Umag Calling 2008A
Baš tako kako si napisao Hsp i kokardadjiki wrote:daj ne seri ovo je sve osim politike, kalun koji sere po thompsonu a u pijanstvu ga pjeva, mladi ustasa nadobudni koji nije znao ni sto je kokarda prje nego nas je upoznao, te hsp-ovac kojeg ne zanima politika...daj molim te to je....zagadur wrote:da sam ja moderator izbrisao bi političke postove u roku od odmah a ne ko djiki da dodatno podpaljivao
Ko tog dana nije plakao i chile i zagi su u jajima plakalizagadur wrote:http://youtube.com/watch?v=IutKIQfhmhM&feature=related
ovo je samo za mog drugara čavleka.kuća cvijeća vam nikad zaboravit neće.tog dana je 50000 tisuća splićana pjevalo na poljudu a danas moj chile da ne puste grdovića na razglasu nebi bilo ni pjesme
daj cile ne kaki i ti isto....a ove jeftine zagijeve provokacije, ispada da je 80-te bio u australiji i sa gojkom suskom peko janjca zbog srece sto je tito umro, a ne kako je reko benx plakao u jajcimaChile wrote:nije pjevalo 50000 ljudi!!! jo 60-ih ili 70-ih je bio transparent NašDragiHajduk
i ja sam plako kad je tito umro iako kurca nisam tada razumio ali svi su stali mirno i plakali tako da kud svi tu i mali mujo......
slučajno sam naletio na ovo pa nisam mogao odoliti da ne stavim
http://youtube.com/watch?v=1o2aUu9KxX8&feature=related
za cigana djikija
http://youtube.com/watch?v=1o2aUu9KxX8&feature=related
za cigana djikija
- alst
- Osvajač BSC-a 2007.
Točno... sadašnji predsjednik je u naletu "inspiracije" rekao da su Hrvati u Drugom svjetskom ratu dvaput pobijedili, istina je ustvari suprotna- Hrvati su dvaput izgubili. Drugi svjetski rat je bio veliki hrvatski promašaj a Hrvate niko ništa nije pitao ni kad smo pod krinkom neke neovisnosti i stvaranja hrvatske države postali nacistički saveznici i dobili onaj jad od NDH, ni kad smo "oslobođeni" a ustvari je na ovim prostorima pod krinkom antifašizma provođena komunistička revolucija...djiki wrote:chile je mlad i ja sam bio krvozedni ustasa u njegovim godinamaKalach wrote:ma čile, ovo sa razaranjem vukovara nema veze sa titom ali jbg chile je pokupio sve šta je čuo od tompsona...
tito i partizani=zlocinci
ustase i pavelic=jos veci zlocinci
kad se prosipnemo pepelom po toj ruznoj povijesti postat cemo narod, a ovako smo ko smjesni talijani nabrijani na bedastoce
Kad su Hrvati prvi put doista upitani o onome što misle jasno su rekli- neovisnu Hrvatsku. I sad ej imamo, kakvu- takvu, sa svim manama i vrlinama koje imaju i istale zemklja svijeta. I umjesto stalnog kukanja za prošlošću treba gledat u budućnost
Ivano legendo, da si ga zviznuo šakom u bradu bilo bi još bolje - ali dobro je i ovako
- alst
- Osvajač BSC-a 2007.
Da završim, tek kad Hrvati budu imali desnicu koja se neće non- stop blamirat traženjem opravdanja za NDH i isticanjem obilježja ustaškog režima i ljevicu koja, kad je razotrkiješ do kraja neće završavat u nekom obliku jugonostalgičnog slinavljanja smatrat ću da smo politički zreo narod...
Moje je mišljenje da je hrvatska desnica tome ohoho bliže i da su, unatoč stalom medijskom kukanju i dizanju galame (koje je u 99 posto slučajeva prenapuhano) oni koji doista ustaše smatraju nekakvim pozitivcima izolirani i daleko od medija. Puno veći problem su ovi "lijevi" koji su mentalno još u Jugoslaviji i svako isticanje nacionalnih simbola i osjećaja smatraju naekim ekstremizmom
Mediji su ih prepuni... kome treba dokaz nek skokne na site Jutarnjeg na kojem se trenutno vodi kampanja za odstrel jednog tv urednika a riječi koji se koriste u toj hajci su nacifikacija televizije i sl. Neko neupućen bi pomilsio da se tip na poslu pojavio u Hitlerovoj uniformi kad ono, tip je tražio da u finalnoj emisiji "30 u hladu" puste pjesmu Moja Domovina i naprave vatromet
Moje je mišljenje da je hrvatska desnica tome ohoho bliže i da su, unatoč stalom medijskom kukanju i dizanju galame (koje je u 99 posto slučajeva prenapuhano) oni koji doista ustaše smatraju nekakvim pozitivcima izolirani i daleko od medija. Puno veći problem su ovi "lijevi" koji su mentalno još u Jugoslaviji i svako isticanje nacionalnih simbola i osjećaja smatraju naekim ekstremizmom
Mediji su ih prepuni... kome treba dokaz nek skokne na site Jutarnjeg na kojem se trenutno vodi kampanja za odstrel jednog tv urednika a riječi koji se koriste u toj hajci su nacifikacija televizije i sl. Neko neupućen bi pomilsio da se tip na poslu pojavio u Hitlerovoj uniformi kad ono, tip je tražio da u finalnoj emisiji "30 u hladu" puste pjesmu Moja Domovina i naprave vatromet
Ivano legendo, da si ga zviznuo šakom u bradu bilo bi još bolje - ali dobro je i ovako
pocetak 115. turnira je obiljezila bolesna nadmoc chileta i ipswicha koji je napravio skor 8-1-0 te bjezi drugoplasiranom cak 9 ili 10 bodova...
turnir prosao u dobroj zajebanciji, antalogijskom ispadanju benxovih zubiju u 1/4 kupa i uvijek iritantnom zagaduru (kako rece moj prijatelj tuntar:"nije babun nego monkey")
turnir prosao u dobroj zajebanciji, antalogijskom ispadanju benxovih zubiju u 1/4 kupa i uvijek iritantnom zagaduru (kako rece moj prijatelj tuntar:"nije babun nego monkey")