Fojba 2008 - dogovori
dobro šta se čeka za neke konkretnije datume, ideje i ostale stavke oko fojbe... evo nekolicina se raspituje a neznam im odgovoriti...
jeli prostor osiguran, koji sportovi osim boća i pikada, šta se mezi... ima još mjesec dana po mojoj nekakvoj računici a vi mučite kao zaliveni... ajmo sad lijepo... crno na bijelo...
jeli prostor osiguran, koji sportovi osim boća i pikada, šta se mezi... ima još mjesec dana po mojoj nekakvoj računici a vi mučite kao zaliveni... ajmo sad lijepo... crno na bijelo...
istra ti materina!
daj ne prebacuj lopticu nego se izjasni... stalno se hvališ sa fojbom, fojba ovo, fojba ono, benx ovo, fojba u 9. mjesecu, ja zagi i fojba... pa daj onda stavi na vidjelo ili ćeš kao i svaki put napravit fojbu za tebe zagija i benxa... jer kad je više od 3-4 čovjeka nisi u elementu...
pa ima mjesec dana do toga da se ljudi mogu prijaviti za dolazak... evo chopa je već spakirao stvari u pogijev micubiši...
pa ima mjesec dana do toga da se ljudi mogu prijaviti za dolazak... evo chopa je već spakirao stvari u pogijev micubiši...
istra ti materina!
moram dat djikiju za pravo i ako je on to dvosmisleno rekao a ne čisto kako spada.glavni i odgovorni za prostor je vanja andročec i dok on ne potvrdi da smo dobili prostor ništa od organizacije.valjda čovjek nema vremena jer gleda 8 nastvak titanika po 43 put ili broji lovu koju je dobio od moje i benxove voljene firme .ja sam par puta pozivao na sastanak u vezi fojbe ali svi su se pravili gluhi....
prstor visi jerbo po rijecima zlatara bilo se sve otelo kontroli tako da je bilo razbijanja droge i svacega gore, tako da se dalo sve u ruke Ici M. koji je prodao pricu da bi se odrzavalo sluzbeno prvenstvo Hr tamo koje bi bilo popraceno novinarima (Vecernji of kors) i da bi bila dva zastitara koja bi to nadgledali (uniformice imamo mislim da bi chopa i pogi fajn izgledali u njima ).Sad smo na cekanju sljedeca 2-3 dana a ko rezervna varijanta rest od ravleta isto nije losa ideja...
i ja se slazem, ali se pitam isto zasto ama bas niko nije zapoceo tu temu jucer kad smo bili svi na okupu?Chile wrote:slažem se s kalačem!Kalach wrote:toliko o fojbi... ozbiljnošću i angažiranošću pokazao se zavidan nivo profesionalnosti... od velikih najava i trganja oko termina fojbe ostale su samo svađe i prepucavanja... glavno da je forum pun redikula, raznih profesora itd...
zagi, zbog takvih kao ti sve propada... da ne govorim kako si odavno trebao biti prekrižen u umagu ali smilovala se družina... da, pitala me nokolicina za fojbu i ja sam ju nahvalio ali šta da im kažem kad me pitaju kad je, šta će biti, gdje itd... da im kažem kako postoji plan 5 x 1000?
a i ti si se pokazao kao jako zainteresiran za druženje kao u ozlju... jedna je stvar nepobitna a to je da se snalaziš samo u vlastitom dvorištu (ima još takvih)... sjećam se tvojih komentara sa 1. fojbe... ali o tome bolje da šutim jer si još na forumu aktivan...
umjesto da se potrudiš i angažiraš prije ćeš uzeti frižider i tražit lovu natrag... e takav si ti nažalost... i ne izokreći moje riječi (i tuđe) kako ti paše...
a i ti si se pokazao kao jako zainteresiran za druženje kao u ozlju... jedna je stvar nepobitna a to je da se snalaziš samo u vlastitom dvorištu (ima još takvih)... sjećam se tvojih komentara sa 1. fojbe... ali o tome bolje da šutim jer si još na forumu aktivan...
umjesto da se potrudiš i angažiraš prije ćeš uzeti frižider i tražit lovu natrag... e takav si ti nažalost... i ne izokreći moje riječi (i tuđe) kako ti paše...
istra ti materina!
a zašto se ti ne uhvatiš organizacije??fojbe neće biti jer nema zaintresiranih za dolzak na fojbu.i ti si tto čuo vlastitim ušima a sve ostalo je bla bla kenjanjeKalach wrote:zagi, zbog takvih kao ti sve propada... da ne govorim kako si odavno trebao biti prekrižen u umagu ali smilovala se družina... da, pitala me nokolicina za fojbu i ja sam ju nahvalio ali šta da im kažem kad me pitaju kad je, šta će biti, gdje itd... da im kažem kako postoji plan 5 x 1000?
- alst
- Osvajač BSC-a 2007.
Ja bi volio prisustvovat spektaklu ali bojim se da će obveze bit nepremostiva prepreka. Počelo se radit na kući tako da sam zauzet doslovce po cijele dane, posebno vikedima kad se spremaju raznorazne cjelodnevne radne akcije
Znam, glupo je da ja kao vjerojatno najbliži otkazujem al šta da se radi...
Znam, glupo je da ja kao vjerojatno najbliži otkazujem al šta da se radi...
Ivano legendo, da si ga zviznuo šakom u bradu bilo bi još bolje - ali dobro je i ovako