Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
-
zagadur
benx wrote:A subotu odlazak Zagija kod Vidovica i priopćenje da je 099-253-5284 sad odgovoran za prostor

-
benx
Kad ste dolazili kod mene u Ladin Gaj,(i skrivali se po kučicama ko djeca) kad si rekao da če sad miki preuzet prostor i onda si ko fol bio kod Vidovića šta sad neznaš kao fol!!!!
-
zagadur
benx wrote:Kad ste dolazili kod mene u Ladin Gaj,(i skrivali se po kučicama ko djeca) kad si rekao da če sad miki preuzet prostor i onda si ko fol bio kod Vidovića šta sad neznaš kao fol!!!!
sve je to ok ali u čemu je poanta??zašto to sad izvlačiš?ne kužim

-
djiki
zagadur wrote:benx wrote:Kad ste dolazili kod mene u Ladin Gaj,(i skrivali se po kučicama ko djeca) kad si rekao da če sad miki preuzet prostor i onda si ko fol bio kod Vidovića šta sad neznaš kao fol!!!!

kontranapad je najbolja obrana zagi sto se pravis lud
-
zagadur
djiki wrote:zagadur wrote:benx wrote:Kad ste dolazili kod mene u Ladin Gaj,(i skrivali se po kučicama ko djeca) kad si rekao da če sad miki preuzet prostor i onda si ko fol bio kod Vidovića šta sad neznaš kao fol!!!!

kontranapad je najbolja obrana zagi sto se pravis lud
ali kontranapad za što ili bolje rečeno obrana za što?pa nije vrag da mu smeta što se ja i ti slažemo kontra njega?

-
djiki
vjera u boga benki do groba
-
Chile
-
Kalach
- Traži ga Real Madrid

-
molio bih prijatelje iz umaga kao i ostale za malo solidarnosti... naime, na stranicam hns-a je počela prijava za karte eng vs hrv pa Vas molim da prijavite sebe i još trojicu koji
ne idu na tekmu za bubanj čisto da nam porastu šanse na izvlačenju...
i još nešto, molim vas bez glupih komentara...
to se posebno odnosi na chileta, redsa, chopu koji idu da prijave sebe kao nositelje i 3 rođaka, prijatelja, žena... samo da sakupimo čim više prijava...
unaprijed zahvaljujem svima...

istra ti materina!
-
djiki
rade se novi dresovi, nekako najljepsi mi se cine everton 2. i aston villa, a i makron je malo popravio design leedsa
-
Chile
sretan rođendan vanji

-
zagadur
buon compleanno nekretninočec

-
reds
Hvala svima na lijepim željama...
Ako se pitate kad će pijanka

, strpite se još malo kad se dijete rodi onda ćemo se oblokati...

-
Kalach
- Traži ga Real Madrid

-
reds wrote:Hvala svima na lijepim željama...

mogao bi spojit i božić...

istra ti materina!
-
reds
Kalach wrote:reds wrote:Hvala svima na lijepim željama...

22.08. mi je rođendan, a žena mi ima termin 25.08. i ja da se napijam i oblokavam, a ona doma i čeka trudove, a možda rodi svaki čas, mislim

, bez ljutnje ali to bi samo ti mogao napraviti!

-
djiki
reds wrote:Kalach wrote:reds wrote:Hvala svima na lijepim željama...

22.08. mi je rođendan, a žena mi ima termin 25.08. i ja da se napijam i oblokavam, a ona doma i čeka trudove, a možda rodi svaki čas, mislim

, bez ljutnje ali to bi samo ti mogao napraviti!

vanja ti si najobicnij opsjenar....da si covjek lijepo bi se oblokali 22.8. a kalach bi dosao bubom iz zegea i dezurao trijezan ko pravi kum dali treba zenu odvest u rijeku u bolnicu, a ovako kako kalach kaze mogo si spojit i bozic (kres)
-
Kalach
- Traži ga Real Madrid

-
daj keva, barem tebe nisam smatrao redikulom ali ovo izlaganje o datumima me podsjeća na zagijeve fore sa gostovanjima ili šimetove škuže...

istra ti materina!
-
djiki
Kalach wrote:daj keva, barem tebe nisam smatrao redikulom ali ovo izlaganje o datumima me podsjeća na zagijeve fore sa gostovanjima ili
šimetove škuže...