Umag Calling 2008A
slažem se sa mišljenjem g.benx, također na hsv-u dolazi 25000 ljudi jer je bilo hladno , alo utakmica sezone miljunski grad dinamo dinamo hrvatska hrvatska....po pitanju vezivanja ka klubu zagrebčani su 3 klase ispod spličana , što se tiče ostalog su bolji
jučer odigrano prvenstvo, čile u maniri c.zvezde samo se čeka način da ga se izbaci iz lige da ne obori sve moguče rekorde
benx jl tranzistor bio iskra bugojno? mora da je triska bolila pošto ti je čača bio maser jel ti kupovao borovo patike od dinama? pidzamica sa mlinkinim potpisom? stvorio je revolt kao sto ces ti leu .da ne govorimo da nisi malome obnovio člansku iskaznicu torcide sam ga tjeras u ralje "neprijatelja"
jučer odigrano prvenstvo, čile u maniri c.zvezde samo se čeka način da ga se izbaci iz lige da ne obori sve moguče rekorde
benx jl tranzistor bio iskra bugojno? mora da je triska bolila pošto ti je čača bio maser jel ti kupovao borovo patike od dinama? pidzamica sa mlinkinim potpisom? stvorio je revolt kao sto ces ti leu .da ne govorimo da nisi malome obnovio člansku iskaznicu torcide sam ga tjeras u ralje "neprijatelja"
Kolko voli popit vina rekao bi da je zagorec...zagadur wrote:ti nemožeš biti ka i chile jer chile ima 0,0 promila dalmatinske krvi.on se svako toliko napije plavca malog u bambusu i to je sve što ima dalmatinskog u sebiChopa wrote:pa osobno sam ponosan sto nisam ka vi, pa ti sada vidi sta to tocno znaci
Za razliku od tebe ja sam proveo osamdesete i sa Hajdukom i Dinamo jer moji stari je bio veliki navijač dinama svaku nedjelju u šetnju sa tranzistorom u ruci i šamar ako hajduk da gol u derbiju tako da malo bolje poznam scenu od tebe jer sam morao držat kalendare od dinama po kuči pa sad sam ja okitijo njegovu kuču sa posterima hajduka, druga stvar kad bude bodovna razlika 2 3 4 opet če se skupit 30 milja bez obzira na kvalitetu a to je po meni skroz ukurcu razmišljanje takvih kao ti!!!!!!![/quote]
šamarčina kod gola buaaahaaaahaaaa, izgleda da te nije dovoljno tuko... , ali dobro Leo je ipak na pravome putu, dinamovac na didu...
šamarčina kod gola buaaahaaaahaaaa, izgleda da te nije dovoljno tuko... , ali dobro Leo je ipak na pravome putu, dinamovac na didu...
umjesto da piše o turniru,djiki piše o hsv-u,dinamu,purgerima,tovarima,klajnu,blanki,gricku,svinganju i laže ko pravi cigan.turnir nikad dosadniji.jedan spava,drugi ide kenjat i popit jezikovu juhu,treći na liniji sa aurorom spaja žice,četvrti gleda film i pije jezikovu juhu preko telefona,peti gleda benxa i cure mu sline,šesti kao modni mačak sicira modne navike benkijeve susjede......sve u svemu žalosno.keva dobija bekijevu ruku bez glasanja.otić a ne odigrat sve tekme je presedan u ligi i mislim da bi se keva trebao iskupit za ovakav gaf
milijunski grad moja guzica,kakve to veze ima osim sto imas vise sadrzaja za posjetit umjesto da odes na tekmu nego recimo u Splitu, pravih zagrepchana i onih koji to zele biti ima mozda 150-200 tisuca, broj jednak broju dalmatinaca u gradudjiki wrote:slažem se sa mišljenjem g.benx, također na hsv-u dolazi 25000 ljudi jer je bilo hladno , alo utakmica sezone miljunski grad dinamo dinamo hrvatska hrvatska....po pitanju vezivanja ka klubu zagrebčani su 3 klase ispod spličana , što se tiče ostalog su bolji
ostalo sve doseljenici
eto ti jucer, koncert Halida, vise ljudi nego na cijelom HNL kolu, Drazen se brijem okrenuo u grobu par puta u ritmu turbo folka
dakle te 3 klase ispod nisu 3 kad uzmes sve logicne argumente nego max 1 i to zbog tradicije, a prateci trendove ovih kretenoidnih super mladih boysa i to ce se izjednacit kroz 10 godina
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
Znači doseljenici navijaju za Hajduk 800 000 tisućaChopa wrote:milijunski grad moja guzica,kakve to veze ima osim sto imas vise sadrzaja za posjetit umjesto da odes na tekmu nego recimo u Splitu, pravih zagrepchana i onih koji to zele biti ima mozda 150-200 tisuca, broj jednak broju dalmatinaca u gradudjiki wrote:slažem se sa mišljenjem g.benx, također na hsv-u dolazi 25000 ljudi jer je bilo hladno , alo utakmica sezone miljunski grad dinamo dinamo hrvatska hrvatska....po pitanju vezivanja ka klubu zagrebčani su 3 klase ispod spličana , što se tiče ostalog su bolji
ostalo sve doseljenici
eto ti jucer, koncert Halida, vise ljudi nego na cijelom HNL kolu, Drazen se brijem okrenuo u grobu par puta u ritmu turbo folka
dakle te 3 klase ispod nisu 3 kad uzmes sve logicne argumente nego max 1 i to zbog tradicije, a prateci trendove ovih kretenoidnih super mladih boysa i to ce se izjednacit kroz 10 godina
600000 za hajduk
150000 za zvezdu i rad
50000 za milu kitića
u kopu torce 90% studenata sa prometnog i poljoprivrednog iz st-a,prgometa,gačileza i dicma
p.s.chopa pa kako onda ti navijaš za dinamo(pošto po tvojoj logici fetivi navijaju za dinaro) a nisi zagrepčanin (bosansko-vlaške krvi ko ja ).ili je to šema kao kad se lik rodi u švedskoj od oca muhameda i majke jelisavete pa dobi ime casper i navija za hammbary ?
150000 za zvezdu i rad
50000 za milu kitića
u kopu torce 90% studenata sa prometnog i poljoprivrednog iz st-a,prgometa,gačileza i dicma
p.s.chopa pa kako onda ti navijaš za dinamo(pošto po tvojoj logici fetivi navijaju za dinaro) a nisi zagrepčanin (bosansko-vlaške krvi ko ja ).ili je to šema kao kad se lik rodi u švedskoj od oca muhameda i majke jelisavete pa dobi ime casper i navija za hammbary ?
ne djiki,to ti je isti slučaj ko i kod tebe,cigan iz niša a navijaš za hajdukdjiki wrote:600000 za hajduk
150000 za zvezdu i rad
50000 za milu kitića
biseksozagi kakve to ljude pozivaš na pir !?evo me tvoj prika kaznio i uručio rješenje na oduzimanje vozačke zbog prekršaja koji nisam uopće učinio
a i ičo matijević dobio uručeno kaznu od istog za napad di je izmislio da je susjedu udrio nogom u prsa, bacio sa bicikle , jebo joj mater slavonsku (a znaš koju je jebo mislim lažov na kvadrat ti prika) i jedinu istinu da je monolog završio rečenicom:jesmo li se za to borili?
a i ičo matijević dobio uručeno kaznu od istog za napad di je izmislio da je susjedu udrio nogom u prsa, bacio sa bicikle , jebo joj mater slavonsku (a znaš koju je jebo mislim lažov na kvadrat ti prika) i jedinu istinu da je monolog završio rečenicom:jesmo li se za to borili?
a di si ti vidio prgija na mom piru????bit će da benvin opio njegovim pričama djiki ja sam ti bio gladan kruha u getu i peca mi je nosio pola krafne skrivečki da ga stari šerif ne vidi........djiki wrote:biseksozagi kakve to ljude pozivaš na pir !?evo me tvoj prika kaznio i uručio rješenje na oduzimanje vozačke zbog prekršaja koji nisam uopće učinio
idem pregledat svoju supertajnu datoteku da ga nađemzagadur wrote:a di si ti vidio prgija na mom piru????bit će da benvin opio njegovim pričama djiki ja sam ti bio gladan kruha u getu i peca mi je nosio pola krafne skrivečki da ga stari šerif ne vidi........djiki wrote:biseksozagi kakve to ljude pozivaš na pir !?evo me tvoj prika kaznio i uručio rješenje na oduzimanje vozačke zbog prekršaja koji nisam uopće učinio
nisam ja nigdje rekao da doseljenici navijaju za hajduk, samo sam reka da su socijalne strukture u gradu ZG puno drugacije nego u Splita, stoga je dojam "vece vjernosti" prema Hajduku vrlo upitan kao i crno bijela usporedba odnosa ZG prema Dinamu i ST prema hajduku koja sluzi ogranicenim ljudima da izvlace jednostavne zakljucke, jer nisu sposobni da procesiraju vise od 3 uvjeta u glavama
to je cisto da ti izbijem pojam "milijunski grad" kao jedan od razloga zasto bi Maximir trebao biti pun
ZG je multikulti, ST je vise ujednacen u shablonu nacina razmisljanja opjevanoj u jednoj pjesmi TBF-a
ja sam bosansko dalmatinske krvi (ne vlaski kralj Benkovca poput tebe ) al to nema nikakve veze sa Dinamom, mogu ja biti i Pigmej posve je svejedno
primjera radi, u kvartu, od 20 ljudi mojih godina (82 godiste, kad je dinamo pokorio Jugu) 1 il 2 max imaju oba roditelja rodom iz Zagabrie, svi ostali su dovaljani iz 3 pizde materine ko i ja, ali ono doslovce po 500km dalje od Zagabrie sumnjam da je to slucaj u splitu, jer ako jest onda imamo novi Hollywood(il Bollywood bolje receno) jer rulja dobro glumi dalmatinsku sprehu
sad kad sam se nasro do jaja, dok povlacim zadnji dim Frolunde (jebo hamarby), nasmijesena lica odlazim u horizontalu
to je cisto da ti izbijem pojam "milijunski grad" kao jedan od razloga zasto bi Maximir trebao biti pun
ZG je multikulti, ST je vise ujednacen u shablonu nacina razmisljanja opjevanoj u jednoj pjesmi TBF-a
ja sam bosansko dalmatinske krvi (ne vlaski kralj Benkovca poput tebe ) al to nema nikakve veze sa Dinamom, mogu ja biti i Pigmej posve je svejedno
primjera radi, u kvartu, od 20 ljudi mojih godina (82 godiste, kad je dinamo pokorio Jugu) 1 il 2 max imaju oba roditelja rodom iz Zagabrie, svi ostali su dovaljani iz 3 pizde materine ko i ja, ali ono doslovce po 500km dalje od Zagabrie sumnjam da je to slucaj u splitu, jer ako jest onda imamo novi Hollywood(il Bollywood bolje receno) jer rulja dobro glumi dalmatinsku sprehu
sad kad sam se nasro do jaja, dok povlacim zadnji dim Frolunde (jebo hamarby), nasmijesena lica odlazim u horizontalu
ma sta je split ujednacen? pa pun je hercegovaca, vlaja, doseljenika iz bosne ko i zagreb pa opet 99% grada navija za jajduk....daj chopa svati da split i veci dio dalmacije navija i zivi za hajduk sto nije slucaj sa multikulturalnim dinamom i zagrebom.....
i molim te nemoj trabunjat i trazit opravdanja za slabu posjecenost na maximiru, gdje u ovoj sezoni kad je hajduk dno dna i dinamo superjak (porijecima medija) imaju cca istu gledanost. da je kontra situacija rerzem zagadurceva biseksualna jaja da bi sa na kupu u st-u bilo bar 25000 ljudi. no nema veze kao sto ti meni nemozes objasnit neke subjektivne stvari ni ja tebi ne mogu neke objektivne....
forca Hambary, forca Benkovac
i molim te nemoj trabunjat i trazit opravdanja za slabu posjecenost na maximiru, gdje u ovoj sezoni kad je hajduk dno dna i dinamo superjak (porijecima medija) imaju cca istu gledanost. da je kontra situacija rerzem zagadurceva biseksualna jaja da bi sa na kupu u st-u bilo bar 25000 ljudi. no nema veze kao sto ti meni nemozes objasnit neke subjektivne stvari ni ja tebi ne mogu neke objektivne....
forca Hambary, forca Benkovac
ti mora da nikad nisi bio u Zagrebu, kad kazes da je ista situacija ka u Splita sto se tice strukture ljudi
ne znam samo sta se vi kao kurcite nekom posjetom, radi se o max par tisuca ljudi vise eventualno, u nasim okvirima to je vise nego jadno
al ajde, treba se drzit ko pijan plota jedine stvari u kojima navijaci sa juga mogu konkurirat sjeveru, razumijem ja to, stoga prekidam svaku diskusiju
non mollare mai, Cukovec
ne znam samo sta se vi kao kurcite nekom posjetom, radi se o max par tisuca ljudi vise eventualno, u nasim okvirima to je vise nego jadno
al ajde, treba se drzit ko pijan plota jedine stvari u kojima navijaci sa juga mogu konkurirat sjeveru, razumijem ja to, stoga prekidam svaku diskusiju
non mollare mai, Cukovec