Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi
Re: Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi
nastavlja se pljačka... u 30. min poništen regularan gol i nije sviran penal za napoli... i to nije moje subjektivno mišljenje
ja stvarno neznam šta se tu dešava... ovo postaje presmješno...
istra ti materina!
napoli konačno pobjedio ali prvi napolijev gol dan nakon evidentnog prekršaja nad sieninim obrambenim igračem.Kalach wrote:nastavlja se pljačka... u 30. min poništen regularan gol i nije sviran penal za napoli... i to nije moje subjektivno mišljenje
pljačka se nastavlja,ovo nije moje subjektivvno mišljenje
kalach,ovaj je za mamića tv u boji.sportski direktor marino i donadoni dobili otkaze u direktnom prijenosu.grazie maminje'
http://www.video.mediaset.it/mplayer.ht ... rtmediaset
ni moje forza napoli, forca delaure, forca fosforo, forca and'rangetazagadur wrote:napoli konačno pobjedio ali prvi napolijev gol dan nakon evidentnog prekršaja nad sieninim obrambenim igračem.Kalach wrote:nastavlja se pljačka... u 30. min poništen regularan gol i nije sviran penal za napoli... i to nije moje subjektivno mišljenje
pljačka se nastavlja,ovo nije moje subjektivvno mišljenje
oba su ostala a za marina treba vidjeti iako sam ti već danas rekao da je jedan od boljih sportskih direktora u italiji...zagadur wrote:kalach,ovaj je za mamića tv u boji.sportski direktor marino i donadoni dobili otkaze u direktnom prijenosu.grazie maminje'
daj mi samo objasni zašto opet podbadaš ako smo zajedno pratili tekmu na kojoj je poništen gol i nedosuđen penal za koji si rekao da je čisti... ako misliš dalje ovako glupo provocirati neću ti odgovarati... mislim, ne kužim tvoju zajebanciju... znam da me provociraš ali nakon što se 2 sata dopisujemo čemu ovo...
istra ti materina!
provociranje,podbadanjeKalach wrote:oba su ostala a za marina treba vidjeti iako sam ti već danas rekao da je jedan od boljih sportskih direktora u italiji...zagadur wrote:kalach,ovaj je za mamića tv u boji.sportski direktor marino i donadoni dobili otkaze u direktnom prijenosu.grazie maminje'
daj mi samo objasni zašto opet podbadaš ako smo zajedno pratili tekmu na kojoj je poništen gol i nedosuđen penal za koji si rekao da je čisti... ako misliš dalje ovako glupo provocirati neću ti odgovarati... mislim, ne kužim tvoju zajebanciju... znam da me provociraš ali nakon što se 2 sata dopisujemo čemu ovo...
jel si ti uopće slušao ovo o čemu de laurentis priča???on u maniri najboljeg mamića usporedjuje izlazak filma u kina sa nogometnim klubom, pa daje packe treneru o pozicijama igrača na terenu a što je najsličnije mamiću kaže:na poluvremenu sam sišao u svlačionice da "probudim" igrače i da im kažem da se ne smiju tako poigravat u našoj kući san paolu i sa navijačima. btw svi taljanski mediji pišu i govore da marino 100% odlazi a donadoni 99%.nikakvo podbadanje nije bilo sa moje strane samo dokaz da mamić nije jedini na svijetu nego da ih ima i u italiji.prestani u svkom postu o napoliju vidjet atak na tebe.nego lijepo nam reci dali je ono bio faul kod prvog napolijevog gola(ovo nije atak)?!
ma dobro šta hoćeš... jučer sam ti napisao da iz 2 ugla izgleda faul a iz trećeg nije... više je faul nego nije... neznam zašto ti moram to objašnjavati... pa prije toga su bili zakinuti za penal i regularan gol... u svakom slučaju više nego sumnjiva situacija kod gola napolija...
30' - ALTRO TORTO ARBITRALE PER IL NAPOLI! RIGORE NETTO SU MAGGIO NON ASSEGNATO DALL'ARBITRO!!! Incredibile che poi l'arbitro non concede agli azzurri il calcio d'angolo, segno evidente che il giocatore del Siena non entra nel pallone!
28' - Ghezzal al volo, tiro alto. Problemi per Contini, si scalda Rinaudo. Questo Napoli è anche sfortunato.
26' - GOL ANNULLATO AL NAPOLI! LAVEZZI SUL FILO DEL FUORIGIOCO SUPERA CURCI E METTE IN RETE! Il replay evdenzia che Lavezzi è in linea con l'ultimo difensore ospite!
p.s. ne vidi mi se filmić koji si poslao ali za marina se već neko vrijeme priča da leti... zbog desetak igrača koje je gomilao kao rinaudo, pazienza, aronica, denis, navarro, rullo, contini... ako izuzmemo to on je od jednog anonimusa dobio hamsika, lavezzia, gargana, datola, santacrocea... pa dodajmo tu maggia, de sanctisa, iezza, bogliacina, cigarinija, campagnara i ostale... po meni je radio dobar posao... iz serie c u 4 godine su igrali europu pa reci da je lik loše radio... mah...
30' - ALTRO TORTO ARBITRALE PER IL NAPOLI! RIGORE NETTO SU MAGGIO NON ASSEGNATO DALL'ARBITRO!!! Incredibile che poi l'arbitro non concede agli azzurri il calcio d'angolo, segno evidente che il giocatore del Siena non entra nel pallone!
28' - Ghezzal al volo, tiro alto. Problemi per Contini, si scalda Rinaudo. Questo Napoli è anche sfortunato.
26' - GOL ANNULLATO AL NAPOLI! LAVEZZI SUL FILO DEL FUORIGIOCO SUPERA CURCI E METTE IN RETE! Il replay evdenzia che Lavezzi è in linea con l'ultimo difensore ospite!
p.s. ne vidi mi se filmić koji si poslao ali za marina se već neko vrijeme priča da leti... zbog desetak igrača koje je gomilao kao rinaudo, pazienza, aronica, denis, navarro, rullo, contini... ako izuzmemo to on je od jednog anonimusa dobio hamsika, lavezzia, gargana, datola, santacrocea... pa dodajmo tu maggia, de sanctisa, iezza, bogliacina, cigarinija, campagnara i ostale... po meni je radio dobar posao... iz serie c u 4 godine su igrali europu pa reci da je lik loše radio... mah...
istra ti materina!
lufc sinoć remizirao 1:1 sa carlisleom... možda smo očekivali više ali i dalje čvrsto držimo 1. mjesto... becks opet nije razočarao ;)
istra ti materina!
pazi ovo... mladi lav snodgrass dobio nagradu za igrača mjeseca... neki dan gledam na transfermarktu koliko vrijede igrači leedsa kad ono osim ultraklase becksa koji je procjenjem na 1,500,000 eura baš taj mladi snodgrass (22g) koji je čak pozvan u reprezentaciju škotske vrijedi pišljivih 50,000 Eura...
a 19-o godišnji delph koji je ovog ljeta prešao u villu procjenjen je na 4,000,000 eura...
a 19-o godišnji delph koji je ovog ljeta prešao u villu procjenjen je na 4,000,000 eura...
istra ti materina!
ludi smetlar zove reju nazad u napoli?
dobro da nisu napoliju poništili onakav gol kao danas fiorentini,jer bi jebali ježa u leđa
ali trombetas su forabenx wrote:http://www.youtube.com/watch?v=zx539UN_o6U Zadni derby
32000 lufc i 5 bodova ispred trećeplasiranog...
istra ti materina!
Otišao je Donadoni srećom, čovjek koji je uspio imat puno gore rezultate od Reje!!
http://www.youtube.com/watch?v=Rhs3alkn ... L&index=15 Ko je tu gost a ko domaćin
- tata
- Čovjek koji je otkrio LeBrona i Akognona ter izmislio i otkrio Lahma, Bakambua i Dzyubu
- PSN: Tata_13
Ako se sjećate reko sam odma kad je Donadoni došao da me strah jer čovjek je po meni jako loš trener...benx wrote:Otišao je Donadoni srećom, čovjek koji je uspio imat puno gore rezultate od Reje!!
Ja sam IDIOT. Rinse and repeat.
http://www.youtube.com/watch?v=dck1J7Ul ... re=related Za sad spašen maradona skače maradona ko Vlaović protiv Steaue!!!