Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
benx

Post by benx » 16 May 2008, 14:14

A ti nisi sad ni kalachu fora po novome pa šta jebiga!!!
reds

Post by reds » 16 May 2008, 14:16

Kalach wrote:nisi puno ali opet si mi manje drag jer si se priklonio zlobnom kumu... koji je, ako se dobro sjećam, rekao da neće pisati na ovom topicu...
Isto tako si ti rekao da me nečeš tlačiti sa leedsom i napolijem, pa me onda svakodnevno gnjaviš leeds ovo leeds ono, leeds je u prvoj utakmici od carlisea izgubio doma 2:1, sudac je produžio utakmicu 5minuta, a leeds je gol zabio tek u 5-oj minuti sudačkog produžetka. leeds je u drugoj vodio od 9-e minute 1:0 i onda pred kraj tekme zabio za 2:0 i 25.05. igra finale.Sve znam, a ne moram ni pratiti ni leeds ni igrati kladionicu, a boli me briga za leeds i napoli, ali me ti stalno gnjaviš telefonom... :-( :-( :suspect:
I još mi objasni zašto ono "zlobnom kumu", po čemu sam ja takav. :-st
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 16 May 2008, 14:30

kakav si ti cigo, djiki je za tebe mali arben.... to sam ti rekao prije pola sata na telefonu jer si me pitao... rekao sam ti i kad se igra finale na wembleyu pa čak i koliko koštaju avio karte... i sad se praviš pametan, hm...
čak nisi ni dobro slušao jer je sudac produžio 4 minute a freedman je zabio u '95 zato se nemoj budalirati.... iako znam da si to napisao kako bi me isprovocirao, uspio si... e keva, keva... bit će danas tarape', sad si me dodatno nabrijao...
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 16 May 2008, 14:32

Kalach wrote:kakav si ti cigo, djiki je za tebe mali arben.... ...

:-D :-D :-D vrh
benx

Post by benx » 16 May 2008, 14:38

Znaš sve zato što ti je to kalach rekao jer meni kalach uvijek javi kad tebi javi za leeds i napoli!
reds

Post by reds » 16 May 2008, 14:43

Kalach wrote:kakav si ti cigo, djiki je za tebe mali arben.... to sam ti rekao prije pola sata na telefonu jer si me pitao... rekao sam ti i kad se igra finale na wembleyu pa čak i koliko koštaju avio karte... i sad se praviš pametan, hm...
čak nisi ni dobro slušao jer je sudac produžio 4 minute a freedman je zabio u '95 zato se nemoj budalirati.... iako znam da si to napisao kako bi me isprovocirao, uspio si... e keva, keva... bit će danas tarape', sad si me dodatno nabrijao...
Nisam te ja pitao kako je leeds igrao nego si mi sam rekao, da se razumijemo.Neki dan si mi javio za prvu utakmicu, kad se i odigravala, a onda si mi javio i za ishod druge. Jel tako?je...pustimo sad to...
Pripremi se na tarapanu danas... :-D
reds

Post by reds » 16 May 2008, 14:44

benx wrote:Znaš sve zato što ti je to kalach rekao jer meni kalach uvijek javi kad tebi javi za leeds i napoli!
baravo benki... :klanjam2 :klanjam2 :klanjam2
benx

Post by benx » 17 May 2008, 22:09

Chile

Post by Chile » 18 May 2008, 17:30

http://www.football-lineups.com/tourn/S ... _Avg_Atte/
samo milan i inter imaju veću gledanost od napolija :klanjam
Chile

Post by Chile » 18 May 2008, 17:31

benx wrote:http://www.youtube.com/watch?v=3fjje4BWsG4

Drama u 91 minuti!!!!!
kako je završila prva utakmica?
benx

Post by benx » 18 May 2008, 17:47

Chile wrote:
benx wrote:http://www.youtube.com/watch?v=3fjje4BWsG4

Drama u 91 minuti!!!!!
kako je završila prva utakmica?
2 1 za carlisle u Leedsu!!!
Chile

Post by Chile » 18 May 2008, 18:23

da je lids pobjedio 1-0 bili bi produžeci?
Hann
Legenda Foruma
Legenda Foruma
PSN: Hann

Post by Hann » 18 May 2008, 19:07

???
gol u gostima. dakle, ne bi prosli.
Chile

Post by Chile » 18 May 2008, 19:41

ali neznam dali englezi gledaju na to.
benx

Post by benx » 19 May 2008, 08:25

Hann wrote:???
gol u gostima. dakle, ne bi prosli.
Bili bi produžeci oni ne gledaju na to informacija od Tate i Kinga preko Kalacha pouzdano i provjereno!!!
benx

Post by benx » 19 May 2008, 08:31

Napoli u intertotu če igrati izmedju pobjednika Borac iz Čačka i Panionios!!!!
benx

Post by benx » 19 May 2008, 08:37

Palmeiras internacional 2 1 2 kolo Brasileira!
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 19 May 2008, 09:58

napoli je igrao i utakmice bez gledatelja tako da je taj podatak iregularan...
istra ti materina!
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 19 May 2008, 10:20

benx, kolike su šanse da jedem najveću pizzu kod nona sada a kolike su bile kad smo se kladili?
istra ti materina!
benx

Post by benx » 19 May 2008, 11:14

Imaš velike šanse ali isto tako dao sam ti šansu kroz intertoto za koju se nismo dogovorili!!!!
Locked