno i tebe takve stvari uveseljavaju jer nemaš drugih prokupacija u životu.ovo za fb je smješno koliko i žalosno što ti je virtualni svijet glavna stavka u životu zato i stalno laprdaš po desetak foruma istovremeno.o zivkanju biš stvarno trebao držat jezik za zube jer si tu šampion svijeta

ok, ok....
zavrsavamo sa kontaktima, dobit ces kopiu prvenstva sa ovjerom i mi smo zavrsili, trujes atmosferu do usijanja:1.cile, 2.benx paa sad ja, ko je sljedeci....
dovidjenja i sretan bozic
zagadur

Post by zagadur » 21 Dec 2008, 17:20

ja trujema a sam si rekao da svatko ima pravo na uvid u bilježnicu koju btw još nisam vidio,zasmetalo ti je što sam ja povukao pitanje 116 prvenstva a sam si bio organizator i poticatelj lažiranja jednog prvenstva!pa od kud ti pravo da mene osudjuješ i odmah naravno tražiš saveznike za hajku na zlog zagija jer je postavio pitanje na koji ni sam nisi znao odgovorit nego si se išao raspitivat okolo(slučaj istih bodova).da si bio siguran u svoj toliko hvaljen posao voditelja lige i statistike odmah biš ma sjebao čvrstim stavom koji je zatebe ustvari znanstvena fantasika
djiki

Post by djiki » 21 Dec 2008, 17:44

koje prvenstvo je lazirano?
cemo o tome da si mi nakon tekme jednom reko da si mi pustio jel to regularno?
ja cu dati u uvid biljeznicu chili jer si bio licemjeran i reko da on luduje a da ti nemas nis s tim jer znas da nisi imao sanse bit prvi
djiki

Post by djiki » 21 Dec 2008, 17:45

i sad dosta vise se necu prepucavati s tobom,kad bude turnir ili budes naletio do mene ko pozvan gst ces je vidit,sutra cemo obaviti sastanak sa matom i ciao miao silenzio stampa....
budi dobro poz
djiki

Post by djiki » 10 Feb 2009, 09:50

umag je uvijek bio bazen sa nevidjenim kandidatima i talentima za pes umag ligu, nakon ace basare zvanog djole satara
Image
i malog trevi, najnoviji kandidat pod okriljem skautinga g.zagorca
jurica o.
Image

tako da ni oni najsigurniji nisu vise sigurni....
zagadur

Post by zagadur » 10 Feb 2009, 09:55

kad bi doveli malog đoleta i juricu i kad bi banković pojačao nabavku origana to bi bio cirkus colorado
djiki

Post by djiki » 10 Feb 2009, 10:08

po meni bi trebalo izbacit benxa i chileta iz lige i dodat ovu dvojicu, ili naravit 1.ligu od 6 klubova i drugu sa 4
zagadur

Post by zagadur » 10 Feb 2009, 10:11

djiki wrote:po meni bi trebalo izbacit benxa i chileta iz lige i dodat ovu dvojicu, ili naravit 1.ligu od 6 klubova i drugu sa 4
rooney je moj.kaparirao sam ga prije keve :rofl3 :rofl3
djiki

Post by djiki » 10 Feb 2009, 10:13

zagadur wrote:
djiki wrote:po meni bi trebalo izbacit benxa i chileta iz lige i dodat ovu dvojicu, ili naravit 1.ligu od 6 klubova i drugu sa 4
rooney je moj.kaparirao sam ga prije keve :rofl3 :rofl3
keva je greskom kaparirao martinsa :-(
reds

Post by reds » 10 Feb 2009, 15:40

Vi ste pacijenti...i toliko od mene... :-(
djiki

Post by djiki » 20 Feb 2009, 11:53

Molio bih da se svi igraci potrude do sljedeceg turnira nabaviti jopade.nije posteno da neki vjecito ih kupuju a drugi samo posudjuju.i tuntar ce prodat stari za 100 injak kuna kao i sto se moze kupit kopija za 60 kn...
najbolje bi bilo da vlasnici jopada sljedeci turnir jednostavno ne posudjuju svoje joypde pa nek se turnir ne igra ili utakmice preskacu jedino u tome vidim neku nadu...
meni je jadno to i gotovo, 70 ustaskih cuna svaki kurac moze nabavit za epileptic attack joypad
Locked