Benki sam protiv svih
nakon sto su zagijevu cer primili u jaslice a benkijeva lea nisu:
zagi:jel znas da djeca branitelja imaju prednost pri upisivanju?
benx:neka, tako i tako ce se prije ili poslije ubit
zagi:a u koj si vrtic dao molbu?
benx:u onaj jugoslavenski
p.s.daj zagi sjeti se bilo je jos par monthy paythonovskih fora
zagi:jel znas da djeca branitelja imaju prednost pri upisivanju?
benx:neka, tako i tako ce se prije ili poslije ubit
zagi:a u koj si vrtic dao molbu?
benx:u onaj jugoslavenski
p.s.daj zagi sjeti se bilo je jos par monthy paythonovskih fora
komentar na hrv-engleska 1:4
-Da se mene pita ja bi podjelio hrvatsku kao walles skotsku, englesku i sjevernu irsku. tako da se mozemo sresti sa panoncimau kvalifikatornoj skupini. raprezentacija istria i cersco bi igrala na glavnom stadionu u osseri, repka velebita do makarske bi igrala na staroj plinari, ploce i dubrovnik su tako i tako montenegro, zagreb grad drzava a bogme i kanton sa stadionom vulkan vezuv, i ostala hrvatska od goricana preko nakiganisze pa do iloka sa glavnim stadionom u vukovaru zvan veselin sljivancanin, to bi bila realna raspodjela snaga s time da bi panonija protiv tadjikistana igrala u molvama, a npr. istria i cerso na susaku!
-Da se mene pita ja bi podjelio hrvatsku kao walles skotsku, englesku i sjevernu irsku. tako da se mozemo sresti sa panoncimau kvalifikatornoj skupini. raprezentacija istria i cersco bi igrala na glavnom stadionu u osseri, repka velebita do makarske bi igrala na staroj plinari, ploce i dubrovnik su tako i tako montenegro, zagreb grad drzava a bogme i kanton sa stadionom vulkan vezuv, i ostala hrvatska od goricana preko nakiganisze pa do iloka sa glavnim stadionom u vukovaru zvan veselin sljivancanin, to bi bila realna raspodjela snaga s time da bi panonija protiv tadjikistana igrala u molvama, a npr. istria i cerso na susaku!
- alst
- Osvajač BSC-a 2007.
Da, ali podijeljeni će na OL u Londonu premijerno nastupit kao jedna reprezentacija.. Velika Britanija, ili Ujedinjeno Kraljevstvo, aj ga znajdjiki wrote:komentar na hrv-engleska 1:4
Negdje sam pročitao da britanski premijer Brown pokušava nagovoriti Fergusona da se prihvati vođenja te repke, sad kolko u svemu tome ima istine- Boga pitaj
Ivano legendo, da si ga zviznuo šakom u bradu bilo bi još bolje - ali dobro je i ovako
Re: Benki sam protiv svih
kralj opet u akciji
sa najdrazim haremasicama,po izrazu lica dalo bi se naslutit da je treca osoba dole
benki vidno olaksan? i sumnjiva fleka na celu
sa najdrazim haremasicama,po izrazu lica dalo bi se naslutit da je treca osoba dole
benki vidno olaksan? i sumnjiva fleka na celu
antalogijska slika, koliko dragih lica ovdje, a benki sredina kopa s ppogledom vodje
case lomim ruke mi krvave
alko strumpf ilitiga puffo alcolone
uvijek spremni
alko strumpf ilitiga puffo alcolone
uvijek spremni