djiki, sve to stoji i za pretpostaviti da je tako ali zaklučujete apriori... tako je zagi dok ste tražili člana za ligu popljuvao kir gdje je između ostalog naveo da je došao na poziciju preko veze i slično... tebi nisam ništa spočitavao radi toga... ali svejedno mi je smješno da ste se toliko raspisali o stvarima koje vas ne brigaju... da si se recimo zalago za povećanje broja kladionica, poker aparata, vrtića i sličnog u čemu si aktivan ili da se zagi borio za veću kuharsku kutu, jeftiniju cijenu ribe, veću plaću shvatio bi... vi skačete kao jazavci a,
ponavljam, niste se udostojili pogledat tekmu rukometa u zadnjih 6-7 godina više od 2 puta a na 5 min vam je od doma... daj mi to objasnite...
za igrače čvrsto se nadam da nisu prodali a ako jesu onda, kao što sam rekao, treba im doživotno zabraniti dolazak u umag... zagi, vjeruj mi znam situaciju u klubu bolje od tebe... neke stvari nisu za forum a dolaze iznutra... ako si već toliko informiran onda stavi crno na bilo da vide svi 'ko je uzimao lovu... kad već sve znaš... šta će uopće uskok ako ti sve znaš... neke stvari su već prozirne pa nije neka mudrost uprijeti prstom u kra i per... ali šta ja k.u.? jel ti prije 5 dana bio žrtveno janje a sada je ljiga... ta riječ ljiga znam točno odakle je i došla...
sad će opet zagi kao ris napisati... kalach kako si smješan i sl... ajde molim te ako imaš potrebu diskutirati o tim stvarim, dokazati mi nešto, uvjeriti me u isto onda me nazovi... još malo sam raspoložen za razgovore sa tobom jer vidim da si opet krenuo nizbrdo...