Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi
da, da... hull city su super legende!!!!
milwall je svima fora tako da nije fora... qpr mi je postao fora kad nisam mogao uzeti leeds na cm.exe a city je kontra manu!!!
a danas leeds drameshish...
piše da je preko 36000 navijača već u londonu a još tisuće, mislim još kojih 10-15000 dolaze... dramouwljanin!!!!
milwall je svima fora tako da nije fora... qpr mi je postao fora kad nisam mogao uzeti leeds na cm.exe a city je kontra manu!!!
a danas leeds drameshish...
piše da je preko 36000 navijača već u londonu a još tisuće, mislim još kojih 10-15000 dolaze... dramouwljanin!!!!
istra ti materina!
evoga, našao sam stranicu sa koje danas mogu pratiti lufc...
www.myp2p.eu tako da se i benx potrudi pa da online komentiramo....
e sad treba ubit 2 sata do tekme...
www.myp2p.eu tako da se i benx potrudi pa da online komentiramo....
e sad treba ubit 2 sata do tekme...
istra ti materina!
http://redwings.nhl.com/index.html
Pingvini se peku potpaljujem ja!
Znači stanley cup je tu bravo Niklas Kronwal i Chris Chelios
http://redwings.nhl.com/team/app?page=P ... ge&tab=prf
odigra čovjek od 46 godina 83 utakmice ove sezone nije normalan još ove tri protiv pingvina znači sve skupa 86!!!
Pingvini se peku potpaljujem ja!
Znači stanley cup je tu bravo Niklas Kronwal i Chris Chelios
http://redwings.nhl.com/team/app?page=P ... ge&tab=prf
odigra čovjek od 46 godina 83 utakmice ove sezone nije normalan još ove tri protiv pingvina znači sve skupa 86!!!
taj bajro je legenda... sjećam se jedne utakmice, nama treba pobjeda za ostanak u ligi protiv medulina koji se pak bori za ulazak u viši rang (drugi su) ... scenarij žešće bolestan... za nas igra laki rukometaš, ono ljudi se smiju, sprdnja kad unoazeropernoi gol di laki... onda bajro isključuje njihovog igrača i sa još nekoliko previda ide na štetu medulina... ovi napaljeni sa igračem manje zabijaju za 1:1 12 min do kraja (što nama ne odgovara)... ok, onda na scenu stupam ja;) i '85 minuta gospodina vremena... slobodnjak boška pored zida, ja uklizim i skrenem loptu u gol... crni napucava sve lopte u lunapark a bajro, kralj kraljeva, svira kraj u '85 minuti i ovi jure za njim 15 minuta po terenu.... strašno!!!
istra ti materina!
jedina pozitivna stvar ove godine na otoku je hull city... klub je u 4 godine iz zadnje profi lige dogurao do premiershipa... lani su igrali playout...
djiki, ti je barem malo drago zbog hulla kad već toliko drobiš po leedsu... mislim da benxu šikta krv iz nosa a onda nije razuman pa ti predlažem da se zabarkadiraš u rezidenciju bruštoloni dok ga ne prođe...
djiki, ti je barem malo drago zbog hulla kad već toliko drobiš po leedsu... mislim da benxu šikta krv iz nosa a onda nije razuman pa ti predlažem da se zabarkadiraš u rezidenciju bruštoloni dok ga ne prođe...
istra ti materina!
usta moja hvalite meKalach wrote:taj bajro je legenda... sjećam se jedne utakmice, nama treba pobjeda za ostanak u ligi protiv medulina koji se pak bori za ulazak u viši rang (drugi su) ... scenarij žešće bolestan... za nas igra laki rukometaš, ono ljudi se smiju, sprdnja kad unoazeropernoi gol di laki... onda bajro isključuje njihovog igrača i sa još nekoliko previda ide na štetu medulina... ovi napaljeni sa igračem manje zabijaju za 1:1 12 min do kraja (što nama ne odgovara)... ok, onda na scenu stupam ja;) i '85 minuta gospodina vremena... slobodnjak boška pored zida, ja uklizim i skrenem loptu u gol... crni napucava sve lopte u lunapark a bajro, kralj kraljeva, svira kraj u '85 minuti i ovi jure za njim 15 minuta po terenu.... strašno!!!
hull mi je fora onaj gol sta je dao celavi prasac windass, ali ipak nadam se da ce proci ko derby county