Stvar gledišta. Meni je bolji, Hannu nije, tebi tko zna. Probaj svakako.
Malo je brži, par animacija popravljeno i dodano, kamera je pravi wide (puno bolja preglednost sveukupne situacije nauštrb efektnog close upa), bolji kišni uvjeti (grafički i igrački), bolja online podrška, dorađen be a pro mode, nacionalno natjecanje u svim modovima igranja (off i online), replay manje trza, nema klubova, puno igrača iz B i C postave repki koji se mogu aktivirati, kreiranje i razvijanje igrača...
To je sve što mi prvo pada na pamet
Fifa & Euro 08 online
- Dee Jay
- Karlovački monstrum
Skinuo sam Euro demo i malo probao... cini mi se OK ali ne vidim uopce razliku u odnosu na FIFU, meni to sve slicno Kamera mi je odlicna malo je iz daljeg, ima dobar pregled igre uopce radar ne traba. Kontrole me malo jebu... Formacija se ne da namjestiti da sam pomices igrace(position edit) kao u PES-u? Da li formacije sa 3 napadaca bolje prolaze kao i u PES-u? Zelim igrati normalni 4-4-2 Cudno mi je kada idem na golmana i sut... A moj golman mi svaki put doda loptu protivnickom napadacu u noge
inace - imas edit, imas i strelice. bar u fifi. a ne vidim zasto to ne bi imao i eufa. a igre su vjeruj mi ipak dosta razlicite. no u demou sumnjam da imas neke naprednije opcije u formacijama.Dee Jay wrote:Skinuo sam Euro demo i malo probao... cini mi se OK ali ne vidim uopce razliku u odnosu na FIFU, meni to sve slicno Kamera mi je odlicna malo je iz daljeg, ima dobar pregled igre uopce radar ne traba. Kontrole me malo jebu... Formacija se ne da namjestiti da sam pomices igrace(position edit) kao u PES-u? Da li formacije sa 3 napadaca bolje prolaze kao i u PES-u? Zelim igrati normalni 4-4-2 Cudno mi je kada idem na golmana i sut... A moj golman mi svaki put doda loptu protivnickom napadacu u noge
sa 3 napadaca igrati nije kao u pes-u. zavisi od momcadi sa kojom igras. recimo ja kad imam real igram sa 3 napadaca, dok sa pompeyom igram sa 2 napadaca. arsenal = samo jedan napadac itd.
sve zavisi od momcadi do momcadi. pokusao sam sa pompeyom igrati sa 3 napadaca, no ne ide jednostavno. osim kranjcara, preslab mi je vezni red da bi nesto vise kreirao i stvorio u napadu.
ps.
jazo, doci ces i ti kad tad