Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 03 Jun 2008, 15:49

vidio sam... dobili si gol 35 sekundi prije kraja regularnog dijela i onda pukli u produžetku...
istra ti materina!
benx

Post by benx » 03 Jun 2008, 18:35

Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 05 Jun 2008, 10:48

per l'attaco spunta il nome di Kurany!!!!
istra ti materina!
benx

Post by benx » 05 Jun 2008, 19:40

Pustimo sad Napoli slaviomo pobjedu ja i John Benvin iz NY slavimo pobjedu nad pingvinima!!http://www.youtube.com/watch?v=YtCSlbKleCY
benx

Post by benx » 05 Jun 2008, 19:41

benx

Post by benx » 05 Jun 2008, 22:58

http://www.youtube.com/watch?v=7KEe-1Wb ... re=related

pingu na napoletanski samo za Kalachove živce!
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 06 Jun 2008, 09:53

ovaj pingu napuletn' je predobar... benx sada si mi draži 15%... samo da te podsjetim na onog lika sa foruma... savaki put kad ovo pročitam razvalim se od smijeha...

Maggie arrecriat!
Peccato ca tnev a chillu strunz e Busiell rint e recchie, ma fatt na uall'r tant pe tutt a partit.
Ragŕ, vi giuro, non ce la faccio piů a sentirlo, sta delirando, sta esagerando, sta sclerando completamente. Uagliů, chill sta for che C'REVELL!
Ieri ad un certo punto insisteva a cantare da solo una canzone che sapeva solo lui!
Marň, che brutta fine che sta facendo la curva B, vi prego ragazzi, purtatavill!
Cmq secondo me č tutto organizzato, altrimenti non si spiegherebbe perchč nessuno (tipo un giornalista, una persona della societŕ, una persona del comune di Napoli, una persona della federcalcio) lo diffida ???
Perchč De Laurentis quann va a fŕ l'estratto conto a fine mese, e vede : 1 gennaio:1150 euro, 8 gennaio: 1150 euro, 15 gennaio: 1150 euro, 22 gennaio: 1150 euro, 29 gennaio: 1150 euro..
non dice: AZZ, ma chi č stu strunz ca se sta sburzann e sord? A SI? E BUSIELL??
E ASPIETT NU MOMENT, Oě...
pigliass o cellulare...
DRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
DRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
DRIIIIIII... PRONTO?
E ciao, pronto, sono De Laurentis, il presidente del Napoli, č la questura di Napoli?
:- Si, mi dica
:- si, senta, ce sta una persona della curva B ten na basett long quante e corn ca ten, ten e capill nzevat cu l'uoglie extravergine, cu nu cappiell ngap, ngopp a nu scalin, e allucc cumm e nu strunz cu nu microfono in mano...
:- a.. si, si.. chi č BUSIELL?
:- e brav, pecchč o saie?
:- eh, chi č ca nun o sap a chillu strunz
:- eh, e cmq mata fa stu piacere, me lata diffidŕ.. e se continua a venire e infrange la legge.. ce l'arresto sulla diffida,come voi ben sapete.. vero commissŕ?
:- si si... lo so, lo so... cmq nun song commissario, so maresciall
:- e vabbeh, č a stessa cos.. cmq mo facit stu piacere, pecchč ie me so rutt o cazz e spennr 1150 euro a semman, ma nun tant pe sord, pecchč ne teng a quantitŕ industrial, ma pecchč se pop aggia ittŕ 5 mila euro o mes, preferisco darle in beneficenza a chi ne ha bisogno..
:- avita raggion presidč.. allň mň subito ci mettiamo all'opera!
:- Perfetto, e poi un altra cosa.. questi giocatori, e questi tifosi, hanno una grande voglia di tifare, portare tamburi, bandiere, sciarpe e di gridare i nuovo nomi dei giocatori.. allň matŕ truvŕ a nu certo palummella, e me l'ata mettere o post e busiell e me l'ata fa alluccŕ comm e o cess..., e se lui non si sente piu in grado in quanto ha famiglia e giustamente vuol star tranquillo, me ne dovete trovare un altro, emergente che ha la sua stessa mentalitŕ e ama napoli
:- Va bene, presidč, sarŕ fatto!
:- Arrivederci commissŕ!
:- aeh! Vi ho detto ca sň marisciall!
:- Scusat, avita ragion!
:- Ueh, forza Napoli!
:- Sempre!
:- Arrivederci!
:- Stat'v BBUON!!!!!!!!
istra ti materina!
zagadur

Post by zagadur » 07 Jun 2008, 17:00

http://www.youtube.com/watch?v=SfzlXGZY ... re=related
flu u finalu libertadores.al se maminjo zajebo što nije uzeo nevesa kad je džabalesku.maracana mato de gioense :heart:
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 10 Jun 2008, 17:25

u slijedeća 2 dana za napoli potpisuje 26 godišnji Denis... za indipendiente je u 60 utakmica zabio 46 golava, znači nije za bacit...
ancora un grande colpo di marino!!!!
istra ti materina!
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 11 Jun 2008, 14:09

potpisao christian maggio iz sampdorie... čekamo još denisa pa u borbu za vrh... po meni treba još jedno super pojačanje iako je ovaj denis zvijer, gledao sam ga malo na youtubeu...
istra ti materina!
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 18 Jun 2008, 11:38

evo za one koje zanima pakleni plan, ali stvarno je dobar...

mogućnost polaska je 31.07. (četvrtak) 18:55 iz Trevisa, dolazak u rim 19:55, s time da postoji varijanta da se krene slijedećeg jutra, ima let oko 7 ujutro ali tako gubimo jedan izlazak...
01.08. (petak) je utakmica pa čim se probudimo gibamo za napoli u razgledavanje pompeja i navečer tekma... izlazak itd...
subota je predviđena za razgledavanje rima i znamenitosti kojih tamo ne manjka... narvno izlazak kao nekontrolirano alkoliziranje je predviđeno za večernje sate...
polazak natrag bio bi u nedjelju 17:25 je let za treviso...
možda je dovoljno krenuti i petak ujutro da ušparamo malo jer svi kukaju zbog ep...

cijena povratnog leta je 37 eura uključujući taxe, hostel 20 eura/noćenje... za ostale računice pobrinite se sami...

ajme riquelme, ajme palermo, ajme palacio, ajme ladesma, ajme castroman....

ovo je fora....
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 18 Jun 2008, 11:44

pa sto nisi reko da moram uzeti bmw? :-? dal idemo mozda s onim teretnim avionima pa ga stavljamo unutra? :idea
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 18 Jun 2008, 11:47

nekako mi se čini da je cijena hostela pretjerana standardu mojih putovanja pa dajem riječ potruditi se poradi toga... ako smo u londonu mogli za 6 i pol eura onda čita di napoli mora osigurati noćenja barem po 8,90 eurića ako ne i manje...
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 18 Jun 2008, 11:52

Kalach wrote:nekako mi se čini da je cijena hostela pretjerana standardu mojih putovanja pa dajem riječ potruditi se poradi toga... ako smo u londonu mogli za 6 i pol eura onda čita di napoli mora osigurati noćenja barem po 8,90 eurića ako ne i manje...
koliko je ruzan,sporak i smrdljiv taj grad trebalo bi biti djabe :idea
zagadur

Post by zagadur » 18 Jun 2008, 17:27

moram pohvaliti kalachovljanina.svi a posebno ja smo se sprdali njegovim organizacijskim sposobnostima ali bogami nas je sve demantirao sa organiziranjem puta za london a posebno za beč.organizacija pes turnira je ipak nešto drugo :-D :roll
benx

Post by benx » 18 Jun 2008, 19:16

benx

Post by benx » 18 Jun 2008, 19:18

Chopa
Član Kuće slavnih
Član Kuće slavnih
PSN: CChOpAA

Post by Chopa » 18 Jun 2008, 19:26

idete gledat napoli?
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
zagadur

Post by zagadur » 18 Jun 2008, 20:10

Chopa wrote:idete gledat napoli?
da.01.08. na san paolu se igra prijateljska tekma izmedju napolia i boca juniorsa a specijalni gost je el pibe de oro :heart: .to će biti štala
Locked