B mendy zar opet a meni kenja da mi kalach radi draft a on opet sluša kalachove igračedjiki wrote:skandalozni draft reds nakon kojeg samo dobio poziv od druga klaunacha koji je drvljem bokserom i kamenjem po svom kumu....neprocjenjivi dijalozi zbogkojih se jos i sada smijem, a covjek pomutnje dobrih odnosa je svjetska klasa b.mendy
ukratko
in:guardado, b.mendy i kameni
out:diego, montinho i canizares
Transferi
toliko o spektakularnom draftu koji je keva najavio na zadnjem turniru .ja mislim da je keva uzeo mendya samo da što više ljudi okrene protiv sebe tako da ima alibi kad će odjebat ligu radi pokera i ekipe kartaša.napisao bi još nešto ali me keva zamolio da šutim o tome na forumudjiki wrote:skandalozni draft reds nakon kojeg samo dobio poziv od druga klaunacha koji je drvljem bokserom i kamenjem po svom kumu....neprocjenjivi dijalozi zbogkojih se jos i sada smijem, a covjek pomutnje dobrih odnosa je svjetska klasa b.mendy
ukratko
in:guardado, b.mendy i kameni
out:diego, montinho i canizares
zagi je miran i ispunio je jučer dano obećanje da neće o pokerašima na forumu.što se tiče tvog pohoda na naslov imam samo jednu riječ: PROUALreds wrote:Pripremite se na tarapanu večeras.Vanja ide na titulu i punjenje vaših golova samo da znate.Što se tiče pokeraša, ja sam se obvezao da ćemo ubuduće ostavljati barem 50 kuna po večeri, tako da naš zagić bude miran...
IO SONO LA VERA JEZGRAdjiki wrote:posto je zagi izmislio novo pravilo, tj izmjenio postojece koje glasi da kod drafta prvi najavi svoj draft ima prednost, a ne kod vec gotvog drafta da kaparira za sljedecu sezonu onda cu ja kaparirat mancinija, mutua i dagaku.....
iako po meni to nema veze sa mozgom ali neka bude....
ovo je već vidjeni scenarij.jezgra se čuje telefonski i dogovara se kako sjebat zagija,na turnir dolaze sa već gotovom taktikom i napisanim antizagijevim govorom.keva drži govor,benx maše glavom a djiki cmokoče ko riba i upada sa gotovim frazama iz bacci perugina.kad je u pitanju nekog sjebat i sastvaljat pravila onda ljubav izmedju peder-dragovoljačke jezgre cvijeta.keva:MORAMO SE DRŽAT ZAJEDNO I nema veze što ja ne odigram zadnje kolo ili što nisam očistio prostor jer moram gledat doma titanic po 43 put.sve u svemu bit će nvatreno večeras samo neznam um koliko sati jer sve ovisi o benxu koji će već nešto izmislit da oprvda kašnjenjebenx wrote:to je meni po meni bilbaensis ne postoji pravilo za to i nikad se to nije radilo zato ja ulazem prigovor neka svi odluce dali je to moguce raditi jedino je po meni ako postoji dogovor o buducoj trampi na relaciji ipswich - mance - zagi ako ne neka se izglasa to pravilo
nakon ovog mudrog teksta (doduse za promjenu bez interpunkcijskih znakova) druga benvina (pederdragovoljca) mislim da bi bio najbolje izglasati dali se to smije ili ne, posto nije rijec o trampi ja tebi ovog a ti meni sljedecu sezonu das onog, vec o jednoj kompletnoj novoj situaciji....
jezgra zivi vjecno...
jezgra zivi vjecno...