Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi
- Clouseau
- Reprezentativac s manekenkom
Reko komentator za radio prijenos na milanovoj stranici - "Milan in ginochio"
Katafakinstrofa, napolitanci, uzeli ste nam Ligu Prvaka..
Možda je tako i bolje, bar će onog debelog idota s klupe valjda konačno potjerati. Svaka čast, šta je - je.
Katafakinstrofa, napolitanci, uzeli ste nam Ligu Prvaka..
Možda je tako i bolje, bar će onog debelog idota s klupe valjda konačno potjerati. Svaka čast, šta je - je.
Between the time when the oceans drank Atlantis, and the rise of the sons of Aryas, there was an age undreamed of...
a šta više reći... nema copy pastova ali smo potrošili mjesečni limit na mobitelima... osim 3 gola još smo pogodili 2 stative... komentator je rekao na poluvremenu da 1:0 per il napoli 'e un risultato strettissimo... napoli je 8. i to je siguran intertoto ali ako udinese ne dobije licencu za kup uefa onda napoli ide direktno...
strašno!!!!
strašno!!!!
istra ti materina!
Kalach u isto vrijeme si napisao kao ja to je strašno a ne uefa!!!!Kalach wrote:a šta više reći... nema copy pastova ali smo potrošili mjesečni limit na mobitelima... osim 3 gola još smo pogodili 2 stative... komentator je rekao na poluvremenu da 1:0 per il napoli 'e un risultato strettissimo... napoli je 8. i to je siguran intertoto ali ako udinese ne dobije licencu za kup uefa onda napoli ide direktno...
strašno!!!!
http://www.leedsunited.com/page/Matchli ... 73,00.html
Wembley Play off Leeds Southend ili Doncaster TREĆA ENGLESKA LIGA
90000 TISUĆA LJUDI OD TOGA 45000-55000 NAVIJAČA LEEDS PESIMISTIČKI GLEDANO BIT ČE ŠTALA NAD ŠTALAMA KALACH VEĆ NAJAVIO ODLAZAK U lONDON
MOJA PORUKA KALACH NE IDI AKO BAŠ NE MORAŠ!
Wembley Play off Leeds Southend ili Doncaster TREĆA ENGLESKA LIGA
90000 TISUĆA LJUDI OD TOGA 45000-55000 NAVIJAČA LEEDS PESIMISTIČKI GLEDANO BIT ČE ŠTALA NAD ŠTALAMA KALACH VEĆ NAJAVIO ODLAZAK U lONDON
MOJA PORUKA KALACH NE IDI AKO BAŠ NE MORAŠ!
ovo su drame... ma kakve drame, dramenshish...
benx daj ne seri, biti će barem 65000 navijacha leedsa...
znaš šta je fora, jonny howson je jedini igrač kojeg sam na cm.exe ili kako se sada vec zove zadrzao u klubu kad sam usao u 1. ligu... sudjelovao je i u kupu uefa... to znaci da je 6 godina od zanje prof lige bio u klubu i relativno dobro igrao...
jos jedna fora je taj freedman koji je dosao iz cristal palacea na posudbu... cristal palace je ispao u doigravanju a ovaj je bio kljucni igrac u zavrsnici prvenstva za leeds... covjek je zabio onaj gol u prvoj tekmi u '95 a jucer je asistirao za oba gola... inace u 10 utakmica je zabio 6 golova, to je njegova statistika za leeds... kandol malo razocarao u 2. dijelu sezone ali nema veze...
forza lufc!!!!
benx daj ne seri, biti će barem 65000 navijacha leedsa...
znaš šta je fora, jonny howson je jedini igrač kojeg sam na cm.exe ili kako se sada vec zove zadrzao u klubu kad sam usao u 1. ligu... sudjelovao je i u kupu uefa... to znaci da je 6 godina od zanje prof lige bio u klubu i relativno dobro igrao...
jos jedna fora je taj freedman koji je dosao iz cristal palacea na posudbu... cristal palace je ispao u doigravanju a ovaj je bio kljucni igrac u zavrsnici prvenstva za leeds... covjek je zabio onaj gol u prvoj tekmi u '95 a jucer je asistirao za oba gola... inace u 10 utakmica je zabio 6 golova, to je njegova statistika za leeds... kandol malo razocarao u 2. dijelu sezone ali nema veze...
forza lufc!!!!
istra ti materina!
a pazi sad ovo...
napoli vs palermo - 1 1:0
catania vs napoli - x 3:0
napoli vs atalanta - 1 2:0
parma vs napoli - 1 1:2
napoli vs siena - 1 0:0
torino vs napoli - x 2:1
napoli vs milan - x (1) 3:1
lazio vs napoli - 1 igra se u nedjelju
prognozirao sam 12 ili 14 bodova pa ste se smijali, dali Vam je još uvijekl smiješno? uzeli smo 13, kakav sam ja pesimista...
leeds je u finalu doigravanja!!!!!!!!!!!
prognozirao sam 12 ili 14 bodova pa ste se smijali, dali Vam je još uvijekl smiješno? uzeli smo 13, kakav sam ja pesimista...
istra ti materina!
pustimo to koliko je bodova napoli osvojio, pogledaj rađe koliko si ti loš u prognoziranju rezultata ( 2 pogotka od 7-katastrofa)...mani se ti kladionice, vidiš da ti neide...Kalach wrote:a pazi sad ovo...
mislim da si htio reći 99,99604611, po tvojoj logici, ako ćemo točno, odnosno po tvom mišljenju, ali ajmo iskreno kome si ti fora 100%, fora jesi ali kako djiki kaže, deo nekih granica... ...ili do nekih situacija kad krene tvoj monolog...benx wrote:fora pa nisam u postocima ništa izgubio znači 99,9965721 sam ti fora aiiiiiiiiKalach wrote:benx sada si mi draži 0.00395389% manje..