Transferi
najsmješnije je što sad djiki govori da milas nema pojma draftat a prije mjesec-dva se čudio kako je milas uspio isklepat dobru ekipu.nemojmo zaboravit da su jensen,solano,veron pa čak i riise dobri pogodci na draftu.po meni je jedini milasov problem što još nije na čistom sa kakvom će formacijom igrati a to se i "velikom" kevi obilo o glavu.milasovi slabi rezultati u zadnje vrijeme su i odraz njegove volje za igrom koja je i u ostalim članovima lige u silaznoj putanji (ne kužim zašto).na zadnjem turniru se lijepo vidjelo kome se igra a kome ne.nekim je očigledno taj pes postao tlaka
Ja sam jedini oženjen u lizi kevu ne brojim jer još nema potomke a još uvijek mi se da igrat kolko tolko!!!!zagadur wrote:najsmješnije je što sad djiki govori da milas nema pojma draftat a prije mjesec-dva se čudio kako je milas uspio isklepat dobru ekipu.nemojmo zaboravit da su jensen,solano,veron pa čak i riise dobri pogodci na draftu.po meni je jedini milasov problem što još nije na čistom sa kakvom će formacijom igrati a to se i "velikom" kevi obilo o glavu.milasovi slabi rezultati u zadnje vrijeme su i odraz njegove volje za igrom koja je i u ostalim članovima lige u silaznoj putanji (ne kužim zašto).na zadnjem turniru se lijepo vidjelo kome se igra a kome ne.nekim je očigledno taj pes postao tlaka
tebi je ipak najteže.evo ga malo zapeklo sunce,došlo par kampera u ladin gaj i benki je opet počeo sa svojim omiljenim hobijem.kuk kuk ku ku kukbenx wrote:Ja sam jedini oženjen u lizi kevu ne brojim jer još nema potomke a još uvijek mi se da igrat kolko tolko!!!!zagadur wrote:najsmješnije je što sad djiki govori da milas nema pojma draftat a prije mjesec-dva se čudio kako je milas uspio isklepat dobru ekipu.nemojmo zaboravit da su jensen,solano,veron pa čak i riise dobri pogodci na draftu.po meni je jedini milasov problem što još nije na čistom sa kakvom će formacijom igrati a to se i "velikom" kevi obilo o glavu.milasovi slabi rezultati u zadnje vrijeme su i odraz njegove volje za igrom koja je i u ostalim članovima lige u silaznoj putanji (ne kužim zašto).na zadnjem turniru se lijepo vidjelo kome se igra a kome ne.nekim je očigledno taj pes postao tlaka
Pokazao si se na zadnjem turniru.Ja dinamo ti west ham i zgazio te ko panta pitu, ali žalosno je da su te svi gazili od reda, pa neznam od kud ti ponovo ta bahatost?Kalach wrote:pa dobro djiki, jesi mi pogledao koliko koštaju ti ljudi? pusti zagija na miru i pozabavi se mojim draftom... složit ću ekipu sa 2000 manje bodova od vas i sve vas potarapanirati....
cak i mali brki koji n ne igra pesreds wrote:Pokazao si se na zadnjem turniru.Ja dinamo ti west ham i zgazio te ko panta pitu, ali žalosno je da su te svi gazili od reda, pa neznam od kud ti ponovo ta bahatost?Kalach wrote:pa dobro djiki, jesi mi pogledao koliko koštaju ti ljudi? pusti zagija na miru i pozabavi se mojim draftom... složit ću ekipu sa 2000 manje bodova od vas i sve vas potarapanirati....
skandalozni draft reds nakon kojeg samo dobio poziv od druga klaunacha koji je drvljem bokserom i kamenjem po svom kumu....neprocjenjivi dijalozi zbogkojih se jos i sada smijem, a covjek pomutnje dobrih odnosa je svjetska klasa b.mendy
ukratko
in:guardado, b.mendy i kameni
out:diego, montinho i canizares
ukratko
in:guardado, b.mendy i kameni
out:diego, montinho i canizares