Umag Calling 2008A
slika nisu pederčine xy već vrhunska zajebancija, neumjesna totalno , ali vrhunska, nadalje nisu postavljene na forum već na našu stranicu koju nam je pogi omogučio da imamo i zbog koje bi trebali prije da letimo sa servera i foruma zbog:
naci slika
ustaskih slika
cetnickih slika
neumjesnih slika
sprdanja na nacionalnoj i vjerskoj osnovi
i da ne nabrajam dalje....
i priznaj već jednom da je benx bio na tvom mjestu da bi guštao, a on te čekao na nož a neznam ko je koga zvao i palamudio, ko i jebena snimka na koju si svrsavao (isto neumjesna covjek pijan na poslu) a tvoje iz zegea nesmiju na net....
tvoj pm:makni molim te da ostanemo u kako tkvim dobrim odnosima - mislim sta reci, reko sam da cu maknut a ti i dalje i naglasavas da sam narusio nase odnose.pa neka bude tako kuri me bolac
nadalje ne brini više neće ništa ić na net osim jebenih tablica i liste strijelaca. ak se tebe nesmije zajebavati nece se ni benxa,ni tuntara ni ostale....
naci slika
ustaskih slika
cetnickih slika
neumjesnih slika
sprdanja na nacionalnoj i vjerskoj osnovi
i da ne nabrajam dalje....
i priznaj već jednom da je benx bio na tvom mjestu da bi guštao, a on te čekao na nož a neznam ko je koga zvao i palamudio, ko i jebena snimka na koju si svrsavao (isto neumjesna covjek pijan na poslu) a tvoje iz zegea nesmiju na net....
tvoj pm:makni molim te da ostanemo u kako tkvim dobrim odnosima - mislim sta reci, reko sam da cu maknut a ti i dalje i naglasavas da sam narusio nase odnose.pa neka bude tako kuri me bolac
nadalje ne brini više neće ništa ić na net osim jebenih tablica i liste strijelaca. ak se tebe nesmije zajebavati nece se ni benxa,ni tuntara ni ostale....
popravio si se? da na turniru ali poslije saljes sms-ove na kojima potenciras da rjesim stvari koje ne valjaju na samom turniru i sprdas se sa njima, u biti zivis za spacke koliko god se trudio ne radit ih
ako ti je stalo do lige sjeo bi i normalno pricao a ne poceo ronjat ko roni kasni 10 minuta djiki reko si dac es ga izbacit iz lige, nadam se da ces nesto reci redsu za njegovo ponasanje, zasto me nisi branio od cileta to sam ti zamjerio (a ostaloj 6-orki koja nije intervenirala nisi zamjerio)....
ako ti je stalo do lige sjeo bi i normalno pricao a ne poceo ronjat ko roni kasni 10 minuta djiki reko si dac es ga izbacit iz lige, nadam se da ces nesto reci redsu za njegovo ponasanje, zasto me nisi branio od cileta to sam ti zamjerio (a ostaloj 6-orki koja nije intervenirala nisi zamjerio)....
djiki ako imaš vremena pogledaj tko je stavljao naci slike i tko je pastirao članke koji pozivaju na i uveličavaju rasnu i nacionalnu diskriminaciju pa će ti neke stvari valjda biti jasnije.kad već napominješ da neznam prihvatit zajebanciju nadji mi jednu sliku na našoj stranici koja eksplicitno pokazuje netkog od članova lige u pederskoj situaciji a i sjetise dali sam ti nešto rekao kad si mi djete obukao u dres c.z.?nisam ni a rekao i ako si drugu djecu oblačio u ne tako mrske boje.to ti sve govori sve možeš zajebavat ali samo zagija se treba neukusno zajebavat
naci, partizanska, ustaška koreografija, sprdnja na nacionalnoj osnovi i vjerskoj (di su u najvećem mjeru zajebavani hrvati) je samo jedna naša interna i bolesna sprdnja. nadalje maloj sam ti obukao dres c.z. a benxovom malom dinama, s time da je njemu manje mrsko da sam leu stavio c.z. ili rad npr.....
nadalje eksplicitnih pederskih slika nije bilo ali recimo bilo je ovo (di je na slici moja guzica zamisli da je tvoja sto bi bilo):
nadalje primjer sprdnje je i stavljanje ortodoksnog hercegovca u ovaj kontekst:
ili predstavljanje novog člana u pederskoj povorci (da si ti bio bi i to trebao maknut?)
nadalje pederizam od tuntara koji je zavrsio na majicama a on riječi nije rekao
rasna diskriminacija di je benx iman
tuntar ko peder opet
itd itd, po čemu su manje loše ove slike, i zbog čega se ti ljudi ne ljute (posebno benx koji je 90% predmet sprdnje). Nadalje moja greška je JEDINA bila što nisam stavio kockice cenzure na spolovila, to priznajem ali ostalo je trebalo proči. I onda kad sam potamnio i stavio kocke na lica ni to ti nije bilo dosta iako se nije kužilo o kome je riječ već si me natjerao da sve maknem.
I SAD NAJBITNIJA STVAR: koja pokazuje koliki si licemjer prije nego je benx završio pijan na poslu kako pleše 3 dana si svršavao na to, onda još 2 dana si svršavao na snimku da bi poslije reko možda nije u redu , a ti dan nakon što napraviš sranje (po meni ful simpatične snimke) u zegeu odmah zoveš i prijetišda ako završe na netu da ćeš istupiti iz lige. Očito tvoj mozak ne svaća da bi tu snimku kao i našu stranicu vidilo mi koji smo na forumu ovdje i možda 2-3 čovjeka sa strane, a snimku je po kafičima vidilo masu ljudi iz umaga. i sad ko je ovdje lud?
da ne govorimo koliko je jadno što si me natjerao sve slike sa tvoje momačke da izbrišem sa kompa jer očito si pre častan čovjek pa su to fotomontaže, s time da djiki najpikantnije stvari nije slikavao dok su slikavali i snimali tvoji prijatelji i pitaj boga ko je to vidio u umagu.
U svakom slučaju sam razočaran koliku si frku dobio za sliku koju ćemo mi vidjeti i eventualno griver i pogi, te zbog dvostrukih mjerila di kad se benxa kara to je fora a kad se tebe pikne (slucaj trofej drazen npr.) kako znas bit kisel.
uostalom mogo si samo napisati makni tu sliku smeta mi a ne slat brdo poruka i govorit da spasimo ono stoje ostalo od naseg prijateljstva
nadalje eksplicitnih pederskih slika nije bilo ali recimo bilo je ovo (di je na slici moja guzica zamisli da je tvoja sto bi bilo):
nadalje primjer sprdnje je i stavljanje ortodoksnog hercegovca u ovaj kontekst:
ili predstavljanje novog člana u pederskoj povorci (da si ti bio bi i to trebao maknut?)
nadalje pederizam od tuntara koji je zavrsio na majicama a on riječi nije rekao
rasna diskriminacija di je benx iman
tuntar ko peder opet
itd itd, po čemu su manje loše ove slike, i zbog čega se ti ljudi ne ljute (posebno benx koji je 90% predmet sprdnje). Nadalje moja greška je JEDINA bila što nisam stavio kockice cenzure na spolovila, to priznajem ali ostalo je trebalo proči. I onda kad sam potamnio i stavio kocke na lica ni to ti nije bilo dosta iako se nije kužilo o kome je riječ već si me natjerao da sve maknem.
I SAD NAJBITNIJA STVAR: koja pokazuje koliki si licemjer prije nego je benx završio pijan na poslu kako pleše 3 dana si svršavao na to, onda još 2 dana si svršavao na snimku da bi poslije reko možda nije u redu , a ti dan nakon što napraviš sranje (po meni ful simpatične snimke) u zegeu odmah zoveš i prijetišda ako završe na netu da ćeš istupiti iz lige. Očito tvoj mozak ne svaća da bi tu snimku kao i našu stranicu vidilo mi koji smo na forumu ovdje i možda 2-3 čovjeka sa strane, a snimku je po kafičima vidilo masu ljudi iz umaga. i sad ko je ovdje lud?
da ne govorimo koliko je jadno što si me natjerao sve slike sa tvoje momačke da izbrišem sa kompa jer očito si pre častan čovjek pa su to fotomontaže, s time da djiki najpikantnije stvari nije slikavao dok su slikavali i snimali tvoji prijatelji i pitaj boga ko je to vidio u umagu.
U svakom slučaju sam razočaran koliku si frku dobio za sliku koju ćemo mi vidjeti i eventualno griver i pogi, te zbog dvostrukih mjerila di kad se benxa kara to je fora a kad se tebe pikne (slucaj trofej drazen npr.) kako znas bit kisel.
uostalom mogo si samo napisati makni tu sliku smeta mi a ne slat brdo poruka i govorit da spasimo ono stoje ostalo od naseg prijateljstva
tako j kumeidemo do kraja pa makar na sud u strasburg, kako si danas reko:"panduri u umagu suu gori od ravnogorskih cetnika!!!" ....benx wrote:Policijska postaja Umag su najveći pederi na svijetu i anti hrvatski elementi serem se i rigam na ovakvu držau njima je najbitnije da se čovjek javlja svaki put prije utakmice to im je najveći job što znaju rješit govna samo to ču reči!!!
p.s.za neinformirane i benx je spusio vozacku ki i djiki na istom mjestu, gdje ni jedan ni drugi nisu napravili prekrsaj.
nisam ni sumnjao da će danas djiki radit na forumu.sad spava jer se umorio .sve te slike što je stavio nemaju nikakve veze sa onom pederanom.molio bih gospodina moderatora djikija da stavi sve one moje slike na kojim sam sa kokardama,šajkačama,di sjeckam kapulu,di mi je faca na kapuli itd a za koje nisam ništa rekao nego prihvatio zajebanciju.a to da si malog benvina ubukao u dinamov dres jer je benx više mrzi plave nego crveno bele to ti je pederska izjava par exellance
što se tiče snimki sa tifona, samo ću jednu stvar reći.kad je djiki čuo da postoje snimke gdje mortus pijan pužem po gorskom kotaru odmah je krenuo u lov na snimku ko leopard na antilopu(kao i kad mu je bebo šapnuo da postoje benxove snimke).ne razumijem zašto ti djiki se toliko brineš o tudjim glupostima?priznajem da sam umirao od smjeha na benxovu snimku ali koliko je promila alkohola na mojoj a koliko na benxovoj snimci?dali se te dvije stvari uopće mogu usporedit?i još jedna stvar istina je da je benx najviše sprdan na stranici tu nema dvojbe ali imat turban na glavi i hranit piliće naprema pederskoj propagandi je goli kurac