Umag Calling 2008A
spektakl godine prošao u dostojanstvenoj atmosferi iako je bilo sitnih incidenata u kojima je zagadur u globalu ispao glavni negativac:
1.na djecijem rodjendanu se jezgra napusila trave
2.na djecijem rodjendanu se popilo 7 boteljki vina i 2 sampanjca, znaci sve mance od ove godine od g.benxa
3.zagi iziritiran na odgovor djikija:"nismo te zvali na pljugu ti nnisi jezgra!" pocinje pit i urinirati po stanu pred zaprepastenim pogledima nevine djecice
4.zagi proliva alkoholom benxov novi kauc iz peveca
5.zagi razbija casu i posramljeno odlazi sa rodjendana
6.zagi pod krinkom vodjenja male na spavanje odlazi u narodnjacki klub la bombonera ostavljajuci jezgru na cjedilu
7.afterparty sa socnimpricama jednog atraktivnog para o jebacini perverzijama i svinganju
8.djiki i benx pokusavaju navuc malom leu eugenu dres hajduka i mali pocne histericno plakat na glasno i gromoglasno zagijevo navijanje
9.mali od johnnya rakije uzima sal hajduka i stavlja ga preko lica na sto benx jede muda od muke jer njegov nece ni dres da stavi
2.na djecijem rodjendanu se popilo 7 boteljki vina i 2 sampanjca, znaci sve mance od ove godine od g.benxa
3.zagi iziritiran na odgovor djikija:"nismo te zvali na pljugu ti nnisi jezgra!" pocinje pit i urinirati po stanu pred zaprepastenim pogledima nevine djecice
6.zagi pod krinkom vodjenja male na spavanje odlazi u narodnjacki klub la bombonera ostavljajuci jezgru na cjedilu
7.afterparty sa socnimpricama jednog atraktivnog para o jebacini perverzijama i svinganju
8.djiki i benx pokusavaju navuc malom leu eugenu dres hajduka i mali pocne histericno plakat na glasno i gromoglasno zagijevo navijanje
9.mali od johnnya rakije uzima sal hajduka i stavlja ga preko lica na sto benx jede muda od muke jer njegov nece ni dres da stavi
jebate onaj benxov susjed je hodajuća legenda.pogotovo kad maligani prorade i kad žukinoj ženi objašnjava kako ga je poslje ženinog poroda svrbio glavić za popizdit i to na dječjem rodjendanudjiki wrote:spektakl godine prošao u dostojanstvenoj atmosferi iako je bilo sitnih incidenata u kojima je zagadur u globalu ispao glavni negativac:
da nije 20 miljona bodova razlike, da nije Hajduk tako jadan i da ljudi imaju sta vidjet na maximiru osim protivnickog bunkera i kuruze bilo bi i u zagrebu vise ljudiChile wrote:da je obrnuta situacija bio bi pun poljud! da smo izvukli pozitivan rez bilo bi bar 25ooo
Dinamo, taoc nase svemirske lige ...
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
Sve skupa na 5 derbija ove godine je bilo oko 60 tisuća ljudi uključujuči i Split kup na kojem če biti oko 5 tisuća ljudi(ako).
Neovisno o igri i Hajduku i Dinamu to je katastrofalan rezultat jer bi na kupu Škotske 16 finala Celtic Dumbarton bilo 60000.
To je stvar tradicije mi nismo nikakva nogometna nacija nama samo ožujsko udara u glavu ko šampanjac.
A da mi znamo kako treba pratit klubove to možemo objesit maču o rep.
Ako je razlika 45 bodova između dinama i hajduka svejedno bi trebalo biti 40000 tisuća ljudi na utakmici to je moje mišljenje.
Neovisno o igri i Hajduku i Dinamu to je katastrofalan rezultat jer bi na kupu Škotske 16 finala Celtic Dumbarton bilo 60000.
To je stvar tradicije mi nismo nikakva nogometna nacija nama samo ožujsko udara u glavu ko šampanjac.
Ako je razlika 45 bodova između dinama i hajduka svejedno bi trebalo biti 40000 tisuća ljudi na utakmici to je moje mišljenje.
zaboravih se ovako mamuran i najvece gadosti na djecijem rodjendanu:
zagi pijan mi govori:"još jedna čašica djiki pa se možemo maziti, u stvari možeš mi radit što god želiš" mislim zagi ti si nasu homo zajebanciju svatio preozbiljno, a da ne govorim o tome i zabrinjavajuci podatak da svako jutro (po rijecima tvoje zene ) kad se probudis rečeš djiki žiki, idem zvat djikija
mislim tražit ću zabranu pristupa kod miline za tebe
zagi pijan mi govori:"još jedna čašica djiki pa se možemo maziti, u stvari možeš mi radit što god želiš" mislim zagi ti si nasu homo zajebanciju svatio preozbiljno, a da ne govorim o tome i zabrinjavajuci podatak da svako jutro (po rijecima tvoje zene ) kad se probudis rečeš djiki žiki, idem zvat djikija
mislim tražit ću zabranu pristupa kod miline za tebe
misljenje ti je u kujcu jerbo to sve nema veze sa tradicijom ni nicimbenx wrote:Sve skupa na 5 derbija ove godine je bilo oko 60 tisuća ljudi uključujuči i Split kup na kojem če biti oko 5 tisuća ljudi(ako).
kako bi moj stari reko:"sta cu ic na tekmu Din-Haj, pa to je sada ko da gledam Jedinstvo Odzak i Omladinac Modrica"...da podsjetim, stari je druker i sa njim sam proveo cijele osamdesete i pocetke devedesetih na Maximiru nedeljama na punom stadionu tako da nikad nisam ni gola vidio, osim kad bi me stari stavio na ramena
osim toga sto se nema sta vidjet na Maximiru osim tupljenja jednog te istog (Dinamove igre sa 30% snage, protivnicki bunker sa milijardu faulova, losi suci bla bla)
tu nema nikakvog uzbudjenja, rezultat se zna u 95% slucajeva, a ljudi traze fajt, borbu, i exstazu kroz uzbudljivu i neizvjesnu utakmicu te zadovoljstinu na kraju kroz pobjedu, toga vise jednostavno nema, vrti se uvijek jedan te isti film
sezona iza "drvene lige" je bila posjecenija nego ova jednostavno iz toga razloga, jer je bio novi film i bilo je zanimljivo gledat kako se Dinamo dize i raste i ponovo osvaja trofeje, vratila se strast, neizvjesnost...sad opet ista pjesma, pa samo se debil moze radovat 17toj pobjedi u nizu protiv ovako smijesnog Hajduka...cekaju se samo euro tekme jer to jedino nosi draz, sve ostalo je kurac palac
otprilike, to ti je ko George Michael, jebo je sve zive manekenke i modele na svijetu dobrih 20godina, i covjeku dobizdilo jedno te isto i sad prima u pak jer mu je to zanimljivije
jednostavno je sada nogomet isti, bila to 4 il 3liga il prva liga, ljudi radje odu pogledat svoje selo jer je uvijek neka vika, strka, panika, fajt, neizvjesnost a i besplatno je
drugo, stadioni su na razini od prije 20 godina, zapravo i losiji, nemas di pisat, guzica ti vazda prljava, nema krova, predaleko je teren...
prije ni bilo tolko teveja, niti interneta, sve o vanjskom nogometu si moga samo citat iz novina, a danas ga imas na dohvat daljinskog upravljaca, sve zive jebene lige konacno sa Albanskom prvom, Azijskom ligom prvaka ili Libertadores kupom
koji ce se kurac dida ici mociti i smrzavat sa unukom na stadion kad mu za cijenu 10-20 domacih karata kupi TV i grickalice i zajedno doma gledaju kvalitetan nogomet
sve mi se cini da nas ceka sudbina Madjarske koja je imala Puskasa, tradiciju, konjicu 50tih, gazila, borila se za sve naslove reprezentativnog i klupskog nogometa, a gle di su danas ... u pizdi mile materine, to je jos blag izraz
da ne pocnem o prosjecnom hrvatskom novinaru i mediju, najgorem sljamu koji je isplivao na povrsinu zbog demokracije i sad se kurci, koji u zivotu nije nikad nista pohvalio osim kad je neko Svjetski prvak, samo vjecna pljuvanja, a prosjecni hrvatski jadnik kad to cita postane jos jadniji i jer je preglup da cita izmjedju redova i da u moru losih stvari ipak postoje pozitivne
sve u svemu, danko bananko, kako god da okrenes
evo ti zagi da mozes bacit drkicu
http://www.net.hr/sport/page/2008/05/08/0236006.html
http://www.net.hr/sport/page/2008/05/08/0236006.html
kad je hajduk imao dobre rezultate i kad igrao lijep nogomet na varteksu, rijeci... je bilo po 15000-20000 ljudi za psst
vi napunite stadion sveke prijestupne godine!!! vama dolazi HSV( jedna od boljih njemačkih momčadi) tj. ključna utakmica za prolaz u kup uefa va dođe 15000. to je sramota! mi smo protiv hake i šelburna imali po 20000-25000
vi napunite stadion sveke prijestupne godine!!! vama dolazi HSV( jedna od boljih njemačkih momčadi) tj. ključna utakmica za prolaz u kup uefa va dođe 15000. to je sramota! mi smo protiv hake i šelburna imali po 20000-25000
misljenje ti je u kujcu jerbo to sve nema veze sa tradicijom ni nicim
kako bi moj stari reko:"sta cu ic na tekmu Din-Haj, pa to je sada ko da gledam Jedinstvo Odzak i Omladinac Modrica"...da podsjetim, stari je druker i sa njim sam proveo cijele osamdesete i pocetke devedesetih na Maximiru nedeljama na punom stadionu tako da nikad nisam ni gola vidio, osim kad bi me stari stavio na ramena
Za razliku od tebe ja sam proveo osamdesete i sa Hajdukom i Dinamo jer moji stari je bio veliki navijač dinama svaku nedjelju u šetnju sa tranzistorom u ruci i šamar ako hajduk da gol u derbiju tako da malo bolje poznam scenu od tebe jer sam morao držat kalendare od dinama po kuči pa sad sam ja okitijo njegovu kuču sa posterima hajduka, druga stvar kad bude bodovna razlika 2 3 4 opet če se skupit 30 milja bez obzira na kvalitetu a to je po meni skroz ukurcu razmišljanje takvih kao ti!!!!!!!
Za razliku od tebe ja sam proveo osamdesete i sa Hajdukom i Dinamo jer moji stari je bio veliki navijač dinama svaku nedjelju u šetnju sa tranzistorom u ruci i šamar ako hajduk da gol u derbiju tako da malo bolje poznam scenu od tebe jer sam morao držat kalendare od dinama po kuči pa sad sam ja okitijo njegovu kuču sa posterima hajduka, druga stvar kad bude bodovna razlika 2 3 4 opet če se skupit 30 milja bez obzira na kvalitetu a to je po meni skroz ukurcu razmišljanje takvih kao ti!!!!!!!
to nije razmisljanje, to je realna analiza stanja zasto nema ekipe
drugo, ne pada mi na pamet brojat sad stotine ljudi i rec ko je bolji, glasniji, vjerniji bla bla jer nema smisla
i na HSVu je bilo bar 25.000, necemo sad srat kvake u prazno, pricajmo istinito, jer bio sam tamo i bilo je hladno u 3 krasne materine
jedina tekma di sam se smrzo vise je bilo vs Olympiakosa kad je Josko Jelicic zabio
drugo, ne pada mi na pamet brojat sad stotine ljudi i rec ko je bolji, glasniji, vjerniji bla bla jer nema smisla
i na HSVu je bilo bar 25.000, necemo sad srat kvake u prazno, pricajmo istinito, jer bio sam tamo i bilo je hladno u 3 krasne materine
jedina tekma di sam se smrzo vise je bilo vs Olympiakosa kad je Josko Jelicic zabio