Vaš odnos pomalo počinje ličit na onaj starih bračnih parova, non- stop se svađaju al ne mogu jedno bez drugog. To je ljubavChopa wrote:znam samo podjebajem, kao nastavak teniskog meca na djikijeve jutarnje SMSove
Umag Calling 2008A
- alst
- Osvajač BSC-a 2007.
Ivano legendo, da si ga zviznuo šakom u bradu bilo bi još bolje - ali dobro je i ovako
jučer odigrana 2/3 114. prvenstva.chile-standardno odličan,djiki-odličan dok nema mice,benx-dobar protiv jezgre ali slab protiv fenjeraša,tuntar-igrao debelo ispod svojih mogućnosti,zagi-ibracadabra,fonji-iznenadjujuće dobar(adriano prvi strijelac),milas-ništa novo u njegovoj igri i keva-ex dobar igrač pes-a
odigrno 2 dio prvenstva, djiki zaostaje 6 punata za glavnim favoritom i nada tinja u tih zadnjih 10 kola, velik pomak u mojoj igri sto je rezultat promjene dresa (sa cccp preso na skotsku), novog kontrolera od pogija (daje ubrzanje za 10% igračimapo mojoj procjeni) te zeljama i drzanjima figama od mog cyberprijatlja chope...iznenadjenje zagadur koji dijeli 3-4.mjesto sa g.benxom i mizerna 12 bodova redsa u 18 kola!!!
roni (ili po novom fonji) ide najvjerojatnije pod opomenu prediskljucenje.
djiki osvojio kup nad redsom u superuzbudljivom finalu dok je drugarica mica bila tamo i nosila svom djikiju tradicionalno pegulu bilo 2:0 za reds kad je djiki je zamolio da otidje preokret 2:2 i onda penali
izvanserijski ispad tuntara nad zagadurom (bez pretjerano falivenih padeza)....
benx opet imao svoji stand up komediju nadam se da je zaadur zapamtio koju provalu da je zapise na forum po benkijev topic, meni ostala samo ona ićo matijević
roni (ili po novom fonji) ide najvjerojatnije pod opomenu prediskljucenje.
djiki osvojio kup nad redsom u superuzbudljivom finalu dok je drugarica mica bila tamo i nosila svom djikiju tradicionalno pegulu bilo 2:0 za reds kad je djiki je zamolio da otidje preokret 2:2 i onda penali
izvanserijski ispad tuntara nad zagadurom (bez pretjerano falivenih padeza)....
benx opet imao svoji stand up komediju nadam se da je zaadur zapamtio koju provalu da je zapise na forum po benkijev topic, meni ostala samo ona ićo matijević
stvarno jadno ako chile tako lako osvaja bodove... samo da ga prisjetima kako ima score protiv mene 0/5 sa druženja u ozlju... slučajno ili ne, pod utjecajem alkohola ili ne (obostrano) činjenice stoje...
evo to je jedan od razloga zašto se ne vraćam u umag, da ne poremetim idilu i da ne pretvorim ligu u jednosmjernu ulicu... pa 'ko bi mogao mene slušati nakon 6-7 uzastopnih titula...
evo to je jedan od razloga zašto se ne vraćam u umag, da ne poremetim idilu i da ne pretvorim ligu u jednosmjernu ulicu... pa 'ko bi mogao mene slušati nakon 6-7 uzastopnih titula...
istra ti materina!
ja gubim od tebe jer nisam trijezan!?!?!?
ja gubim od tebe jer si redikul!
ja gubim od tebe jer si stariji
ja gubim od tebe jer mi se sestra pali na tebe
ja gubim od tebe jer je hajduk loš za popizdit
ja gubim od tebe jer je ićo purger
ja gubim od tebe jer ti se uvaljujem u pakšu
ja gubim od tebe jer su djiki i zagi rekli da mi pustiš koju pa se zalomilo njih 5
ja gubim od tebe jer se igralo u lovu pa gubim pamćenje
ja gubim od tebe jer sam veći redikul od djikija ali nikako da tebe premašim
.....
jel treba dalje?
ja gubim od tebe jer si redikul!
ja gubim od tebe jer si stariji
ja gubim od tebe jer mi se sestra pali na tebe
ja gubim od tebe jer je hajduk loš za popizdit
ja gubim od tebe jer je ićo purger
ja gubim od tebe jer ti se uvaljujem u pakšu
ja gubim od tebe jer su djiki i zagi rekli da mi pustiš koju pa se zalomilo njih 5
ja gubim od tebe jer se igralo u lovu pa gubim pamćenje
ja gubim od tebe jer sam veći redikul od djikija ali nikako da tebe premašim
.....
jel treba dalje?
istra ti materina!