Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi
Re: Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi
http://www.youtube.com/watch?v=YFlszAkQNmo
S obzirom da je Napoli totalno u banani mogao biš malo pratit Paoulistao Palmeiras dobro krenuo 4 0 0 oduševljen sam pobjedom nad Ponte Pretom
S obzirom da je Napoli totalno u banani mogao biš malo pratit Paoulistao Palmeiras dobro krenuo 4 0 0 oduševljen sam pobjedom nad Ponte Pretom
ma nije napoli u banani,biti će četvrti i ući će u ligu prvaka.ne budi pesimist,a hamsik i lavezzi će doživotno ostat u napoliju.
nakon što smo jučer 20 i nešto minuta odradili live prijenos telefonskim putem i nakon pregledavanja snimke moram reći da je odlučila lutrija...
onaj gol poništen trezegueta je po meni regularan iako je na granici regularnosti a poznavajući talijanski kriterij oba penala za napoli su čista tako da mislim da je bilo kompenzacije... šteta... u glavi sam imao da će cannavaro pucati 5. penal jer je već pucao penale a reja je dao continiju... bilo bi sve 5 da prije toga nisam benxu rekao kako mi smrde kombinacije sa gravom i continijem pogotovo jer ima vitalea za tu poziciju.... iako je mlad poznat je po slobodnjacima a do sada je igrao više nego solidno... osim toga, čim je ušao bogliacino napoli je stiskao i zaredao 4-5 izvrsnih prilika, ono 85 postotnih...
ovo je bila velika prilika da se dokopamo jedne titule... baš šteta...
onaj gol poništen trezegueta je po meni regularan iako je na granici regularnosti a poznavajući talijanski kriterij oba penala za napoli su čista tako da mislim da je bilo kompenzacije... šteta... u glavi sam imao da će cannavaro pucati 5. penal jer je već pucao penale a reja je dao continiju... bilo bi sve 5 da prije toga nisam benxu rekao kako mi smrde kombinacije sa gravom i continijem pogotovo jer ima vitalea za tu poziciju.... iako je mlad poznat je po slobodnjacima a do sada je igrao više nego solidno... osim toga, čim je ušao bogliacino napoli je stiskao i zaredao 4-5 izvrsnih prilika, ono 85 postotnih...
ovo je bila velika prilika da se dokopamo jedne titule... baš šteta...
istra ti materina!
ovo je fora... kako su 2 golmana napolija ozljeđena, napoli je angažirao 40-o godišnjeg lucu buccia... kakvi kraljevi...
istra ti materina!
bolje da su uzeli vladimira balića
Re:
Form H2HKalach wrote:evo ako moram reci, baš si blesav... napoli ove godine među 5 i igra ligu prvaka... samo da ti kažem kako je 36% posto talijana izjavilo da se napoli najviše pojačao ove godine a lani smo bili 8.... tebi ništa ne valja, već mi ideš na živce sa tim glupostima ili pak to radiš namjerno da se živciram... nemoj da zagi počne navijati za napoli pa te neću više zvati prije, za vrijeme i nakon utakmice...
a šta je calio' loš? igra u prvoj ligi, ovdje nije dobio priliku pored panterona i lavezzia... ako se sjećaš on je sam uništio livorno, jednu od važnijih utakmica za ulazak u europu jer vani nismo baš igrali dobro... uostalom još je mlad... meni je i de zerbi ludilo pa ne igra... da ne govorim o bogliacinu koji je lani igrao jako malo...
# Team MP W D L F A D P Last 5 matches
1 Inter Milan 22 15 5 2 37 16 +21 50 D W W L D
2 AC Milan 22 13 5 4 39 22 +17 44 W D W W D
3 Juventus 22 13 4 5 36 19 +17 43 L L W D W
4 Genoa 22 11 7 4 32 19 +13 40 W D D W W
5 Fiorentina 22 12 2 8 31 20 +11 38 W W L L L
6 AS Roma 22 11 4 7 33 28 +5 37 D W W W W
7 Cagliari 22 10 4 8 30 25 +5 34 W W W W D
8 Napoli 22 10 4 8 30 25 +5 34 D L L L W
9 Palermo 22 10 2 10 30 28 +2 32 L L W W W
10 Lazio Roma 22 9 4 9 32 35 -3 31 L L L D W
11 Atalanta Bergamo 22 9 3 10 27 25 +2 30 W L L W L
12 Udinese 22 7 6 9 32 35 -3 27 D W L L D
13 Catania 22 7 5 10 20 27 -7 26 L L D L L
14 Siena 22 7 4 11 16 22 -6 25 L L W W L
15 Sampdoria 22 6 6 10 20 26 -6 24 D W L L L
16 Lecce 22 4 10 8 22 32 -10 22 W D D L W
17 Bologna 22 5 7 10 25 36 -11 22 L W L W D
18 Torino 22 4 6 12 22 37 -15 18 D D D L L
19 Chievo Verona 22 4 6 12 15 31 -16 18 D D W W D
20 Reggina 22 3 6 13 19 40 -21 15 D D L L L
stavljam 100 eura da napoli neće ući u ligu prvaka.ajde sad benx da te vidim
calaio 27 jahre transferdaten 1,2 mil eura
novi careca u sezoni 2008/2009:
22 utakmice 3 gola
zadnje 4 godine
44 utakmice 5 gola
il cobra ko pancev
novi careca u sezoni 2008/2009:
22 utakmice 3 gola
zadnje 4 godine
44 utakmice 5 gola
il cobra ko pancev
to si ti rekao da je novi careca... nemoj mi stavljati riječi u usta...
tu tablicu sad stavljaš... bitna je ona na kraju... da si ju stavio prije 4 kola kad je napoli bio 4. nebi bilo smiješno...
ali naravno, djiki ubaci bubu a kalach uvijek popuši foru i odgovara...
tu tablicu sad stavljaš... bitna je ona na kraju... da si ju stavio prije 4 kola kad je napoli bio 4. nebi bilo smiješno...
ali naravno, djiki ubaci bubu a kalach uvijek popuši foru i odgovara...
istra ti materina!
tacno tako brate....
a za calaia si govorio da ce biti zvijezda, ko i za metuzalema, ko i za blablabla......i cesto si u trenucima euforije usporedjivao ih sa legendama napolija....
di su prognoze za saviolu(citiram:novi maradona)?
skidam ti kapu za lavezzija i hamsika, ostalo sto si pumpao u napoliju kao zvijezde svi su bili za kurac, ali ja ni neznam popis igraca, ali znam da benx zna pa nek stavi
a za calaia si govorio da ce biti zvijezda, ko i za metuzalema, ko i za blablabla......i cesto si u trenucima euforije usporedjivao ih sa legendama napolija....
di su prognoze za saviolu(citiram:novi maradona)?
skidam ti kapu za lavezzija i hamsika, ostalo sto si pumpao u napoliju kao zvijezde svi su bili za kurac, ali ja ni neznam popis igraca, ali znam da benx zna pa nek stavi
djiki ne pričaj gluposti... cijelu priču si ti napumpao kao i masu naših dogodovština iz mladosti što je zagi kasnije nespretno koristio... šta fali savioli? matuzalem!? šta sam molim te za njega rekao... lik je sa 19 godina igrao standardno u napoliju... zadnjih par godina je bio kreator igre u shaktaru... šta je to loše? njega nikad nisam sa nikim uspoređivao... a i te tvoje gluposti sa novim maradonom... kakav novi maradona, neće nikad biti novog maradone i neznam gdje ti izvlačiš te izjaeve...
mah, valjda ti je stvarno toliko dosadno pa malo prcaš...
mah, valjda ti je stvarno toliko dosadno pa malo prcaš...
istra ti materina!
možeš tamo slobodno dodati i santacroacea... totalnog anonimusa koji će biti standardni talijanski reprezentativac slijedećih 10 godina!!!
istra ti materina!
kalach daj ga pusit,kako ne kužiš da to radi samo da bi zakuhao nešto.tako je i sinoć u nedostaku iskra i sukoba izvadio štoriju da je benx htio izbacit tuntara iz lige
za saviolu si rekao: NASLJEDNIK MARADONE!!!!
za ostale igrace nek benx svjedoci ako ima muda, uvijek si povucen bio euforijom
za ostale igrace nek benx svjedoci ako ima muda, uvijek si povucen bio euforijom
Nemam muda ici protiv kalacha, da nebiš rekao da sam i kalacha htio izbacit sa foruma i da sam ga ja potjerao u Zagreb da kupi barke na jadranu!!!djiki wrote:za saviolu si rekao: NASLJEDNIK MARADONE!!!!
Ja sam pre pesimst za Napoli ali svejedno mislim da bi cup uefa bila dobar domet samo ako se ne pojačaju uvijek čemo biti oko 6-10 mjesta treba vidit, ali u svakom slučaju radije bi slušao Marina nego Mamića za izbor igrača
Jako dobra fora ono sa Tuntarom Benx je htio izbacit Tuntara i cijele Fiorine huškao protiv njega !!!
citiram putem maila vrijeme PES 4:sta cemo s njim pre jak je ja nemam volju vise ni igrati
E sad ti reci nama tvoja razmišljanja tada šta si govorio ui mislio u sebi o inicijativama ma to nije bitno sad....djiki wrote:citiram putem maila vrijeme PES 4:sta cemo s njim pre jak je ja nemam volju vise ni igrati