Transferi
Nediraj mi chileta on je tocida navija za ajduka i jedini kandidat za stolicu navijača Napolija jer je sskužio da su Napoletani cigani a ne Talijani i vidio je da ekipa iz treće lige već ima prosijek 42000 ljudi i to sa jednom utakmicom bez gledatelja!!!Kalach wrote:a šta tebe boli briga? malo si se razbahatio chile...
djiki, evo mog novog spiska s obzirom da još nisi sastavio ekipu...
1. kirkland
2. pužol
3. andrade
4. mendy
5. cordoba
6. cambiaso
7. izmailov
8. rosicky
9. duff
10. cassano
11. gudjonsen
--------------------
12. leo
13. baiano
14. petit
15. nakazawa
16. tonetto
17. okocha
18. munitis
19. sobis
20. 300
21. 300
22. 300
javi mi koliko mi vrijedi ekipa...
1. kirkland
2. pužol
3. andrade
4. mendy
5. cordoba
6. cambiaso
7. izmailov
8. rosicky
9. duff
10. cassano
11. gudjonsen
--------------------
12. leo
13. baiano
14. petit
15. nakazawa
16. tonetto
17. okocha
18. munitis
19. sobis
20. 300
21. 300
22. 300
javi mi koliko mi vrijedi ekipa...
istra ti materina!
sto se cudis dok je Reading bio filijala Leedsa kako tako je imao dobre trensfere (čitaj b momčad Leedsa poligon za testiranje igrača). Međutim kad je odjebao spiku i pustio ga svojoj sudbini G.Benx Prika Milas je tulumarao po bespučima tranfer marketa i naletio na "najboljeg prijatelja" mu Zagija (s time da ga Milas smatra najprikom dok ga ovaj vrijeđa, podjebava i omalovažava ) koji mu je napravio što mu jenapravio. Da ne govorimo kako je Zagi izmanipulirao i malog Ronija, a u biti i sam je rekao da je retardirane iskorištavati je kažnjivo djeloChile wrote:pauleta out?
Sve u svemu zbog cenzure, mešetarenja oko transfera i dosadnosti i iritantnosi kao salmonela zagi mi je počeo ići jako na đigericu
opet pmflet laži i neistina.milas je prvi tražio luluu od mene i u prvom trenutku mi je nudio verona!!!ja sam verona naravno odmah obje ručke prihvatio n ašto se milas počeo dvoumit i odgadjat transfer.onda mi je na ožujskom turniru on sam ponudio chimbondu.ja ne razumijem zašto si digao toliku prašinu oko tog transfera(čak si ga pokušao minirat).da je tebi ponudio chimbondu ti biš od toga napravio medijski spektakl i sam sebe izhvalio kao legendu draftanjadjiki wrote:sto se cudis dok je Reading bio filijala Leedsa kako tako je imao dobre trensfere (čitaj b momčad Leedsa poligon za testiranje igrača). Međutim kad je odjebao spiku i pustio ga svojoj sudbini G.Benx Prika Milas je tulumarao po bespučima tranfer marketa i naletio na "najboljeg prijatelja" mu Zagija (s time da ga Milas smatra najprikom dok ga ovaj vrijeđa, podjebava i omalovažava ) koji mu je napravio što mu jenapravio. Da ne govorimo kako je Zagi izmanipulirao i malog Ronija, a u biti i sam je rekao da je retardirane iskorištavati je kažnjivo djeloChile wrote:pauleta out?
Sve u svemu zbog cenzure, mešetarenja oko transfera i dosadnosti i iritantnosi kao salmonela zagi mi je počeo ići jako na đigericu