Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
-
zagadur
mislio je na tihija.nije istina djikane,sjeti se da sam i tihom rekao da ne igra.ali djiki nebi bio zdrav da ne stane u obranu chileta i juniora.valjda skuplja poene da ga opet vrate u umašku torsidu
-
reds
jel ima mrežice u prostoru za pinge ponge?
-
djiki
zagadur wrote:mislio je na tihija.nije istina djikane,sjeti se da sam i tihom rekao da ne igra.ali djiki nebi bio zdrav da ne stane u obranu chileta i juniora.valjda skuplja poene da ga opet vrate u umašku torsidu
karam te malo
nema mrežice čekamo donaciju
-
zagadur
djiki wrote:zagadur wrote:mislio je na tihija.nije istina djikane,sjeti se da sam i tihom rekao da ne igra.ali djiki nebi bio zdrav da ne stane u obranu chileta i juniora.valjda skuplja poene da ga opet vrate u umašku torsidu
karam te malo
bolje da je nema jer onaj zvuk loptice je više nego iritantan.što hitnije treba hodnik osposobit za pinpong
-
Kalach
- Traži ga Real Madrid
-
tihi je komedija od čovjeka a ne netko kome ce se keva ulizivati... a koliko ja znam vi ste ipak put po noge i sprdali se kevi cijeli put... a po kevu je došao kralj spada....
-
Kalach
- Traži ga Real Madrid
-
a to da djikenshish skuplja punte kao bocari po gradu plasticne boce to je istina...
-
djiki
Kalach wrote:tihi je komedija od čovjeka a ne netko kome ce se keva ulizivati... a koliko ja znam vi ste ipak put po noge i sprdali se kevi cijeli put... a po kevu je došao kralj spada....
kalach padaš s marsa govorimo o zagiju i ulizivanju ne kevi
-
reds
djiki wrote:zagadur wrote:mislio je na tihija.nije istina djikane,sjeti se da sam i tihom rekao da ne igra.ali djiki nebi bio zdrav da ne stane u obranu chileta i juniora.valjda skuplja poene da ga opet vrate u umašku torsidu
karam te malo
šta onda, jel se smije ili nesmije igrati pinge ponge?
-
Kalach
- Traži ga Real Madrid
-
ma vidim kako se svi međusobno ulizujete da je to gnjusno... kad dođem doma nebi se začudio da vidim jednu ogromnu stonogu... ono jedan drugome glavu u šupak i ajmo karusel po gradu...
-
djiki
reds wrote:djiki wrote:zagadur wrote:mislio je na tihija.nije istina djikane,sjeti se da sam i tihom rekao da ne igra.ali djiki nebi bio zdrav da ne stane u obranu chileta i juniora.valjda skuplja poene da ga opet vrate u umašku torsidu
karam te malo
šta onda, jel se smije ili nesmije igrati pinge ponge?
meni je svejedno
-
reds
Kalach wrote:a to da djikenshish skuplja punte kao bocari po gradu plasticne boce to je istina...
...ja u to ne vijerujem...ako je tako onda je to žalosno po našeg minikja
-
reds
Kalach wrote:ma vidim kako se svi međusobno ulizujete da je to gnjusno... kad dođem doma nebi se začudio da vidim jednu ogromnu stonogu... ono jedan drugome glavu u šupak i ajmo karusel po gradu...
benki je prvi u redu, jer njegova glava ne stane nikome u pakšu, a i voli biti prvi...
-
djiki
Kalach wrote:a to da djikenshish skuplja punte kao bocari po gradu plasticne boce to je istina...
isadao si jučer tuntaru iz guzice ko jedna neugodna dierea
-
djiki
reds wrote:Kalach wrote:ma vidim kako se svi međusobno ulizujete da je to gnjusno... kad dođem doma nebi se začudio da vidim jednu ogromnu stonogu... ono jedan drugome glavu u šupak i ajmo karusel po gradu...
benki je prvi u redu, jer njegova glava ne stane nikome u pakšu, a i voli biti prvi...
benki je lokomotiva naša
-
Kalach
- Traži ga Real Madrid
-
ma boli mene za tuntara.. to je više da malo napravim nereda u vašem ljubavnom gnjezdu...
-
djiki
Kalach wrote:ma boli mene za tuntara.. to je više da malo napravim nereda u vašem ljubavnom gnjezdu...
dobro si rekao u našem
-
reds
Kalach wrote:ma boli mene za tuntara.. to je više da malo napravim nereda u vašem ljubavnom gnjezdu...
znači tako?To nije lijepo od tebe...
-
Kalach
- Traži ga Real Madrid
-
već sam ti rekao keva da nemaš smisla za provokaciju, jbg sa time se rodiš kao djikenshish ili dobiješ ubrizgavanjem ampule kao što je to zagijev slučaj iz djikijevog laboratorija..
-
reds
Kalach wrote:već sam ti rekao keva da nemaš smisla za provokaciju, jbg sa time se rodiš kao djikenshish ili dobiješ ubrizgavanjem ampule kao što je to zagijev slučaj iz djikijevog laboratorija..
a šta sam ja to provocirao?
-
reds
reds wrote:Kalach wrote:ma boli mene za tuntara.. to je više da malo napravim nereda u vašem ljubavnom gnjezdu...
znači tako?To nije lijepo od tebe...
samo sam konstatirao, a ne provocirao...