Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi
ali koji si ti smješan lik... počelo je zivkanju u 9 ujutro, kalač ovo, kalač ono, kad dolaziš, da ti pomognem oko nagovaranja benxa itd. itb...
sad daješ ban? pa samo što mi crveni tepih ne nosiš kad dolaziš...
kad se samo sjetim one vaše koreografije "nekom derbi a nekom... šta već" a tebi se tresu ruke kao da imaš epilepsiju...
ali... da nastavim, mogao bi svako malo i koju dobru riječ za starog druga, barem me voliš više od zagija...
sad daješ ban? pa samo što mi crveni tepih ne nosiš kad dolaziš...
kad se samo sjetim one vaše koreografije "nekom derbi a nekom... šta već" a tebi se tresu ruke kao da imaš epilepsiju...
ali... da nastavim, mogao bi svako malo i koju dobru riječ za starog druga, barem me voliš više od zagija...
istra ti materina!
a slusaj zagi je objektivno necu reci sto, da se ne uvrijedi ai svakako si veci covjek od njega, i sto zvuci nemoguce i totalni SF manje si iritantan od njega, jebiga tebe mi fora zajebavat jer se uvijek palis a njega se ni nesmije karat, ali zato kad je neko drugi u njegovoj situaciji (citaj benx) onda su svrsavanja do preksutra..ti si barem dosljedan u svom redikulizmu
, ali u umag možeš doći kod mene uvijek...djiki wrote:ma popisam ti se na napoli najsmrdljivi grad u europi sa super fora ultrasima od 1,5 metara visine, leeds klubkoji je postao provincjalni, palmeiras za koji neznas iz kojeg je grada, na medu i red fuckerse itd itd
necu vise ovdje pisat dajem si ban , a tebi dajem ban za dolazak u umag
djiki nisi platio pelinkovac u istri.redicolo di tutti i redicolidjiki wrote:a slusaj zagi je objektivno necu reci sto, da se ne uvrijedi ai svakako si veci covjek od njega, i sto zvuci nemoguce i totalni SF manje si iritantan od njega, jebiga tebe mi fora zajebavat jer se uvijek palis a njega se ni nesmije karat, ali zato kad je neko drugi u njegovoj situaciji (citaj benx) onda su svrsavanja do preksutra..ti si barem dosljedan u svom redikulizmu
http://youtube.com/watch?v=QHiAnLhhj6E
Da se nebi zaboravilo zadnje kolo 25.05.2008. Portugesa Palmeiras
Da se nebi zaboravilo zadnje kolo 25.05.2008. Portugesa Palmeiras
poker di aquisti per il palmeiras...
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=106428
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=106428
istra ti materina!
to je budalaština... marino ne želi raditi tako veliku razliku među igračima a adriano ima primanja od oko 2-3 mil eura po sezoni...
IN ENTRATA:
Blasi 100% (a titolo definitivo, Juventus)
Zalayeta 100% (rinnovo comproprietà, Juventus)
Rinaudo 99% (Palermo)
Pasquale 65% (Livorno)
Iaquinta 40% (Juventus)
Cech 25% (Porto)
Antonini 20% (comproprietà Empoli-Milan)
Zabaleta 20% (Espanyol)
Caballero 15% (Nacional)
Mauro Esposito 15% (Roma)
Derdiyok 15% (Basilea)
Maggio 15% (comproprietà Sampdoria-Fiorentina)
Milito 10% (Real Saragozza)
Fornaroli 10% (National Montevideo)
IN ENTRATA:
Blasi 100% (a titolo definitivo, Juventus)
Zalayeta 100% (rinnovo comproprietà, Juventus)
Rinaudo 99% (Palermo)
Pasquale 65% (Livorno)
Iaquinta 40% (Juventus)
Cech 25% (Porto)
Antonini 20% (comproprietà Empoli-Milan)
Zabaleta 20% (Espanyol)
Caballero 15% (Nacional)
Mauro Esposito 15% (Roma)
Derdiyok 15% (Basilea)
Maggio 15% (comproprietà Sampdoria-Fiorentina)
Milito 10% (Real Saragozza)
Fornaroli 10% (National Montevideo)
istra ti materina!