Transferi
ti si najavio draft ne kaparuChile wrote:Chile wrote:i šta ako je roni htio uzeti recimo aimara a ja sam na forumu objavio draft?
transfer rok pocinje nakon zavrsetka sezone i vec vecer zadnjeg turnira (na kraju) se moze draftat. ali ponavljam to je za transfere. ti si najavio dolazak aimara ko gotovu stvar i nisi imao play pa sam prihvtio draft kupnje cekajuci prodaju nekog igraca....
mislim boli me taki za r.carlosa ali mora se to rjest da ne dodje do kolapsa totalnog.zasto ja sad nebi mogao jer kako kaze zagi nema definiranog pravila, kaparirati mancinija i rec dolazi kod mene za 3 sezone?isto ne pise pravilo
chile TRAdITORE
ma daj djiki ne seri.toliko ste prozirni u sa tim lažima da mi se riga.sad biš opet bio pravednik i sudac.pričas o mogućem kolapsu a kolaps je davnih dana nastupio.ja sam koristio riječ kapara u figurativnom smislu,mogao sam napisat npr.službeno objevljujem transfer carlosa u forest.ja sam postupio samo po onome što si ti rekao a što ti sada nječeš i hvataš se nekih pravila i sranja.odmah je chile izdajica jer je vidio na što ste vi spremnidjiki wrote:ti si najavio draft ne kaparuChile wrote:Chile wrote:i šta ako je roni htio uzeti recimo aimara a ja sam na forumu objavio draft?
transfer rok pocinje nakon zavrsetka sezone i vec vecer zadnjeg turnira (na kraju) se moze draftat. ali ponavljam to je za transfere. ti si najavio dolazak aimara ko gotovu stvar i nisi imao play pa sam prihvtio draft kupnje cekajuci prodaju nekog igraca....
mislim boli me taki za r.carlosa ali mora se to rjest da ne dodje do kolapsa totalnog.zasto ja sad nebi mogao jer kako kaze zagi nema definiranog pravila, kaparirati mancinija i rec dolazi kod mene za 3 sezone?isto ne pise pravilo
chile TRAdITORE
chile je izdajica znas koliko?nista. ima svojstav i malo ga zajebajem...nadji na fourmu ili sms-u dokaz da sam reko to sto tvrdis i ponizno cu ti se izvinut, dati ti benxov supak i platit ti pelinkovaczagadur wrote:ma daj djiki ne seri.toliko ste prozirni u sa tim lažima da mi se riga.sad biš opet bio pravednik i sudac.pričas o mogućem kolapsu a kolaps je davnih dana nastupio.ja sam koristio riječ kapara u figurativnom smislu,mogao sam napisat npr.službeno objevljujem transfer carlosa u forest.ja sam postupio samo po onome što si ti rekao a što ti sada nječeš i hvataš se nekih pravila i sranja.odmah je chile izdajica jer je vidio na što ste vi spremnidjiki wrote:ti si najavio draft ne kaparuChile wrote:
chile TRAdITORE