Umag Calling 2008A

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
Chopa
Član Kuće slavnih
Član Kuće slavnih
PSN: CChOpAA

Post by Chopa » 21 Apr 2008, 12:37

sta je bilo sa dolencom?
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
zagadur

Post by zagadur » 21 Apr 2008, 12:38

milas se već izjasnio usmenim i pismenim putem.citiram:ovaj čavlek nije normalan,napio se ko deva i radi sranja.ovo je zadnji put da ide s nama.
e djiki djiki treba te zatvorit u bruštoloni i isključit sve dotoke sa vanjskim svijetom da ne utječeš na svjedoke :idea
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 21 Apr 2008, 12:41

ja mislim da je najviše zaslužio crveni karton naš poglavica djiki.... i to ne jedan nego desetak cr venih... ništa ti sad ne vrijedi što ćeš se potrudit organizirat fojbu kad su zaokupljen smješnim obavezama i falš problemima odustao od puta... nemoj mi samo kukat i objašnjavati zašto nisi došao jer je svaka riječ neopravdana i neda mi se slušati...
ispalo je super jer je ekipa iz zg skroz odlična pa smo se fuzionirali ali nam je svima u glavama bilo žao što nemamo svoju ekipu pa makar bi u onoj konkurenciji došli zadnji... mislim na pravi nogomet...
inače, da ne zaboravim spomenuti kako je vaš legenda chile u 5 od 5 utakmica sve redom izgubio od klaunacha... jaka vam je ta liga u p.m. :cool)
istra ti materina!
zagadur

Post by zagadur » 21 Apr 2008, 12:54

Kalach wrote:ja mislim da je najviše zaslužio crveni karton naš poglavica djiki.... i to ne jedan nego desetak cr venih... ništa ti sad ne vrijedi što ćeš se potrudit organizirat fojbu kad su zaokupljen smješnim obavezama i falš problemima odustao od puta... nemoj mi samo kukat i objašnjavati zašto nisi došao jer je svaka riječ neopravdana i neda mi se slušati...
ispalo je super jer je ekipa iz zg skroz odlična pa smo se fuzionirali ali nam je svima u glavama bilo žao što nemamo svoju ekipu pa makar bi u onoj konkurenciji došli zadnji... mislim na pravi nogomet...
inače, da ne zaboravim spomenuti kako je vaš legenda chile u 5 od 5 utakmica sve redom izgubio od klaunacha... jaka vam je ta liga u p.m. :cool)
a koliko je benx zaslužio crvenih što nije išao u ozalj? :-D trebao si mene podplatiti sa dvije pive da nagovorim djikija da ode u ozalj a ne pogija šefa kuhinje(foruma) :DD
Chopa
Član Kuće slavnih
Član Kuće slavnih

Post by Chopa » 21 Apr 2008, 12:57

hm, izgleda ovaj djiki pomalo neki redikul, pa umjesto sudionika turnira koji si imali muda da dodju, on zapravo prica najvise na svim temema vezanim uz Karlovac/Ozalj 2008...a zapravo je mogao doci (OZNA sve dozna) :idea

cak se na BPLu ispricava jos nekim vecim jazavcima sto nije dosao :-st

dodje ti da se zapitas... :cool)
djiki

Post by djiki » 21 Apr 2008, 13:01

chopa zasto tako :-(
pa sad te pohvalio :idea
a pinky ko pinky zna on zasto sam to postao.....
Chopa
Član Kuće slavnih
Član Kuće slavnih

Post by Chopa » 21 Apr 2008, 13:04

pa da si dosao, mozda bi te i pohvalio :sleep:

ovako nastavljamo medjusobni dramenšiš... :cool)
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 21 Apr 2008, 13:22

evo da je pohvalim chopenshisha... da se ne uvrijede ostali njegovi jazavci ali jednostavno nije imao sa kime igrati... to je naravno rezultiralo porazom od 4:2 protiv kombiniranog sastava iss-landa i umaških fojbaša + redikul svih liga...
istra ti materina!
Chopa
Član Kuće slavnih
Član Kuće slavnih

Post by Chopa » 21 Apr 2008, 13:28

pohvale i tebi za naj atraktivo gol...jes da nije bilo sa 10 metara kako neki "koji nisu bili" sufliraju, al je full dobro izgledalo...skidam kapu, ono se rijetko vidja na rekreativo turnirima

a sto se tice krajnje reze BPL-a (2 poraza), nismo imali srece, 6 stativi u 2 tekme je ipak previse...a i ne kontamo se previse, nikad nismo igrali zajedno

al nema veze, valjda ce se organizirat nesto na domacem terenu (ZG) pa cem o krenut u pohod na kantu

valjda ce i tad djiki doci, bilo bi lijepo da zapali baklju dok dizem kantu :-D
djiki

Post by djiki » 21 Apr 2008, 13:58

Chopa wrote:
valjda ce i tad djiki doci, bilo bi lijepo da zapali baklju dok dizem kantu :-D
djiki nece nogom krocit u zege zbog svojih blitvarskih uvjerenja :cool)
Chopa
Član Kuće slavnih
Član Kuće slavnih

Post by Chopa » 21 Apr 2008, 14:01

:-(

steta, bas te htio navuc na tanak led i slozit sacekusu :toljaga
djiki

Post by djiki » 21 Apr 2008, 14:02

Chopa wrote::-(

steta, bas te htio navuc na tanak led i slozit sacekusu :toljaga
ti i zagi :-D i po novom to se zove pricekusa :idea
djiki

Post by djiki » 21 Apr 2008, 14:09

zagadur wrote:milas se već izjasnio usmenim i pismenim putem.citiram:ovaj čavlek nije normalan,napio se ko deva i radi sranja.ovo je zadnji put da ide s nama.
e djiki djiki treba te zatvorit u bruštoloni i isključit sve dotoke sa vanjskim svijetom da ne utječeš na svjedoke :idea
po toj logici treba mu dati svaki put žuti kad se potuče vani? to se desilo u ozlju tako da ne vidim paralele s umaškom ligom.....
ja cu po starom dobrom obicaju se iskljucit iz te problematike
reds

Post by reds » 21 Apr 2008, 14:15

Kalach wrote:evo da je pohvalim chopenshisha... da se ne uvrijede ostali njegovi jazavci ali jednostavno nije imao sa kime igrati... to je naravno rezultiralo porazom od 4:2 protiv kombiniranog sastava iss-landa i umaških fojbaša + redikul svih liga...
Pridružujem se i ja pohvalama chopi, stupu obrane i kreativcu sredine terena-sve u jednome, koji je nama u dva navrata i stativu pogodio ako se ne varam, drugi put možda više sreće, jbg. :cool)
reds

Post by reds » 21 Apr 2008, 15:16

benx

Post by benx » 21 Apr 2008, 16:22

Ovo je pohvalno izmakinirao svaka mu čast Ćiro je veća mustra od mene cigan pederčina!!!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D
zagadur

Post by zagadur » 21 Apr 2008, 17:05

djiki wrote:
zagadur wrote:milas se veæ izjasnio usmenim i pismenim putem.citiram:ovaj èavlek nije normalan,napio se ko deva i radi sranja.ovo je zadnji put da ide s nama.
e djiki djiki treba te zatvorit u bruštoloni i iskljuèit sve dotoke sa vanjskim svijetom da ne utjeèeš na svjedoke :idea
po toj logici treba mu dati svaki put žuti kad se potuèe vani? to se desilo u ozlju tako da ne vidim paralele s umaškom ligom.....
u djikija muda o u deve :-D
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 21 Apr 2008, 17:15

Svaka čast Umaškim jazavcima, koji su me lijepo primili na čašicu razgovora. Zagija sam upoznao na radnom mjestu, kad je radio one ćevape koji nisu bili dobro pečeni, tj. ostali su živi u sredini :) Nisam ih ja doduše jeo, nego kolega, a on ne cjeni živo meso, pa je bio ljut - ali sam mu rekao, "ne seri, to mi je jaran pekao" pa se smirio :-D

ja sam mislio da je u tih 28 godina barem naučio kuhati kad i tamo proual...
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 21 Apr 2008, 17:18

zagadur wrote:
djiki wrote:
zagadur wrote:milas se veæ izjasnio usmenim i pismenim putem.citiram:ovaj èavlek nije normalan,napio se ko deva i radi sranja.ovo je zadnji put da ide s nama.
e djiki djiki treba te zatvorit u bruštoloni i iskljuèit sve dotoke sa vanjskim svijetom da ne utjeèeš na svjedoke :idea
po toj logici treba mu dati svaki put žuti kad se potuèe vani? to se desilo u ozlju tako da ne vidim paralele s umaškom ligom.....
u djikija muda o u deve :-D
pa ako ti smeta sto je napravio neko sranje u tamo nekom ozlju, koji ni ne znas di je, pokazi ti muda od noja i rjesi to, daj prjedlog za iskljucivanjem, 5. zutim ili sto ja znam...najlakse djikija prozivat a nemat ni sam muda nis napravit.....
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 21 Apr 2008, 17:34

molio bi jezgru neka se izjasni o chiletovim ekscesima jer je nedopustivo onakvo ponašanje... kakvi kartoni, to su gluposti, daj budite više djelotvorni...
istra ti materina!
Locked