Umag Calling 2008A

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Chopa
Član Kuće slavnih
Član Kuće slavnih
PSN: CChOpAA

Post by Chopa » 15 May 2008, 00:24

Benx:"nikad nisam bio na tezim drogama!"

True or false?

:-D
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 15 May 2008, 09:27

benx, mislio sam da su te prošle te djetinjarije... kakav sudac?
osim toga kad već toliko potenciraš da je trebalo biti 5000 dinamovaca stvarno si smješan... ako se sjećaš hajduk je '95 u finalu kupa u splitu pobjedio 4:1, a maximir je u uzvratu bio pun zato ne davi... glupo je upće što daviš o hajduku i pališ se a već vidim kako ti je krv potekla iz nosa... a u svakom našem razgovoru govoriš da te boli kita i da ipće ne gledaš utakmice...
a ovo sa balićem je prejadno... svi bi veliki klub pa se skandira tom majmunu koji je sve zakuhao... da, tako se pomaže hajduku...
istra ti materina!
benx

Post by benx » 15 May 2008, 12:59

Imaš pravo kalach ali kad mi Zagy i Chopa počnu palamudit ne dami curi krv iz nosa nego iz prsta za to odma počnem navijat inače nisam neki stručnjak osim kad sam skupljao sličice iz Montreala 76 volio sam altelticu posebno bacanje kladiva neka Bugarka me opčinila zvala se Hrista Kostadinova imale je 1,67 cm i 98 kg i bacala je kladivo 65,28 m samo mi fali njezina sličica pa ču pitat pogyja on je stariji momak!!!!
Chopa
Član Kuće slavnih
Član Kuće slavnih

Post by Chopa » 15 May 2008, 13:13

kad odes par stranica iza, vidis da si ti prvi poceo palamudit sa dinamovim imenom...

obicni zakon akcije i reakcije...

brijem da se ta Bugarka zvala Jaka Kostovolova
poglavica
Stariji Svodnik
Stariji Svodnik

Post by poglavica » 15 May 2008, 15:24

bogami ne znam, izgleda je alkohol počeo dejstvo i po longtermmemoriju :-st
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
reds

Post by reds » 15 May 2008, 15:47

5000 ljudi na poljudu na finalu kupa, katastrofa i tu padaju u vodu one sve vaaše teze o gledateljima na poljudu :-( i kako torcida prati svoj klub, pokazaliste se jučer, sramota.Bili ste teoretski još u utrci za kup, i onda tolko malo ljudi...sad će benki se nadovezati i pizdekati da hajduk nije imao šanse tuči dinama na poljudu ili barem produžetke izvuči, ali benki prijatelju moj nemožeš osporiti da su teoretske šanse ipak postojale da osvojite kup, to mi nemožeš osporiti...u globolu vi ste jedna velika banana u ovom trenutku, kako klub, tako i navijači i točka!
benx

Post by benx » 15 May 2008, 17:08

Imaš pravo Na 3 0 za dinamo i hajduk bez 6-7 standirnih debila koeficijent na prolaz je bio velikih 1:15 uložih 1 Euro dobiš 15Eura
zagadur

Post by zagadur » 15 May 2008, 17:29

reds wrote:5000 ljudi na poljudu na finalu kupa, katastrofa i tu padaju u vodu one sve vaaše teze o gledateljima na poljudu :-( i kako torcida prati svoj klub, pokazaliste se jučer, sramota.Bili ste teoretski još u utrci za kup, i onda tolko malo ljudi...sad će benki se nadovezati i pizdekati da hajduk nije imao šanse tuči dinama na poljudu ili barem produžetke izvuči, ali benki prijatelju moj nemožeš osporiti da su teoretske šanse ipak postojale da osvojite kup, to mi nemožeš osporiti...u globolu vi ste jedna velika banana u ovom trenutku, kako klub, tako i navijači i točka!
svaka čast keva :klanjam ko da si mene pitao što ćeš napisat.sad si mi za 2.5% draži :-D
benx

Post by benx » 15 May 2008, 17:31

zagadur wrote:
reds wrote:5000 ljudi na poljudu na finalu kupa, katastrofa i tu padaju u vodu one sve vaaše teze o gledateljima na poljudu :-( i kako torcida prati svoj klub, pokazaliste se jučer, sramota.Bili ste teoretski još u utrci za kup, i onda tolko malo ljudi...sad će benki se nadovezati i pizdekati da hajduk nije imao šanse tuči dinama na poljudu ili barem produžetke izvuči, ali benki prijatelju moj nemožeš osporiti da su teoretske šanse ipak postojale da osvojite kup, to mi nemožeš osporiti...u globolu vi ste jedna velika banana u ovom trenutku, kako klub, tako i navijači i točka!
svaka čast keva :klanjam ko da si mene pitao što ćeš napisat.sad si mi za 2.5% draži :-D
A meni ste ti keva i chopa sada 0,00254411 % draži nego prije par sati jedino kalachu opraštam napadanje!!!
zagadur

Post by zagadur » 15 May 2008, 17:35

benx wrote:
zagadur wrote:
A meni ste ti keva i chopa sada 0,00254411 % draži nego prije par sati jedino kalachu opraštam napadanje!!!
vječiti kalkulator od čovjeka :-(
Chile

Post by Chile » 15 May 2008, 22:08

koje gluposti pišete! bilo je 6000 ljudi, ja sam se nadao da će se skupiti barem 5000. koliko bi ljudi bilo na maximiru da igrači dinama nemogu složiti dupli pas, da u prvenstvu zaostaju 30 bodova i da moraju nadoknaditi 3 gola razlike, a da ste suparniku zadnji put zabili 3 gola prije 6 godina?!! i sad reds priča da smo imali šanse :-D teoretske smo imali i ja sam se nadao da mogu jer sam vječni optimist( kao kalač) ali budimo realni... da smo u max izvukli pozitivan rez bio bi pun stadion i točka.
benx

Post by benx » 15 May 2008, 22:23

Chile wrote:koje gluposti pišete! bilo je 6000 ljudi, ja sam se nadao da će se skupiti barem 5000. koliko bi ljudi bilo na maximiru da igrači dinama nemogu složiti dupli pas, da u prvenstvu zaostaju 30 bodova i da moraju nadoknaditi 3 gola razlike, a da ste suparniku zadnji put zabili 3 gola prije 6 godina?!! i sad reds priča da smo imali šanse :-D teoretske smo imali i ja sam se nadao da mogu jer sam vječni optimist( kao kalač) ali budimo realni... da smo u max izvukli pozitivan rez bio bi pun stadion i točka.

sad si mi draži chile za 63% posto!!!
Chopa
Član Kuće slavnih
Član Kuće slavnih

Post by Chopa » 15 May 2008, 22:23

al di su NAJVIRNIJI!? :-(

zagreb, split, dugobabe, isti kurac, palac

objesite si te price macku o rep...

super jaki hajduk bi uvijek skupio ljude na maximir, pa makar dinamo zaostajao gomilu bodova

kod vas ocito drugacije

mi se palimo kad nas gaze, vi kad ste prvi...ko je onda vjerniji?
zagadur

Post by zagadur » 15 May 2008, 22:46

Chile wrote:koje gluposti pišete! bilo je 6000 ljudi, ja sam se nadao da će se skupiti barem 5000. koliko bi ljudi bilo na maximiru da igrači dinama nemogu složiti dupli pas, da u prvenstvu zaostaju 30 bodova i da moraju nadoknaditi 3 gola razlike, a da ste suparniku zadnji put zabili 3 gola prije 6 godina?!! i sad reds priča da smo imali šanse :-D teoretske smo imali i ja sam se nadao da mogu jer sam vječni optimist( kao kalač) ali budimo realni... da smo u max izvukli pozitivan rez bio bi pun stadion i točka.
postao si dragi moj chile opako smješan i kopija šime ražova
benx

Post by benx » 15 May 2008, 22:56

Chopa wrote:al di su NAJVIRNIJI!? :-(

super jaki hajduk bi uvijek skupio ljude na maximir, pa makar dinamo zaostajao gomilu bodova

kod vas ocito drugacije

A ništa brišem tekme koje sam gledao na maximiru 90 godina uživo očito da sam bio na marakani u riju de janeiro!
zagadur

Post by zagadur » 15 May 2008, 23:00

benx wrote:
Chopa wrote:al di su NAJVIRNIJI!? :-(

kod vas ocito drugacije

A ništa brišem tekme koje sam gledao na maximiru 90 godina uživo očito da sam bio na marakani u riju de janeiro!
ovo si morao napisat u tvoj topic pod stavku-benx najviše volit sam sebe.ok,benki svi su skužili da si skupljao sličice prije no što prohodao,da si imao prvi video u getu,da si pratio hajduk,da si dobivao batine zbog dinama,da sve znaš o napoliju itd.nemoraš nam svakih 5 dana to ponavljat.....
Chopa
Član Kuće slavnih
Član Kuće slavnih

Post by Chopa » 15 May 2008, 23:03

cek, pusti covjeka da gukne

sta je bilo 90tih, bas me zanima?
zagadur

Post by zagadur » 15 May 2008, 23:07

Chopa wrote:cek, pusti covjeka da gukne

sta je bilo 90tih, bas me zanima?
benki bi ubukao naopako spitku,zavezao hajdukovu maramu oko glave,uzeo djikija pod ruku i išao gledat ajduka u zg.po putu mu je djiki non stop ponavljao sastav spursa iz 90 godine a njemu bi šiktala krv iz nosa od uzbudjenja što će vidjet karola praženicu(benxov idol)
benx

Post by benx » 15 May 2008, 23:29

TIH 90 GODINA SAM SE INTEZIVNO DRUŽIO SA BIVŠIM IGRAČIMA DINAMA IZ 80-TIH.

A TO SU BILI ZORAN DIMITRIJEVIĆ RADMILO MIHAJLOVIĆ I MUHAMED PRELJEVIĆ ZNAM TOČNO DA SU ME NAGOVARALI DA NE POTPIŠEM PETICIJU ZA SLOBODNU HRVATSKU ŠTO NARAVNO NISAM POTPISAO NEGO SAM POBJEGAO U NEW YORK KAKO BI ZAGI REKAO ZAJEDNO SA MOJIM ESULIMA

:rollingofl :rollingofl P.S. MISLIO SAM DA SE NEČU IZVUČ IZ OVOG SRANJA 90TIH PA SAM SE SJETIO OVE ZGODNE ANEGDOTE SREČOM PA MI JE STARI DINAMOVAC PA BI OPALIO DVA ŠAMARA KAD BI OVA TROJICA ZNALA RIJETKO ZABIT ZAŠTO BAŠ DVA TO NEKA OVA TROJKA KAŽE!!!! :-puke :klanjam2 :klanjam2
zagadur

Post by zagadur » 15 May 2008, 23:35

benx wrote:TIH 90 GODINA SAM SE INTEZIVNO DRUŽIO SA BIVŠIM IGRAČIMA DINAMA IZ 80-TIH.

A TO SU BILI ZORAN DIMITRIJEVIĆ RADMILO MIHAJLOVIĆ I MUHAMED PRELJEVIĆ ZNAM TOČNO DA SU ME NAGOVARALI DA NE POTPIŠEM PETICIJU ZA SLOBODNU HRVATSKU ŠTO NARAVNO NISAM POTPISAO NEGO SAM POBJEGAO U NEW YORK KAKO BI ZAGI REKAO ZAJEDNO SA MOJIM ESULIMA

:rollingofl :rollingofl P.S. MISLIO SAM DA SE NEČU IZVUČ IZ OVOG SRANJA 90TIH PA SAM SE SJETIO OVE ZGODNE ANEGDOTE SREČOM PA MI JE STARI DINAMOVAC PA BI OPALIO DVA ŠAMARA KAD BI OVA TROJICA ZNALA RIJETKO ZABIT ZAŠTO BAŠ DVA TO NEKA OVA TROJKA KAŽE!!!! :-puke :klanjam2 :klanjam2
koji put pokušam dešifrirat ove benxove kvazi rečenice i onda shvatim da to ipak nema smisla :-st :-(
Locked