S obzirom da je Napoli totalno u banani mogao biš malo pratit Paoulistao Palmeiras dobro krenuo 4 0 0 oduševljen sam pobjedom nad Ponte Pretom

Form H2HKalach wrote:evo ako moram reci, baš si blesav... napoli ove godine među 5 i igra ligu prvaka... samo da ti kažem kako je 36% posto talijana izjavilo da se napoli najviše pojačao ove godine a lani smo bili 8.... tebi ništa ne valja, već mi ideš na živce sa tim glupostima ili pak to radiš namjerno da se živciram... nemoj da zagi počne navijati za napoli pa te neću više zvatiprije, za vrijeme i nakon utakmice...
a šta je calio' loš? igra u prvoj ligi, ovdje nije dobio priliku pored panterona i lavezzia... ako se sjećaš on je sam uništio livorno, jednu od važnijih utakmica za ulazak u europu jer vani nismo baš igrali dobro... uostalom još je mlad... meni je i de zerbi ludilo pa ne igra... da ne govorim o bogliacinu koji je lani igrao jako malo...
Nemam muda ici protiv kalacha, da nebiš rekao da sam i kalacha htio izbacit sa foruma i da sam ga ja potjerao u Zagreb da kupi barke na jadranu!!!djiki wrote:za saviolu si rekao: NASLJEDNIK MARADONE!!!!
za ostale igrace nek benx svjedoci ako ima muda, uvijek si povucen bio euforijom
E sad ti reci nama tvoja razmišljanja tada šta si govorio ui mislio u sebi o inicijativama ma to nije bitno sad....djiki wrote:citiram putem maila vrijeme PES 4:sta cemo s njim pre jak je ja nemam volju vise ni igrati