Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi
Isto tako si ti rekao da me nečeš tlačiti sa leedsom i napolijem, pa me onda svakodnevno gnjaviš leeds ovo leeds ono, leeds je u prvoj utakmici od carlisea izgubio doma 2:1, sudac je produžio utakmicu 5minuta, a leeds je gol zabio tek u 5-oj minuti sudačkog produžetka. leeds je u drugoj vodio od 9-e minute 1:0 i onda pred kraj tekme zabio za 2:0 i 25.05. igra finale.Sve znam, a ne moram ni pratiti ni leeds ni igrati kladionicu, a boli me briga za leeds i napoli, ali me ti stalno gnjaviš telefonom...Kalach wrote:nisi puno ali opet si mi manje drag jer si se priklonio zlobnom kumu... koji je, ako se dobro sjećam, rekao da neće pisati na ovom topicu...
I još mi objasni zašto ono "zlobnom kumu", po čemu sam ja takav.
kakav si ti cigo, djiki je za tebe mali arben.... to sam ti rekao prije pola sata na telefonu jer si me pitao... rekao sam ti i kad se igra finale na wembleyu pa čak i koliko koštaju avio karte... i sad se praviš pametan, hm...
čak nisi ni dobro slušao jer je sudac produžio 4 minute a freedman je zabio u '95 zato se nemoj budalirati.... iako znam da si to napisao kako bi me isprovocirao, uspio si... e keva, keva... bit će danas tarape', sad si me dodatno nabrijao...
čak nisi ni dobro slušao jer je sudac produžio 4 minute a freedman je zabio u '95 zato se nemoj budalirati.... iako znam da si to napisao kako bi me isprovocirao, uspio si... e keva, keva... bit će danas tarape', sad si me dodatno nabrijao...
istra ti materina!
Nisam te ja pitao kako je leeds igrao nego si mi sam rekao, da se razumijemo.Neki dan si mi javio za prvu utakmicu, kad se i odigravala, a onda si mi javio i za ishod druge. Jel tako?je...pustimo sad to...Kalach wrote:kakav si ti cigo, djiki je za tebe mali arben.... to sam ti rekao prije pola sata na telefonu jer si me pitao... rekao sam ti i kad se igra finale na wembleyu pa čak i koliko koštaju avio karte... i sad se praviš pametan, hm...
Pripremi se na tarapanu danas...
http://www.football-lineups.com/tourn/S ... _Avg_Atte/
samo milan i inter imaju veću gledanost od napolija
samo milan i inter imaju veću gledanost od napolija