Umag Calling 2009A

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
zagadur

Re: Umag Calling 2008B

Post by zagadur » 23 Feb 2009, 19:05

ma djiki te priče su ti već izlizane do boli.tebi tj.vama najviše smeta što vam zagi ima hrabrosti sve reći u lice.ti si posebno poznat da u boj na mene nikad ne krečeš sam nego uvijek tražiš suborce ovaj put benx prije kalach itd. benx je u više navrata govorio da ga ne zanima hajduk i liga a na prvi gusti derbi leti u split.ta tvoja tvradnja da ja od svojih utakmica radim štoriju ne stoji jer ti radiš štoriju od bilo čijeg odlazka ne utakmicu do te mjere da svaki put kad idem npr.u zg ti zoveš barem 25 put da čuješ šta je rekao kalach(znaš i sam da je to istina).ja sam ti u više navrata rekao i sad ti opet ponavljam bez daljneg debilnog polemiziranja po forumu ako imaš mi šta reći reci mi na samo u lice,reci ti kad i gdje ja sam uvijek spreman
zagadur

Post by zagadur » 23 Feb 2009, 19:08

benx wrote:Zašto si ti Zagi licemjer kad su dolazili šugavci Mislav benx i lampić kod Danija(prija par godina) za što nas nisi potrovao sa gljivama kad već tako imaš mišljenje o nama da li si ti stvarno revoltiran zbog ovih stvari što je miki naveo utakmice buldog tetoviran broj utakmica, uostalom htio sam ići na neke utakmice dinama npr. Atletico Dinamo najviše radi atmosfere i punog stadiona jer mene to pali nažalost ma šta ču ja uopće tebi nešto objašnjavat!
ti i lampić niste nikad doveli mislava sa sobom kod danija.niste ga nosi sa sobom kad su bila eno-gastro dogadjana,znaš da je tako.a najbolje bi bilo da tebe i djikija pitam šta da obuem ili što da radim od svog tijela.kad je mene stari vodio na dinamo viste dobijali sa tranzistorom po glavi i šetali se medju slovenskim tulipanima
djiki

Post by djiki » 23 Feb 2009, 19:26

zagadur wrote:ma djiki te priče su ti već izlizane do boli.tebi tj.vama najviše smeta što vam zagi ima hrabrosti sve reći u lice.ti si posebno poznat da u boj na mene nikad ne krečeš sam nego uvijek tražiš suborce ovaj put benx prije kalach itd. benx je u više navrata govorio da ga ne zanima hajduk i liga a na prvi gusti derbi leti u split.ta tvoja tvradnja da ja od svojih utakmica radim štoriju ne stoji jer ti radiš štoriju od bilo čijeg odlazka ne utakmicu do te mjere da svaki put kad idem npr.u zg ti zoveš barem 25 put da čuješ šta je rekao kalach(znaš i sam da je to istina).ja sam ti u više navrata rekao i sad ti opet ponavljam bez daljneg debilnog polemiziranja po forumu ako imaš mi šta reći reci mi na samo u lice,reci ti kad i gdje ja sam uvijek spreman
opet prijetis fizickim obracunima ili normalnom konverzacijom koju nisi u stanju izvest? :sleep: i to radi toga sto je benx popizdio na tebe? :zbunjola mah ili te bole cinjenice :neznam .....
umjesto da napises da si pretjerao sa 5. stavkom jos ga seres, mah nemam ja s tobom sto pricat vise...the end folk

p.s.naravno da zovem jer kalach ima 100miliona ludorija i pizdarija od onih koje te iznerviraju da bi ga najradje metnio u top, do onih di se kidas, puno vise puta sam popizdio od tebe na njega kao i sto sam puno puta se trgao na njegove ludosti.....
zagadur

Post by zagadur » 23 Feb 2009, 19:40

1.ne prijetim nego te pozivam da pokažeš zube bez netkog da ti drži bandu i dalje od tipkovnice
2.to ako je benx popizdio na mene apsolutno me ne dira ni malo ili si mislio da nočas neću moć spavat
3.to su tvoje "činjnice"
4. ako si već tako hrabar na forumu i prezentiraš me ludjakom i bolesnikom zašto me zoveš na kavu?pa zar tebi nebi trbalo imponirat da nemaš dodira sa ovakvim dinosaurusima ko šta sam ja?
djiki

Post by djiki » 23 Feb 2009, 20:12

pa nakon ovakvih pizdarija mi nemamo ici vise na kavu
Chile

Post by Chile » 24 Feb 2009, 03:29

kakav si ti zagi licemjer!!! meni stalno sereš za "nered" u prostoru a danas tj. jučer sam zatekao tri puta goru situaciju negoli nakon mene i histra :-(. da se razumijemo uopće mi ne smeta kako je izgledalo ali ne želim da se meni sere ako se ni vi nećete držati toga. ali shvaćam vas, nije vam bilo lako nakon 2-0
HAJDUK ŽIVI VJEČNO :volim
zagadur

Post by zagadur » 24 Feb 2009, 07:28

Chile wrote:kakav si ti zagi licemjer!!! meni stalno sereš za "nered" u prostoru a danas tj. jučer sam zatekao tri puta goru situaciju negoli nakon mene i histra :-(. da se razumijemo uopće mi ne smeta kako je izgledalo ali ne želim da se meni sere ako se ni vi nećete držati toga. ali shvaćam vas, nije vam bilo lako nakon 2-0
1.obratio si se na krivu adresu jer je glavni organizator bio vanja i on je sa ekipom osato igrat poker
2.nemaš apsolutno pravo kome djelit prodike
3.ne želim više da se od vreća za smeće koji su namjenjeni za prostor radi koreografija za histre
4.tu večer su u prostoru bili zagi,vanja i roni znači 3 nositelja prostora i mislim da imamo apsolutno pravo ostavit nered za razliku od tvoje balavurdije
benx

Post by benx » 24 Feb 2009, 11:53

http://www.tportal.hr/sport/TcomPrvaHNL ... zicku.html

Evo stranica Za Zagija gdje može veličati mržnju i ksenofobiju uključi se u raspravu.....komentare imaš 11 stranica do sada moraš samo korisničko ime stavit i nemoj zaboravit moja mama i tvoja su Image
zagadur

Post by zagadur » 24 Feb 2009, 12:01

metković nije dalmacija
benx

Post by benx » 24 Feb 2009, 12:02

Prijavi se na forum da se ispucaš.........
zagadur

Post by zagadur » 24 Feb 2009, 12:06

benx wrote:Prijavi se na forum da se ispucaš.........
te ljude ne poznam pa im nema što reći ali zato ovima koje znam što su u nazad par godina pričali priče za malu djecu............
Chile

Post by Chile » 24 Feb 2009, 12:31

zagadur wrote:
Chile wrote:kakav si ti zagi licemjer!!! meni stalno sereš za "nered" u prostoru a danas tj. jučer sam zatekao tri puta goru situaciju negoli nakon mene i histra :-(. da se razumijemo uopće mi ne smeta kako je izgledalo ali ne želim da se meni sere ako se ni vi nećete držati toga. ali shvaćam vas, nije vam bilo lako nakon 2-0
1.obratio si se na krivu adresu jer je glavni organizator bio vanja i on je sa ekipom osato igrat poker
2.nemaš apsolutno pravo kome djelit prodike
3.ne želim više da se od vreća za smeće koji su namjenjeni za prostor radi koreografija za histre
4.tu večer su u prostoru bili zagi,vanja i roni znači 3 nositelja prostora i mislim da imamo apsolutno pravo ostavit nered za razliku od tvoje balavurdije

1.zašto ne sereš njima kao što sereš meni?
2.nikom ja ne djelim prodike
3.koje vreće za smeće? klinci ih uvijek sami kupe
4.ako ja nemogu ostaviti nered onda nemogu ni drugi
5.smješan si :rofl3
zagadur

Post by zagadur » 24 Feb 2009, 12:47

1.vanji sam skrenuo pozornost i on je odmah priznao i ponudio se da u pauzi ide očistit bez djetinjastih negiranja nereda i bez kompleksaških povika
2. djeliš ali na krivu adresu
3.nestalo 30 crnih vreća koje sam kupio za prazne boce
4.napravili nered i odmah priznao vanja pogrešku i nema mu se šta kenjat jer je bio korektan
5.jebem onog koji ti je rekao da smo gledali utakmicu u prostoru
6. bolje biti smješan nego štičenik redikula
djiki

Post by djiki » 24 Feb 2009, 13:13

5.ja ni9sam nista reko na znanje da recem :cool)
benx

Post by benx » 24 Feb 2009, 13:32

djiki wrote:5.ja ni9sam nista reko na znanje da recem :cool)
Ako si znao a nisi rekao ne kužim zašto ne biš rekao šta je to neka tajna da se gleda u prostor ovo je smiješno!!
djiki

Post by djiki » 24 Feb 2009, 15:14

benx wrote:
Ako si znao a nisi rekao ne kužim zašto ne biš rekao šta je to neka tajna da se gleda u prostor ovo je smiješno!!
znas da bi to bio melem na rani zagiju kako opet radim spletke.....
mah ja neznam koliki bi skandal bio da npr. djiki posalje poruku kalacu ili hannu :istrijanci/hercegovci su veca stoka od mudzahedina i zidova skupa
pa na kolcu bi se paradiralo po obali marsala tita, a ja bi imao jabuku od delmontea u ustima
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 24 Feb 2009, 15:17

tebi je stvarno dosadno djiki... ajde me prestani spominjati i kuhati samo da se javljam... ajde bockaj nekog drugog molim te...
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 24 Feb 2009, 15:19

Kalach wrote:tebi je stvarno dosadno djiki... ajde me prestani spominjati i kuhati samo da se javljam... ajde bockaj nekog drugog molim te...
apsolutno te ne bockam, nego jednostavno kazem da bi bilo gnjusno i da bi popizdio da to napravim, i imao bi pravo.....
Chile

Post by Chile » 24 Feb 2009, 15:34

benx wrote:
točno tako. ja sam da se ekipa skuplja dolje. bolje nego da zjapi prazan
reds

Post by reds » 24 Feb 2009, 16:12

Čestitam jajduku ovom prilikom na pobjedi, dinamo ništa nije pokazao i hajduk bez obzira na vjerojatno nepostoječem penalu, a ne zaboranimo ni nepostoječi prekršaj za taj slobodni udarac zasluženo je dobio i neka se ekipa malo i veseli... to je moja poanta za ovu vašu raspravu oko derbija, u međusobna prepucavanja ne ulazim jer me ne zanimaju, a i medalja ima dvije strane tako da si malo razmislite i u tom pogledu...
Igra, jedna velika 0 i jednih i drugih a pogotovo dinama i amen!
Ima u svemu tome i jedna mala sadisfakcija ako hajduk bude uspio zadržati prvu poziciju, a to je da se derbi igra u splitu, e onda ćemo karte za jug, rezervirati mjesec dana ranije...pa da se ne nerviram u prostoru...
Locked