benx wrote:A subotu odlazak Zagija kod Vidovica i priopćenje da je 099-253-5284 sad odgovoran za prostor
Umag Calling 2009A
Re: Umag Calling 2009A
Kad ste dolazili kod mene u Ladin Gaj,(i skrivali se po kučicama ko djeca) kad si rekao da če sad miki preuzet prostor i onda si ko fol bio kod Vidovića šta sad neznaš kao fol!!!!
sve je to ok ali u čemu je poanta??zašto to sad izvlačiš?ne kužimbenx wrote:Kad ste dolazili kod mene u Ladin Gaj,(i skrivali se po kučicama ko djeca) kad si rekao da če sad miki preuzet prostor i onda si ko fol bio kod Vidovića šta sad neznaš kao fol!!!!
zagadur wrote:sve je to ok ali u čemu je poanta??zašto to sad izvlačiš?ne kužimbenx wrote:Kad ste dolazili kod mene u Ladin Gaj,(i skrivali se po kučicama ko djeca) kad si rekao da če sad miki preuzet prostor i onda si ko fol bio kod Vidovića šta sad neznaš kao fol!!!!
kontranapad je najbolja obrana zagi sto se pravis lud
ali kontranapad za što ili bolje rečeno obrana za što?pa nije vrag da mu smeta što se ja i ti slažemo kontra njega?djiki wrote:zagadur wrote:sve je to ok ali u čemu je poanta??zašto to sad izvlačiš?ne kužimbenx wrote:Kad ste dolazili kod mene u Ladin Gaj,(i skrivali se po kučicama ko djeca) kad si rekao da če sad miki preuzet prostor i onda si ko fol bio kod Vidovića šta sad neznaš kao fol!!!!
kontranapad je najbolja obrana zagi sto se pravis lud
vjera u boga benki do groba
http://www.youtube.com/watch?v=SAzYprBbfU0&eurl
pogledajte do kraja ili pogledajte samo kraj!!! inače st. ettienovci su dobri s torcidom, a zna se s kim su dobri olympijci
pogledajte do kraja ili pogledajte samo kraj!!! inače st. ettienovci su dobri s torcidom, a zna se s kim su dobri olympijci
molio bih prijatelje iz umaga kao i ostale za malo solidarnosti... naime, na stranicam hns-a je počela prijava za karte eng vs hrv pa Vas molim da prijavite sebe i još trojicu koji ne idu na tekmu za bubanj čisto da nam porastu šanse na izvlačenju...
i još nešto, molim vas bez glupih komentara...
to se posebno odnosi na chileta, redsa, chopu koji idu da prijave sebe kao nositelje i 3 rođaka, prijatelja, žena... samo da sakupimo čim više prijava...
unaprijed zahvaljujem svima...
i još nešto, molim vas bez glupih komentara...
to se posebno odnosi na chileta, redsa, chopu koji idu da prijave sebe kao nositelje i 3 rođaka, prijatelja, žena... samo da sakupimo čim više prijava...
unaprijed zahvaljujem svima...
istra ti materina!
http://www.barkun.hr/index.php/20090819 ... -soli.html
benx i zagi u akciji? (mada sumnjam da je po benxu bi uvalio kilo zemlje a ne kilo soli od 4,99-on kupuje najskuplju)
benx i zagi u akciji? (mada sumnjam da je po benxu bi uvalio kilo zemlje a ne kilo soli od 4,99-on kupuje najskuplju)
rade se novi dresovi, nekako najljepsi mi se cine everton 2. i aston villa, a i makron je malo popravio design leedsa
sretan rođendan vanji
buon compleanno nekretninočec
apartmani marin petrić, mislim da izlaskom bankovica iz lige imamo vanserijskog igraca (tipkajte u jutub covjjek je velicina samo takva)
http://www.youtube.com/watch?v=3_qGJDkndeA
http://www.youtube.com/watch?v=3_qGJDkndeA
Hvala svima na lijepim željama...
Ako se pitate kad će pijanka , strpite se još malo kad se dijete rodi onda ćemo se oblokati...
Ako se pitate kad će pijanka , strpite se još malo kad se dijete rodi onda ćemo se oblokati...
mogao bi spojit i božić...reds wrote:Hvala svima na lijepim željama...
istra ti materina!
22.08. mi je rođendan, a žena mi ima termin 25.08. i ja da se napijam i oblokavam, a ona doma i čeka trudove, a možda rodi svaki čas, mislim , bez ljutnje ali to bi samo ti mogao napraviti!Kalach wrote:mogao bi spojit i božić...reds wrote:Hvala svima na lijepim željama...
reds wrote:22.08. mi je rođendan, a žena mi ima termin 25.08. i ja da se napijam i oblokavam, a ona doma i čeka trudove, a možda rodi svaki čas, mislim , bez ljutnje ali to bi samo ti mogao napraviti!Kalach wrote:mogao bi spojit i božić...reds wrote:Hvala svima na lijepim željama...
vanja ti si najobicnij opsjenar....da si covjek lijepo bi se oblokali 22.8. a kalach bi dosao bubom iz zegea i dezurao trijezan ko pravi kum dali treba zenu odvest u rijeku u bolnicu, a ovako kako kalach kaze mogo si spojit i bozic (kres)
daj keva, barem tebe nisam smatrao redikulom ali ovo izlaganje o datumima me podsjeća na zagijeve fore sa gostovanjima ili šimetove škuže...
istra ti materina!
Kalach wrote:daj keva, barem tebe nisam smatrao redikulom ali ovo izlaganje o datumima me podsjeća na zagijeve fore sa gostovanjima ili šimetove škuže...